Men kul på jul

Så där ja.
Den fick jag.
En riktig käftsmäll.

Bara för att jag såg fram emot en kall och snöig december.
Kliver utanför dörren glad i hågen.
Då slår det mig som tusentals piskrapp.
Inte insikten.
Utan regnet.
Pissar.

Kanske man skulle flytta till Bali eller nåt?


Puss

Hmm vad tror ni är detta jag? =)

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Gör ditt eget HÄR !

Puss

PS:Tack för tipset Pernilla alltid lika roligt=)



1:a Advent

Eftersom jag har ledig helg (vilket aldrig har varit fallet denna helg) ville jag verkligen att helgen skulle bli lugn, avslappnad och mysig. Jag tror jag har lyckats med det mesta=)

Igår sov vi länge, fisen åkte iväg på jobbkul och jag promenerade ner på stan. Det blev lite inköp med måsten till mig, samt två julklappar (är så stolt) och några uttittade som får köpas senare. Jag strosade för mig själv med tankarna långt borta samtidigt som jag njöt av alla fina ljus på stan. Kände mig inte ett dugg ensam som man ibland kan göra på stan när alla andra går i klungor, utan njöt i fulla drag av att shoppa på egen hand och njuta i lugnet.

Gick sen hem till farmor och hjälpte henne med lite småsaker, fick nybakade bullar och lördagsmyset var ett faktum.
På kvällen kom bästaste Jossan och myste en stund med mig, skönt med lite ventilering av tjejfunderingar som alltid=)

Idag hoppade jag upp tidigare och tände det första adventsljuset innan jag åkte iväg och tände på farfars och fasters grav innan färd till mamma för lussebullsbak! Det blev många skratt, välta plåtar och söndermosade bullar men vi fick till en hel del till härlig julmusik!

Tillbaka och hämta fisen och lillebror för besök hos mormor och morfar för att sedan åka in till stan igen och julskyltning på stan. Vi lyssnade medan mamma och pappa sjöng med kammarkören på torget och gick en sväng på stan.

Hemma i soffan just nu och konstaterar att det bara är fyra veckor kvar till jul, och livet känns genast lite lättare. Mörka trista och deprimerande november är snart ett minne blott och julen ett faktum!!!

NJUT kära ni! Det ska JAG göra!!!

Puss och mycket kärlek=)


Visar några bilder på finaste Edward som hälsade på mig förra veckan när mamma och pappa fick gå på bio=)



Och årets julbak:




Och mamma och pappa i kören och advent hemma hos oss:




Ett stort litet mirakel

Åsså var hon här, mosters allra finaste lilla tjej, syster och Johans älskade dotter.
Som vi har längtat! Och icke blev vi besvikna=)
Hon landade i världen natten till söndag den 22 november och finast i hela hela världen.
Hon var tydligen less på tiden i magen och längtade ut till livet i stora världen och anlände därför 3 1/2 vecka för tidigt. Men hon är alldeles alldeles perfekt=) Och jag kan såklart inte vara stoltare över världens bästa syster!

Jag är såklart betuttad till månen i denna lilla varelse som kommer att kosta moster en förmögenhet innan hon fyllt 18. Men som tur är kommer det mesta vara positivt=)





Du

Vacker
Häpnadsväckande
Ljuvlig
Enastående

Elma

Lilla hjärtat har stulit mitt stora

Älskar dig!

I´m back!!!!

Bloggen har fått en välbehövlig vila (så även jag) så nu blir det lattjo lajbans igen.

PUSS=)

Paus...

Jag tar en paus från bloggen nu.
Kommer absolut tillbaka.
Men just nu har jag ingen inspiration att skriva.
Inte ens om det som är jobbigt.
Jag orkar inte,
Vill inte.
Måste få tid att andas, ta mig ur fartgropen.

Så jag låter tiden gå ett slag.
Dagar, veckor jag vet inte.
Men återvänder snart med en ny vilja att skriva.

Pussar i mängder till er ni underbara.


Underbara lördag!

Har haft en fantastisk dag med sovmorgon, prommis, fika på stan med kära vänner, lite jeansshopping åt älsklingen, fika hos farmor, tacomys med mina pingst-tjejer, lite konsert och till sist lite udda shopping via tradera=) Får berätta mer nån annan gång=)

Imorn blir det att lämna tillbaka svärpäronens bil och äntligen få "Wolffen" tillbaka vår älskling!!!! I övrigt inga stora planer, bara lite mys=)

Har glömt att visa koftan och armbandet som jag faktiskt köpte för tre veckor sen på Kappahls vintage kollektion, jag hade faktiskt på mig koftan idag=) Armandet är inte på här men sak samma inte så intressant jag vet..=)



Puss och fortsatt trevlig skiiiitledig helg=)

OOOOhhhhh!

Eftersom jag lovat mig själv att kunna cascha min mac innan jag köper en får ju extra tufft i lilla begärtarmen när jag ser vilket samarbete som mac har med mulberry... Sjukt snygg väska!!! Tillsammans med en liten mac-book som baaaara är MIN skulle det bli perfektion=) Men drömma ett tag till får jag nog göra.



Slalomskidor är mitt nästa mål, i vinter ska det bli ÅKA av!!!!
Har faktiskt aldrig varit så sugen som jag är nu, dags att boka in lite helger här och var.

Nu snart sängen efter en rättvis och väntad utslagning av Eddie som inte sjungit en ren ton sen han kom med i Idol. Imorn tar vi nog en långpromenad på morgonen och lediga helgen är ett faktum.

Puss å klem


Fina saker!



Finns på www.alvashus.se


och även denna:



som finns på www.fridasgard.se

Puss

Seg igen

Inser lite lätt att jag inte skrivit på en hel vecka nu när det står fredag igen... Har faktiskt inte haft tid eller lust att skriva överhuvudtaget. Vill att bloggen ska spegla min vardag då det är så roligt för mig att kunna gå tillbaka och läsa vad som hände just vid den tiden flera år tillbaka. Men vad som inte är roligt är att läsa om hur värdelöst allt känns. Och det speglar inte min vardag för oftast är det rätt så bra ibland helt fantastiskt när jag inte fastnar i fällan att fundera och känna efter för mycket. Tyvärr måste man också få ha de dagarna när man stänger in sig, är ledsen, bryter ihop och kommer igen. Denna vecka har varit lite åt det hållet. Det räcker för att jag ska minnas detta om några år=)

Nu är det ledig helg och jag är helt övertygad om att den kommer att bli jättemysig!
Imorn är det konsert inplanerad på eftermiddagen med mina pingst-tjejer=)
Helgen i övrigt är inte inplanerad så varsågod att höra av er ni som vill umgås=)

Ikväll blir det nog mys med julmust till Idol med fisen, vi har inte setts så mycket i veckan så kramarna är just nu riktig hårdvaluta!!!!

Grattis Pernilla också som fyller år idag=) Hoppas dagen/kvällen blir mysig=)

Puss

Fredagsmys och Idol

Jo vi myser för fullt och har nyss satt i oss en hel påse med nachos och smält ost ovanpå...
Nu återstår bara att se vad idolerna har att sätta emot när folket ska rösta, tror att en kille åker idag igen. Välförtjänt.

Imorgon är jobbhelgen ett faktum.
Ett jobbigt faktum.
Men jag motar bestämt Olle i Grind och tar på mig fultröjan med ett leende.
Bring it on.
Bring it on suckers!

Såhär ser förresten mina nya stövlar ut



Fina vaaa?? Skitsamma varma är de iallafall=)

Puss och regna inte bort i helgen.

Premiär!!!!

Såg just på tv:n att SO YOU THINK YOU CAN DANCE ska ha premiär nästa vecka!!!!!!
Tjohoooo!!!!!

Det som annars brukar gå på sommaren... men nu ska systeryster och jag ladda för fullt=)

I övrigt dansar jag just nu till denna. Väldigt töntig text och låt men fantastiskt bra rövskakartakt!!!!





Puss

Hoppsan sa...

Kände nästan inte igen bloggsidan när jag loggat in vilket tyder på att det var dödligt länge sedan jag bloggade.
Har bara varit allmänt off senaste dagarna ingenting går som jag vill och jag har seriösa utskällningar till den som hela tiden vill se mig ramla framstupa framåt. Men det som inte dödar härdar heter det ju så nåt måste man väl lära sig av det? För två helger sedan var jag och fisen nere i hudik och dansade hela helgen, nåt vi numera gör allt för sällan pga tidsbrist. Vi hade väldigt roligt och lovade oss själva att bli lite bättre på att ta oss iväg!
Nu helgen som var blev det jobb för hela slanten och ladies night med de bästa från jobbet samt några kompisar till Jossan. Det blev en grymt trevlig kväll som för min del slutade rätt tidigt i säng till min stora förvåning men belåtenhet. Det ska väl kännas att man blir äldre=)

Tänkte på samma sak häromdagen då jag stod i en skoaffär och instruerade expediten om vad jag ville ha för vinterskor. Sköna, inte alltför svårskötta och inte allt för dyra. Men gud, kände jag när hon gick för att hämta förslag, jag är redan en gammal tant.

Nog om det, tanten hittade iallafall ett par som var väldigt sköna, lättskötta och faktiskt väldigt billiga!!!! Halva priser på Replay-skor hur ofta händer det???!!?? Ska visa er sen..=)

Nu ska vi snart äta god lax, potatis och romsås... Sen lite mys framför tv:n.

Puss då


Lite bilder från ladies night:













RSS 2.0