Rapport 2 Alanya=)

Hej igen!
Dag 3 och det fina vadret haller verklýgen i sig!! igar och idag har det varit lite svalare men inte mycket..
35 -40 grader... Igar var vi pa stranden fran tolv efter valkomstmotet pa hotellet.... oerhört fin strand och harligt kallt vatten!!!

Pa kvallen strosade vý runt lite och stefan kopte ett par badshorts.... jattefina! De andra var bade urvaxta och helt enkelt skitfula=) jo sa vad gör man? tvingar honom att kopa ett par nya=) Han verkar iallafall nöjd med dem=)

Ida har vý varit vid poolen hela dagen..skont men lite frustrerande nar ungar springer omkring och kastar vatten..jo jag VET att jag výll ha barn snart=) men mina ungar ska inte göra sa=) haha

Imorn ska vý göra nagot riktigt barnsligt kul iallafall!!!! Vi ska aka pa en stor aqua park!!! men massor av vattenrutschkanor!!! Alla ni som kanner mig vet att jag alskar dem=) Sa det blir kanonkul!!!

Fick ett trevligt samtal fran Sverýge idag..ska pa en intervju nasta vecka pa skolan som jag verkligen skulle výlja jobba pa!!!! sa jag hoppas det kommer att ga bra!

Vý har nyss varýt och atit den godaste pýzan jag atit ý hela mitt liv! nu ska vý ga och leta ett par shorts till mig..eftersom resan blev sa hastýgt bestamd var jag helt i en dimma och glömde typ alla mina bra klader... sant ar livet!!! Firar nio manader idag=) týden gar fort..men vi har ju hunnýt med en del pa den tiden=)

Det ar nastan bara norrman pa hotellet (och nagra fýnnar=) sa vý har ýnte bekantat oss med nagra an..=) haller oss lite pa var kant=)

Saknar er alla!! Blir ju lite hemlangtan trots att det ar fantastiskt har=)

Puss sa hörs vý!!!
kram fran oss

Rapport 1 Alanya=)

Hej allýhopa!
Vý hr nu lyckats tagit oss till ett litet sjabbigt stalle i Alanya som har datorer=)
Det var servitoren pa en restaurang som vi at pa som visade oss hit! Ska nog forsoka att hitta en battre ýnternetcafe imorn..Sorry men det fýnns ýnte alla vokaler sa ni far forsoka lasa iallafall=)

Sa vad har vý gjort ýdag?
Vi kom hit till Alanya vid tre och ýnstallerade oss pa hotellet som ar kanonfýnt och rummet ar jattestort!!! Poolen ar inte invigd men det blir sakert imorn!!

Ýstallet har vi ýdag varit pa turkiskt bad med peeling bastu och massage.... jatteskont och vý hoppas att solen ska ta battre sa brannan blir mer pataglýg=) Det var vart pengarna!!!

Vý ar nu helt slut efter en god men sen mýddag och ska forsoka vandra upp týllbaka týll hotellet for lýte valbehovd somn=)

Stranden ýmorn! just nu ar det ca 32 grader.... det lar blý lýte hetare ýmorn=) Huga huga=)

Hoppas alla har det bra !

Puss o kram

Maria & Stefan

Turkiet here we come..

Det är stressigt och rörigt just nu(mest pga någons ickegilitga pass=) men vi kämoar på för att ta oss ner till el stockholmo idag....

Imorn bär det av!!! ska försöka uppdatera så gott det går men det visar sig huruvida det är möjligt när vi kommer ner=)

Vi ska försöka att inte svettas ihjäl i värmeböljan därnere!!
Ha det så bra alla ni här hemma så hörs vi!!!

Sis.... i wanna know everything throuht your rapports!!! =)
LOve you!

Puss

Glad midsommar!!!

Hoppas ni alla får en kanonbra midsommar!!! Solen skiner och vi har det bra härnere.....
Bilder kommer lite senare!!!

Kram kram!!!


Grey's Anatomy!


Har tittat på denna lilla video nu hundratals gånger...TACK Anna för länken=)!!!!
Alla ni Grey's antomy fans: Ni kommer att älska denna!!!
Dessutom är ju Snowpatrol jättebra med som en extra bonus...=)
Det är skönt så här i sommartider då det är uppehåll....


http://www.youtube.com/watch?v=8vSWGNqI-sI

Puss!

Glädjebesked!

Älsklingen har fått erbjudande om fast jobb!
Känns jätteroligt och jag hoppas verkligen han tar det...

Nu är det bara jag kvar=)  Har hittills skickat iväg över 25 jobbansökningar....
Nog borde nån svara=)? Haha jag hoppas på det bästa helt enkelt=)

Har fått god lunch av Stefans pappa men inte vågat mig ner i lagårn då de tydligen i förmiddags skulle göra något med hovarna på de stackars kossorna som hade varit halvt hysteriska! Jag är glad att jag inte gick dit=) det får bli ikväll=)

Puss!


Brr!!

Kom precis in ifrån en långprommis här nere och inte är det varmt ute iallafall!!! Gick inte vilse som tur var=)

Ska snart sätta mig och läsa i min serie=) det är så skönt att inte göra någonting!!!


Puss

Rapport från hälsingeskogarna...

Ja nu e jag här nere i skogen i Hälsingland hos min kära sambos föräldrar..mina svärföräldrar kanske man kan säga=) de är världens bästa=)
Jag är alltid så trött här och jag tror det beror på att jag släpper allt jag har i huvudet hemma i Sundsvall och bara är. Det är så skönt!

Åkte tåg ner och det gick bra....tar bara en timme....var lite svårt att lämna min små kissar som tittade sådär bedjande när jag gick ut genom dörren. Men jag litar på att lillebror sköter om dem!!!

nu ska jag bara slappa och äta glass=) Stefan kom nyss hem med Magnum..=)

GRATTIS min Frida som blir stora tjejen idag! 25 år!! Vi firar det på lördag=)
Även Linneagumman som lyckats sätta sista svåra tentan!!! Du anar inte hur stolt och glad jag är för sin skull!! Fällde några glädjetårar på tåget ner=) Det är du värd!!!!

Puss så länge=)

Fin text!

Jag har den drömmen kvar som jag haft i alla dar
Kan ta tid som ödet sa
Så många år, jag stått beredd hela jag, längtan att bli sedd
Men inte förrän idag så ser jag

Här står du med allt jag velat ha
Som ett svar på frågorna jag gav
I mitt bröst så ser jag allting klart
Här står jag med världen i min famn
Och jag flyger över hav och land
För lyckan bär ditt namn

Så långt som ögat nåt och så långt som benen går
Har jag sökt i alla år
Lyckan kom när jag stod still och vände om och glömde vad jag vill
För ingen människa rår

Här står du innanför min dörr
Här står jag och ingenting mer blir som förr


Sonja Aldén - en utav mina absoluta favoriter

Denna är till Dig min älskling.. tack för att du finns och gör mitt liv så mycket bättre!!!

Besked....

Det var faktiskt en helt vanlig dag... Solen hade lyst som någon slags kompensation för frånvaron dagen innan.... Trött efter en sen natt var det skönt att bara slappa och åka på möte på kvällen i sommarvärmen.
Samtalet kom på eftermiddagen... det vet inte den jag trodde att det skulle vara...så kall men samtidigt så nervös och nedstämd av något. Jag förstod direkt vad som var på gång och den isande klumpen i magen växte ju mer sekunderna gick.. Jag kan inte åka jag måste ut dit...men vadå vi skulle ju åka nu... hör du inte vad jag säger jag måste ut dit det har hänt nåt....orden surrade i mitt huvud allt eftersom jag uttalade dem... jag visste.... men varför just nu?? Bilresan var oerhört laddad och obehaglig...man hade kunnat sticka hål på stämningen med en nål och hört den falla i mattan.. Jag hade inte väntat mig det som kom... jag hade inte väntat mig ansiktet på henne och smärtan som bara låg som en tung dimma över hela huset.... varför? jag förstod inte... det var så många frågor jag ville ha svar på men jag fíck inte ur mig någonting.... jag ville bara gömma mig som ett litet barn..inte höra något mer inte känna något mer,,, inte se honom i ögonen... Han hade inte bara svikit henne....han hade svikit oss allihopa när han vände det ryggen.. när han slutade att bry sig om vad som hände. Det räckte inte för mig..jag hade högre tankar än så och kanske var det mina förväntningar och krav på honom som gjorde att jag blev så besviken.
Jag kommer aldrig att förstå handlandet jag kommer aldrig att acceptera nonchalansen... men jag måste lära mig leva med att alla är vi människor och alla gör vi misstag...men när det sårar så djupt sitter taggen länge kvar... Den biter sig fast och släpper inte utan vidare.. Om du bara visste det år som följt vilken smärta du åsamkat... om du förstod att det sitter kvar... Vi är fortfarande mitt i det och lever i det även om du lämnat det bakom dig.

Jag älskar dig för du är den enda jag har som kan vara det du är för mig. Men jag glömmer aldrig och förstår aldrig.. men jag förlåter...jag skulle aldrig orka annars.

Irritated...

vet inte om vetskapen om regn i slutet av veckan gör mig nedstämd eller om allt bara kommer över mig när jag sätter mig ner och tänker...
Midsommar ser jag inte fram emot i år... det spelar ingen roll att försöka tänka på något annat.... Jag ser allt spelas upp i mitt huvud och blir bara arg, ledsen och besviken.

Skulle vilja åka utomlands en vecka och bara slappa och glömma allt  och ladda batterierna, inför en höst som kommer att bli allt annat än lättsam. Men är så snorpank så jag skulle inte komma ens till Uppsala tror jag....
Om det nu är mer sol därnere vilket jag tvivlar på.

Såja nu är det ur mig för ett stund...dags att ta nya tag!

Puss

Natti..

Har precis haft besök utav syster och sett en SKITDÅLIG film!!!
"Children of men", se den aldrig trots att den fått bra betyg!!!! Den var urtråkig och slutet var helt värdelöst....

Imorn ska jag försöka ta en långpromenad till mormor och morfar så jag hinner träffa dem innan jag far ner till Delsbo.. har precis sett att det blir kackväder till midsommar så det känns mindre roligt...kommer bli till att sitta inne och dega.... blä...

Men men det löser sig säkert!

NU sängen och lite läsning innan jag somnar...
Saknar dig älsklingen min....Din halva av sängen är rätt så kall och tom nu... Puss

Städning!!!

Haha jag har ganska roligt när jag städar men måste bara få klaga på en sak....
Dessa dammsugare!!!! Det finns inget som gör mig så irriterad som att dammsuga...
Det är inte själva dammsugningen som är jobbig det är skönt att se hur rent och fint det blir, nej det är när sladden och dammsugaren fastnar bakom varenda hörn så man får slita och dra som ett djur för att få fram den... Och när jag slitit tillräckligt länge drar jag så hårt att kontakten åker ur vilket gör att jag måste gå tillbaka och sätta i sladden vilket gör mig helt galen!!!

Vilka problem va..helt svettig är jag nu...

Sprang vår löparsträcka imorse jag och Linnéa, regnet höll sig borta ända tills min sista mastodontbacke som jag fick springa ner...var ända dyngsur när jag kom hem=)

Nu är det dags att dammtorka lite mer...! Katterna leker med den=)
Ska skruva upp musiken nu och dansa o sopa lite=)

Puss

image229  

Puh!

Nu är sju jobbansökningar skickade och imorn blir sju till förhoppningsvis ivägskickade med snigelposten....
Får jag inget gensvar på någon av dessa går jag och gräver ner mig....=)

Har sett ciderhusreglerna...den är såå bra....mysig på nåt sätt... precis som barnen i bullerbyn vill man bara hoppa in i filmen och vara med=)

Dags att sova...blir en tung morgon imorn med löptur halv nio....=)

Som sagt..ny vecka nya utmaningar...!

Pussen

Å hej åhå

ännu en helg avklarad och den har ju genomlevts med bravur....
I fredags efter jobbet (då jag visserligen höll på att halvt stressa ihjäl mig då man aldrig får sluta då det är tänkt) hämtade pappa upp mig och vi åkte på VIP-visning av nya Ford Mondeo...jo jag vet det låter inte klokt...men supé, fina bilar, kaffe lite dans lite sång o lite ja.... ni vet=) det blev trevligt iallafal!!! Maten var god!!! Sedan hem och slappade framför tv:n medan Stefan jobbade.... Lördag och jobb  för mig i fyra timmar (som kändes som tio), hem igen lite lätt stressad och fick i mig av varm macka med salsa (en ny uppfinning av Stefan som jag aldrig provat, han är fantastisk min fis=) Åkte ut på en TREVLIG grilllning hos Hasse ute i Njurunda (eller ja närmare Ortsjön)tillsammans med Linnéa och Magnus, god mat även där som vi blev bjudna på, gott vin och trevligt sällskap!!! det var både vuxna , barn och en väldans massa hundar=) Bilder kommer senare!!!

Idag har vi bara slappat och läst böcker på förmiddan... sedan åkte Stefan ner till Hälsingeskogarna för en veckas jobb och jag åker ner senare i veckan... har lite saker att göra här hemma innan...det blir teater på tisdag! Med mamma och syster det ska bli toppen!

Borde egentligen dammsuga nu men jag har ingen lust..gör det imorn istället på morgonen..ska tvätta då med...ser fram emot en rolig måndag morgon!

Kattlådan måste iallafall göras ren.... har en liten skit till katt som gärna pissar på hallmattan annars....det är inte det roligaste jag lovar....!!!

Puss o på återseende

Och tårarna rinner...

och rinner....varför...jo det är bara en sån dag i månaden då jag sitter och lyssnar på fina visor och ballader och bara älskar att lyssna och drömma mig bort från allt vad jobb och ansvar heter och bara tänka på kärlek och det viktiga i livet...

Jag vet jag borde göra det oftare..sentimental och lättrörd som jag är..=) Det är skönt...
Jo jag är ensam hemma=) Såg nån mig skulle de väl fundera lite antar jag=)

Inser nu att jag inte kan sitta här längre...har suttit i snart två timmar och lyssnat på den ena balladen värre än den andra...=) En viss familjemedlem skulle dö av skräck om hon varit här=) Bara för dig Stumpan!

Nu ska jag slå mig ner framför tv:n en stund...jobb väntar fyra timmar imorn...härligt med helgen när det blir dubbelt! Lite pengagalen är man nog allt....

Puss o natti!

PS: GRATTIS Linnéagumman som klarat ytterligare en tenta!! STOLT över dig! Only one more to go!"

Stressigt!!!

nu har det varit två lediga dagar (tis-ons) men ändå har de varit fullbokade...
Kanske planeringsidioten i mig som skulle behöva slappna av lite=) hehe
Stefan o jag har nyss sett en bra film faktiskt ( vi hyr annars mest dåliga=) Den hette Prestige...både drama lite spänning o snygga människor hela filmen igenom!  Jag somnade inte en enda gång vilket är ett gott tecken!Rekommenderas!


Imorn blir det jobb igen såsom idag.. Rean startar imorn usch!!! men men bara att hugga i...på söndag börjar en lååång ledighet=) heh!!!!

MALIN! Såå kul o se dig=) och att du är hemma igen=) du har varit saknad!
Helena H:dags att komma hem!!! (skämt åsido jag hoppas du mår bra)
Helena D: Är spänd på cykeln=) helt övertygad om att du fixat den såå fin=)
Anna B: INGEN mer träning nu på ett tag!!! tss du kommer ju inte att överleva länge till i den takt du kör....
Linneá: jag är redo för dödens sträcka imorn=) när ska den kännas lätt som en plätt???
Mamma: Tack för senast om än snabbt! Det gör vi oftare....!!!
Syster: Du är alltid mig närmast..tack för att du finns trots att vi inte alltid är så lika=) Älskar dig !

Vi hörs! Puss

Min lilla Fridolf!!!

har varit ute på äventyr.... vi gick och lade oss tidigt eftersom jag var såå trött...
Varmt och svårt att sova men jag somnade tillslut för att vakna igen vid tre...
Fåglarna kvittrar som bara den men jag hör även något annat... en katt som jamar..inte som de brukar utan tystare och lite mer skrämt.... Jag ligger en stund och försöker somna om men det går inte.... katten jamar mer och mer och jag funderar om det är någon utav katterna som är instängda så jag kliver upp.

Freja sitter utanför dörren och börjar genast springa runt och gny i varje rum jag går till, tätt i hälarna på mig...Jag letar och letar men hittar inte Fridolf... Stefan kommer upp och frågar vad jag gör..nu har jag börjat bli orolig och säger att jag inte kan hitta Fridolf men att jag hör honom för jag tror att det är han... jamandet låter inte som honom men eftersom han är borta måste det vara han.

Jag går ut på balkongen och tittar... vi har aldrig fönstren öppna på nätterna men de senaste dygnen har vi haft en liten springa öppen då det varit så varmt....Jag tittar ur genom fönstret och ropar på Fridolf....Nytt jamande och två små öron sticker plötsligt upp ur buskarna och han smyger skrämt ut på gräsmattan nedanför!

Jag ropar till Stefan att Gode Gud han är ju därnere, han har hoppat ut!, och springer ner i morgonrocken fladdrandes efter mig med hjärtat i halsgropen, tänk om han har skadat sig...

Jag hämtar in honom och han  verkar vara ok... väldigt gosig och kelig dock!
Somnade tillslut av utmattning medan Stefan än en gång klev upp och satt med Fridolf i knät tills han somnade=)
Vår lilla bebis=) haha

Är så glad att han mår bra och inte sprang ut i vägen utan stannade kvar i gömde sig i buskaget=)

Nu är de såå trötta efter nattens bravader!!
Och jag ska gå och jobba!

Min Malin har kommit hem från Västerås!!! Grattis till avklarade studier och välkommen hem gumman!!!
Nu ska vi umgås massor!!!!!!

Puss

          

Grattis Viggo!

Som snart är två år=)
Har varit ut med mamsen och firat gudsonen som har haft kalas!
Helt slut var han när vi kom dit=) Inte så konstigt när man som vuxen är helt slut efter en timme utomhus!
Killarna blir bara större och större och vackrare!

image217
image218
image219
image220
trötta efter en lång kalasdag=)

image221
Stilig kille!

Många dagar!

utan bloggande.....mitt liv har varit hektiskt....men det lugnar snart ner sig...=)

Har hunnit med mycket iallafall=) jobbat lite förra veckan.... solat  med Anna, Linnéa och Pernilla och hunnit träffa mina "gang" tjejer som nu är lite utspridda..... men de börjar sakteliga att ta sig hemåt=)

VIll säga grattis till min Linnéa som klarade tentan.....go girl! nu kan du slappna av=)

Vi hade en trevlig kväll på nationaldagen ute i Matfors.. fint väder och mysigt sällskap!

På fredagen var det styrdans i Jättendal och det var som vanligt varmt, trångt men väldigt roligt!
Lördag och middag på O´learys med Thomas och Helena... tack för det!! trevligt! Följdes av en liten utgång med syster....Oscar lika kackigt som vanligt men roligt att umgås med syster iallafall!

Jag har för övrigt tagit mitt första dopp för i år!! FÖRE midsommarafton! hur ofta händer det??? kallt och härligt var det=) hehe

Puss!

Bilder från nationaldagen:

image199
image200
image201
image202
image203
image204
image205
image206

Bilder från sidsjön med tjejerna! :

image207

image208
Världens bästa Sandra!

image209
Helena som äntligen börjat vara hemma lite me=)

image210
Hanna!

image211
image212
image213
image214
image215

Världens bästa syster=)

image216

Dagens rapport!

Sitter och försöker summera dagen innan jag ska se husfruarna=)

Jag har:
1. Ätit svenska jordgubbar för första gången i år 
2. Legat ute i solen i 3 1/2 timme
3. Ätit en ganska äcklig sallad med lånad gaffel (Pernilla räddade mig)
4. Träffat världens sötaste lilla piratkille (Pernillas Roland som hade piratmössa)
5. Bränt mig så det står härliga till på ryggen
6. Varit ute på en härlig eftermiddagspromenad med Linnea i skogen=)
7. Torkat upp kattpiss efter Freja som helt plötsligt glömde bort vart kattlådan står och gjorde sina behov på vår dörrmatta.
8. Ätit kycklingnudlar som jag levde på för några år sedan, härlig flashback=)

Utifrån detta kan jag konstatera:

Svenska jordgubbar behöver inte vara godare än utländska
Man ska alltid ha med sig en kylväska när man ska ha med sig picknick
Jag vill ha en bäbis=)
Är faktiskt nöjd att jag bränt mig trots frossan eftersom det är bevis för att solen tar även på mig=)
Ska vara mer ute i skogen och springa... har ju börjat vänja mig vid skogsmullerollen=)
Jag önskar jag bodde i hus så mina katter kunde få springa ute löst
Jag kommer att återuppta lite nudelätande!


Imorgon nationaldagen och jobb för Maria....håll er borta från att shoppa!!!!! Njut istället av att vi faktiskt har en dag att fira....vi ska väl ändå vara stolta över att vi är svenskar?? vad ska vi annars vara stolta över??
Sluta o vara så mesiga och släpp loss lite, vi kan ju fira allt annat så varför inte detta???

Det blir nog grillning i matfors efter jobbet med Magnus och Linnea hos min kära mor och LÅL.. ska bli trevligt!!

Nu...snart dax för husfruarna!

Puss


Solen lyser..=)

Himlen är blå! Vad det är skönt att leva då!
Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör!

Haha..mitt kusinbarn Hugo har spelat in den sången så nu spelar den varje gång någon ringer!
Så hääärligt! Idag har solen gassat och tyvärr har jag jobbat inne mellan 12 och 19... så jag hann inte med så mycket... Kom hem och småpysslade lite....vi åt våfflor! Onyttigt men gott!!!

Pappa bjöd oss igår på middag...det smakade gott! åt vitlöksmarinerad oxfilé och stekt potatis som smakade mums! Sen mötte vi upp Petra och Peter på bion och  såg Pirates of the Carrabien.... riktigt bra faktiskt!!!

Nu ska jag mysa lite med älsklingen=)

Imorn är jag ledig så då blir det parken för hela slanten!!! det blir solning för 100 % !

puss!!!

image198 

Glass=)

Solig dag=)
Först njöt vi på balkongen sen glass vid ån med Linnéa och Magnus=)
Trevligt!

image194
Kissarna spanar på fluga

image195

image196
Linnéa och Magnus

image197
Stefan o jag

KLAR!

Gårdagen flöt på med avslutning i kyrkan....högtidligt och fint =)
Familjen var där och grattade och solen sken trots lite kalla vindar...

Stefan och jag åt en god middag innan han gick till jobbet och jag träffade Linnéa, Magnus och Märta..vi gick ner på bishops en sväng och sen hem och såg på film... mysigt var det! Även fast jag blev dödstrött efter ett tag....=)

Idag strålade solen och jag satt och läste en lång stund ute på balkongen och njöt av min ledighet som tycärr försvinner imorn då jag ska jobba....även måndag men jag hoppas på finväder tisdag och fredag då jag är ledig!

Nu ska jag klaga..... staten har bestämt att nationaldagen nu mera ska vara en röd dag..... så att alla i Sverige ska kunna fira den likt norge med pompa och ståt..... varför måste då handelsbranschen vara sååå giriga att de absolut måste ha öppet den dagen så att vi som jobbar inom handels ska måsta jobba????
DÅ ÄR VÄL INTE ALLA LEDIGA!!!!!
Så ni som tänker åka ut och shoppa på nationaldagen,,.,,,jag kommer att stå och ge er onda ögat om ni inte är ute och firar när ni kan!!!! nu har jag sagt det.....

Kvällen ikväll blir oerhört lugn...jag ska bara ligga och inte göra någonting=)

puss så länge

image188
Niclas o Anna
image189
Victoria o Gunilla

image190
Jag o Niclas

image191
Sara, Carina o Annelie

image192
Jag o Sara


Wiiiieeee!!!

Jodå så har man lyckats med det nästintill omöjliga... vi har fått VG på vårt sista examensarbete av den lätt suraste examinatorn på jorden.....är jag glad?? men SKOJAR DU!!!!! Kunde inte ha fått en bättre examenspresent!!!! haha!

Idag är det avslutning i kyrkan...högtidligt och fint jag kommer säkert att böla lite...men det får man såna gånger.. hellre det äntyp till ensamma hemma på dagarna....=)

Blev ingen löptur i morse...huvudet sa nej men ikväll...då! Jag är redo Linnéa=)
Stefan och jag ska gå ut och äta innan han måste iväg till jobbet...då får Linnéa ta över som mitt sällis för kvällen=) men hon är duktig!

Var på säsongens första sommardans igår på ånäsparken i kovland....mycket folk, varmt och bökigt, men roligt var det!!! Nu är sommaren igång!!!!

Måste ner på stan sen och leta lite jordgubbar....hoppas jag hittar några...

Puss!

RSS 2.0