Ljuva semester

Det är inte för inte man blir en helt annan människa på semestern=) Lugnare gladare och mer avslappnad!
En skön känsla och genast blir det lättare att ta itu med saker som inte är lika roliga. Det enda negativa är vädret dom pissar oss lite i ansiktet då det bara är regn och mulet dagarna igenom... Tråkigt!
Annars rullar saker och ting på, vi fixar i huset det som går har målat hallen och ska nu ge oss på köksmålning innan det blir att ta itu med toaletterna och sovrummet. Tyvärr har vi nu hittat fukt i sovrummet och måste ta tag i det och se vad som måste göras tillsammans med en besiktningsman, för betala för skiten DET ska vi INTE!!!!
Vi trivs iallafall med lugnet och friden här ute, kissarna STORtivs!!! De är ute och springer dagarna i ända, så roligt att se! Många vänner har förgyllt dagarna här, skriver inte alla i rädslan att missa någon, ni är då allihopa sjukt värdefulla för oss!!! Har hittat bra rundor att promenera och springa så det känns jättebra!
I helgen har även syster och Johan flyttat lite längre bort men alldeles för nära för att kunna undvika att umgås med oss=) Moster måste få lite kärlek med jämna mellanrum=)
Ikväll blir det lite mys med gamla tjejgänget, kanske en och annan kille får vara med=)
I övrigt tar vi det mest lugnt=) Planerar lite bröllop och hoppas det blir när och som vi har tänkt=)
Vi ska på 3 stycken i höst med det första om två veckor så det känns väldigt skönt att vi inte satsade på denna sommar!!
Nä nu är det dags att ta tag i dagen lite mer på allvar=)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tråkigt med regn...

2010-08-04 @ 18:32:03
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0