Tips!

Om ni vill handla sommargarderob billigt via internet och tycker det är jobbigt att sitta och gå in på alla svenska sajter en i taget, gå in på www.modezine.se , där finns alla sajters samlade utbud..!! Lätt att beställa med! så kanske jag gör närmare sommaren!

Osså kväll!

Och jag pustade ut när jag kom hem.. struntade i att åka på läromedelsmässan som jag egentligen skulle..kände inte att jag orkade strosa omkribg utan mål i sikte utan åkte istället hem med S.
Vi har nyss ätit och S diskar...är det inte fantastiskt??! =) Men jag gör en hel del jag med.. vissa dagar är det bara så skönt att slippa sånt där och bara vara....tur att man kan dela upp sig lite=)
Har ju världens bästa det vet jag!

Ska snart till Linnea för fika och greys.. blir mysigt..alltid roligt att få umgänge med nära vänner! Det fyller på energibatteriet en hel del!

Har hittat jättefina klänningar... vill såå gärna ha dem men de kändes lite dyra så det kanske kan bli en födelsedagspresent lagom innan sommaren? =)

Satin Trim Ruffle Dress  Button Through Spotty Tea Dress in the style of Kimberly Stewart 
Ted Baker Bib Front Silk Dress

www.asos.com

Jag vill HA ALLIHOP!!!!

Vem som helst, ni får hemskt gärna skicka hem dem till mig=) jag går på stram budget...=)

Puss


friluftsdag

Ingen sol men uppehåll och ingen blåst! Barnen har åkt slalom och jag kunde inte åka längd eftersom det inte ens fanns spår runt sjön....

Härligt att få vara ute en dag iallafall! Ut på stan på eftermiddagen och kollade in bokrean, det blev en bok om pajer, Stieg Larssons andra och en annan bok som heter "Historikern".
Blev litegrann iallafall..vi hinner inte läsa så mycket numera, fick jag välja skulle det vara det enda jag gjorde på dagarna...!

Har mått skitilla sen jag kom hem...blev tvungen att kliva upp och kräkas en gång..nu känns det bättre och jag håller tummarna för att det känns bättre imorn...!
Jag ska träffa min Linnéa imorn det ska bli mysigt! Har saknat dig!

Nu ska jag se klart på 9A även om jag tycker den vinklar lite galet....

Puss!

Hur ska man veta?

När någon mår så dåligt att de inte längre ser nån mening... när någon helst bara vill försvinna från jorden. Vad är det som får en människa att sjunka så djupt ner i depression att man väljer att försöka bli av med sitt lidande oavsett vad de som är kvar måste leva med? Hur ser man tecknen? Hur hjälper man?

Lillebrors kompis i tonåren... jättemysig kille...trevlig och öppen, vart gick det fel? Vad hände?
Allt är bara så tragiskt och man vill krama om de sina lite extra hårt och bara vara tacksam att de finns....
Här......Nära.......Länge till......!

Det händer så mycket nu... och nu räcker det  för ett tag känner jag,

Imorn blir det friluftsdag vid sidjön, jag ska spänna på mig längdskidorna och ta mig runt sjön några varv om det finns någon snö och några spår kvar det vill säga!

Puss

Kaffevägran...

Jag har lovat mig själv att inte dricka så mycket kaffe så nu har jag med mig vitaminjuice istället som jag tänker häva i mig=) Mycket nyttigare och smartare! Annars kommer man ju se ut som en kaffemaskin snart...

Hoppas dagen går fort iaf! Ska träna combat ikväll tänkte jag!

Puss

soffpotatis!

Sitter med Freja i knät och försöker samtidigt att skriva på datorn... Har försökt att planera veckan men det är svårplanerat eftersom mycket ska göras men allt kommer inte att hinnas med...!

Har lovat mig att jag måste hinna träna en dag iallafall..sen ska vi ju ha friluftsdag på tisdag och då blir det längd för mig så det bästa vore kanske att komma iväg på träning imorn... Torsdag blir det middag med en kollega som fyller jämt och onsdag ska Linnéa och jag se på greys och ha lite kvalitetstid! Det behöver vi alldeles för länge mellan gångerna nu...! Du är ju en av de allra käraste jag har=) Love you sweetie!

funderar på om jag ska smyga upp inatt och se oscarsgalan....det gjorde jag alltid förr när jag bodde själv och la mig i soffan med täcket.. det var speciellt att ligga i mörkret och se när alla kliver in på röda mattan...frågan är om jag orkar nu bara!

Längtar verkligen till sportlovet nu så jag kan få läsa (egna böcker) åka skidor, promenera och äta god mat, helt enkelt bara umgås...! Jag hoppas veckan blir som jag önskar...det finns ännu några frågetecken men förhoppningsvis blir det bra tillslut.

Jag har ju båda mina Helena däruppe så jag ska passa på att träffa dem! Kommer att bli roligt bara det=)

NU lite film innan sängen...puss

Grattis på namnsdagen världens bästa lillebror!

Pink lady

Sitter och funderar på min 25-års fest om den kommer att bli av..det skulle ju vara roligt men det krävs mycket planering och pengar framför allt,,,så jag vet inte...skulle ju vara roligt att ha en "pretty in pink" fest dock....

Hihi snacka om sommarlängtan!!! denna måste jag nästan ha=)

Ballongklänning 
puss

söndag!

Vi hade jättetrevligt igår med tacos melodifestival och spel! Efter några glas vin kände jag mig riktigt ostadig och det var skönt att krypa ner i sängen!!!

Upp klockan åtta idag och la mig i soffan med täcket...mysig början och solen sken utanför fönstret! Stefan vaknade lite senare och vi har tagit det lugnt...! Nu är han nere i Delsbo och lämnar av vår gamla tv som ska stå nere i sommarstugan och jag rättar matteböcker, ska senare kolla lite på nationella proven som jag ska starta med imorgon....

Nu ser jag vänner..=) SKÖN söndag!

Puss så länge

när ni får tråkigt..

kan ni göra som jag och lyssna på denna=) MIn favorit genom tiderna som alltid får mitt på bra humör!! Haha Jag har den i min Ipod och lyssnar när jag behöver=)


I övrigt en lovely lördag, jag har vikt tvätt, dammsugit och torkat så nu känns det städat! Har även hunnit ta med farmor på en liten promenix i blåsten till affären... måste ta vara på tiden med dem..man vet inte hur mycket man har kvar!!!

Nu ska vi stax iväg till Jonas och Lina på tacos och lite senare melodifestival även om det inte är några bra med ikväll enligt mig.. men det går nog bra iallafall=) Ledig och bara slappa imorn med! Eventuellt en prommis med Linnéa..ska verkligen ta tag i träningen till veckan!!!! Nu jädrar!

Puss så länge

kampen är över...

When tomorrow starts without me,
And I'm not there to see,
If the sun should rise and find your eyes
All filled with tears for me;
 
I wish so much you wouldn't cry
The way you did today,
While thinking of the many things,        
We didn't get to say.

I know how much you love me,
As much as I love you,
And each time that you think of me,
I know you'll miss me too;
 
But when tomorrow starts without me,
Please try to understand,
That an angel came and called my name,
And took me by the hand,

And said my place was ready,
In heaven far above,
And that I'd have to leave behind
All those I dearly love.
 
But as I turned to walk away,
A tear fell from my eye
For all my life, I'd always thought,
I didn't want to die.

I had so much to live for,
So much left yet to do,
It almost seemed impossible
That I was leaving you.
 
I thought of all the yesterdays,
The good ones and the bad,
I thought of all the love we shared,
And all the fun we had.

If I could relive yesterday,
Just even for a while,
I'd say good-bye and kiss you
And maybe see you smile.
 
But then I fully realized,
That this could never be,
For emptiness and memories,
Would take the place of me.

And when I thought of worldly things,
I might miss come tomorrow,
I thought of you, and when I did,
My heart was filled with sorrow.
 
But when I walked through heaven's gates,
I felt so much at home.
When God looked down and smiled at me,
From His great golden throne,

He said, "This is eternity,
And all I've promised you.
Today your life on earth is past,
But here life starts anew.
 
I promise no tomorrow,
But today will always last,
And since each day's the same way
There's no longing for the past.

You have been so faithful,
So trusting and so true.
Though there were times you did some things
You knew you shouldn't do.
 
But you have been forgiven
And now at last you're free.
So won't you come and take my hand
And share my life with me?"

So when tomorrow starts without me,
Don't think we're far apart,
For every time you think of me,
I'm right here, in your heart.

Vila i Frid...

Tankar...

Har suttit på möte och lyssnat på kollegor och överordnade...hur ska vi förhålla oss till olika saker, hur ska vi hjälpa barnen att uppnå de mål som ska nås..? Och jag känner sakta paniken komma smygande... Tänk om jag är helt ute och cyklar?? Jag kanske tror att jag har koll på saker och ting men egentligen inte. Jag vet att jag genomgått en helt fantastiskt värdelös utbildning som inte gav mig särskilt mycket och därför känner jag inte heller att jag har någon grund riktigt att stå på. Jag kan inte allt som jag borde kunna jag är helt borta när det gäller vissa saker.... Och då är jag ändå den som borde ha koll....hur ska man förhålla sig till det?
Det knyter sig i magen på mig av tanken på att någon ska komma på hur kass jag faktiskt är.. Vet att man inte ska nedvärdera sig själv men man kan ju inte blunda för obestridliga fakta heller...
Jag tycker att jag jobbar en hel del men kanske gör jag det på helt fel sätt? Om nån kunde säga vad jag ska göra!!
Såna här gånger önskar jag att jag bara hade ett jobb som gick på ren mekanik...att jag inte hade ansvar föt andra människors framtid, där ingenting kunde skyllas på mig. Där inte mina val kan påverka någon annan negativt.
Jag önskar att det inte var så svårt och ogreppbart...Varför ska någon lita på att jag kan det jag ska? För att jag gått utbildning?? Jo men det är det många som har gjort, människor jag aldrig skulle skicka mina egna barn till. Varför skulle då jag vara mer pålitlig??

Jag vill ju göra det bästa som bara är möjligt och jag vill känna mig kompetent på ALLA områden. Det känns mycket att försöka ta in på kort tid, och visst man kan inte kunna och veta allt, vissa saker måste man lära sig med tiden, men ibland vill man bara slippa osäkerheten, slippa känslan av att inte ha koll och fundera huruvida man gör rätt eller inte. Jag har alltid och kommer alltid att följa min magkänsla och lyssna till vad hjärtat säger. Det har lett till många tårar men även många lärdomar och många skratt. Jag kommer aldrig att ångra mina val så länge jag baserar dem på det, men däremot kan jag ibland bli less på mig själv för att jag i vissa situationer stressar upp mig något så otroligt, andra gånger i princip ingenting alls. Gånger då jag verkligen borde tänka till och stanna upp.

Det gäller väl bara att bita ihop och försöka se framåt, jag kan inte klara allt på en gång men jag önskar jag kunde känna mig lite tryggare i det jag gör... inte om två år inte om två månader utan NU. Jag vill kunna slappna av och veta att jag gör ett bra arbete!Ja ja... framtiden lär väl utvisa vad som händer...

Nu har jag funderat klart...måste sätta mig och planera föräldramöte nu... suck

Puss

PS: Missa inte grey´s nu klockan 21.00!


Kväll!

Just nu ser jag på klass 9A ..rätt intressant...får se hur den utvecklar sig....!

Sedan sängen...lite sur eftersom Timrå har förlorat med 2-3 i förlängning...surt!!!!

Sov gott alla underbara!

Puss

hem ljuva hem!

stegen är tunga när jag tar mig upp för trappen ute i trapphuset... värmen och två små håriga saker som nyfiket sticker ut nosarna när jag öppna ytterdörren....slänger av mig väskan och skorna, hänger in jackan och drar av mig jeansen och hoppar i mysbyxorna... slår mig ner i soffan och pustar ut..och bara....är....bara finns......
Det är så härligt att komma hem! Till en varm lägenhet även om det luktar sur Fridolf-rumpa(min katt) ibland....
Att få mysa med älsklingen och känna doften av mat som tillagas.... det är så skönt!

Nu har jag varit iväg och handlat fika till vår arbetsplatsträff imorn..kommer inte att komma hem ifrån jobbet förrän vid halv sju kanske....sen ännu senare på torsdag...det ska bli skönt när helgen kommer=)

NU: vänner i soffan och rätta lite berättelser!

PUSS


Underbar...



Celine Dion....hon är bara bäst...min största idol....!
Dessutom med dessa fina bilder till!!! Och texten....oj oj oj... säger jag bara!

NJUT!

Puss

ÅH!

Jag välkomnar en smoothie till bordet=) hallon tror jag att det är!! TACK gubben!!!

PUSS

Kväll!

Vi har haft en härlig dag ute på gärde med skridskor hela dagen...till och med jag provade att åka runt några varv, det gick helt ok trots att det var typ tio-tolv år sedan.... Men roligt var det!!

Barnen hade roligt och vi likaså men det var skönt att komma hem..satt och planerade och skrev i lite böcker för att sedan somna hårt i soffan! Vaknade inte förrän S kom hem!

Nu har vi ätit middag, god kycklingfilé med pasta och svampsås... TACK! Min nacke är lite stel kanske kan jag få lite massage sen om jag har tur....

Sitter och längtar till fjällen...nu är det bara två veckor kvar tills jag och stefan pyser iväg... ska bli så skönt! Vi kommer att vara borta lördag till söndagen en vecka senare och bara mysa på uppe i Åre... slalom, längd och promenader...det kommer att bli kanon!!!

I Åre 2007

   

Nu ska jag planera lite till och kika på vänner!

Puss

Kväll...

Vi har nyss sett film som var spännande en ny fransk som var över förväntan!!!
Myst och ätit mumsigt=)

Ingen huvudvärk jag är såå glad! Humöret blir verkligen sååå mycket bättre när man slipper det!
Nu ska jag vitaminchocka mig lite så jag slipper förkylning sedan sängen....
Måste ju orka med skridskodag med alla barn i morgon! Ska bli så skönt att vara ute hela dagen!!!

Glömde att berätta att jag såg lillebror spela innebandymatch idag....så duktig var han även om de förlorade...så roligt att se dig ibland lillebror!!!


Fick med honom på några bilder=)
       


Puss och sov gott alla där ute!

Vad gick fel?

Jo det var ju lördag och andra deltävlingen i melodifestivalen....Carola var favorittippad...inte bara av mig utan av de flesta... vad var det så som gick fel? Vissa tycker nog att det var helt rätt men jag frågar mig hur tvillingarna med de fulaste kostymerna ever kunde vinna....för inte var väl den låten bättre än team Carola/johnson???
Inte enligt mig iallafall...lite sorgligt men än är inte matchen över!!!


Mina favoriter är ju fortfarande Calaisa och Bengtzing så jag hoppas på bättre resultat där....

Men vad hände då i Let´s dance???!!!!!???!?!?!?!? VAD GICK FEL????
Kan svenska folket verkligen vara så urbotligt korkade att de INTE röstar ur Mi Ridell som är så kass????(och irriterande) Och istället låter Rickard Herrey som är den bästa som någonsin deltagit ett liknande program åka ut????? Jag fattar ingenting....men upprörd blev jag!! Det är ju skandal!!! NU ska jag ALDRIG mer se på Let´s dance detta var droppen..... Tack och lov är det snart dags för "Så ska det låta" världens bästa program=) ÄNTLIGEN! Mina fredagar är räddade från skit-let´s dance=)


Jaja nu har jag recenserat!

Puss

Väggdekor

Nu har jag äntligen satt upp mina små vägg texter och det känns faktiskt lite mer som hemma nu...!


Svårt att visa hur det ser ut men jag försöker!




Hallen:                                                                 Sovrummet:
          

Presenter=)

Dessa fina örhängen lovade jag ju att jag skulle visa! Jag älskar dem! S hade bra råd=)
 

Även blommorna var jättefina!
Tack älskling!

Har glömt att berätta vad S fick av mig=)  Hade egentligen inte tänkt att köpa nåt speciellt bara för att det var alla hjärtans dag men hade tidigare sett ett kortetui som var fint så jag beställe ett sånt där jag ristade in hans namn på framsidan och på baksidan några ord som vi vill ha för oss själva=) hehe men jättefint blev det och han blev glad!

  Framsidan=)


Puss

Vi hade middag!

Blev bjuden hem till Frida på middag, jag och Hanna begav oss till skönsmon och åt världens godaste renskav! Frida är en duktig kock så det får du snart göra om! Eller kanske är det min tur..=)

TACK iallafall det var en mysig kväll med trevligt tjejsnack! Hoppas värmen fungerar nu Frida=)

       


Lördag och jobb 11-16, gick bra med tanke på att jag tillslut fick tag på mina skor som jag försökt hitta i massa butiker... Kista hade dem och ska skicka upp dem på måndag...jag blev så glad!!! Kommer att springa runt i dem
hela våren!



Dagen och kvällen hade kunnat bli mycket mysigare om jag inte hade fått dunderhuvudvärk som satt i hela kvällen tills morgonen efter... jag var helt utslagen igår kväll...det är så fruktansvärt jobbigt och jag börjar bli rätt less på detta..vet inte vad jag ska göra ibland...tur att stefan kan hjälpa mig sådana gånger...


Puss


Fredag!!!

Vi var ute igår och åt middag på en libanesisk restaurang som är nu i Sundsvall.. den heter "Cave" väldigt god mat men man ska nog gå dit en "vanlig" dag för nu åt vi något special för dagen som var uppvärmt och klart nästan när vi klev in. Men den rekommenderas!! Dock har jag kvar min favorit "saffran" =)

Jag fick jättefina Rosor av älsklingen och ett par superfina örhängen som jag hittade sist när jag syster och kusin var på stan..! Undra vem som har skvallrat??=) Hehe de passade iallfall bra som alla hjärtans dag present eftersom det är ett hjärta urgröpt i varje örhänge... ska visa bilder på dem senare!

Nu ska jag iväg på middag hos Frida!!! Det ska bli trevligt! Förhoppningsvis lite let´s dance också=) Räknar ju ner inför imorn då Carola ska sjunga=) hihi!

Puss vi hörs allihop!

Alla hjärtans dag...=)


HA EN TREVLIG ALLA HJÄRTANS DAG VAD NI ÄN GÖR!
VI SKA TA EN MIDDAG UTE PÅ STAN PÅ TU MAN HAND....!
MEST ROLIGT ATT GÖRA NÅGOT TILLSAMMANS!!!



Äntligen Greys!!!

Så har det startat igång och jag är såå lycklig...fick se större delen ute hos mamma i Matfors eftersom lillebror klippte sig...det kan inte ha börjat bättre... är såå sugen att ladda ner hela säsongen...men NEJ jag ska inte!!!

Klockan är redan halv elva så jag ska väl ta och sussa lite....S sitter ändå och spelar ett värdelöst tråkigt tv-spel som jag inte ens kan namnet på!

Mamma och jag på min födelsedag förra året! Är glad att du är hemma brun och fin!! Tack för sjalen, ringen och godiset!!!

image821

Puss

Natti!

Nu är det snart  sängdags för mig...ska se dokumentären om lärarna bara... men sedan måste det bli sängen

Hoppas ni får en härlig onsdag!

Kramar

Underbar...

Måste bara dela med mig av denna....skulle vilja somna till den varje kväll!!!

fick meddelande...

via msn av S som skickade en hälsning via en video=)
Puss gubben=)



dekor!

Jag borde försöka sätta upp min text på väggen men vågar nästan inte, är så rädd att det ska bli fel!!!



Denna text men på en rad eftersom jag ska ha den strax under en tavellist... tror det ska bli bra!!!
Får se om jag gör det ikväll...

Ikväll börjar förresten dokumentären om "superlärarna" som ska få en kaosklass att klara godkänt på väldigt kort tid! Kanal 1 klockan 22.00 tror jag!

Puss

Nya glasögon!

Och jag försöker att vänja ögonen vid dem men än så länge gör huvudet lite ont och det snurrar lite...!!!

Har avverkat den värsta dagen på veckan...så skönt....!
Hummern Herman har inatt slukat ännu en fisk, jag trodde de var tre kvar igår men tydligen var det fyra och han har satt i sig en även inatt..osså var det bara tre...=) Herman verkar inte vara en sån som lyssnar på tillsägelser..vi får nog ta i med hårdare tag=)

Ser just nu på Christine...det är såå roligt!
puss

Måndag!

Har faktiskt fått en hel del gjort idag när jag hade egen planering..skönt att ha lite egen tid på måndagar!!! Ett missöde upptäcktes när vi gjorde entré i klassrummet.....under helgen har hummern Herman som bor tillsammans med fyra fiskar i barnens akvarium blivit sugen på en utav fiskarna (som är ganska stora) och snittat upp en! Den låg och flöt uppe vd ytan halvt disskerad....jag tyckte nog att det var bra mycket äckligare än barnen som mer tyckte det var "rätt så ballt" med en uppsprättad död fisk..de fick fånga in den och spola den toalettvägen..sedan hade vi en liten kort minnesstund och gav Herman stränga order om att låta de tre kvarvarande fiskarna vara....

Skulle ha tränat med Linnéa idag men hon är fortfarande krasslig och utan hennes moral har jag ingen=) hehe så det blev ingen träning...en snabb tur ut till Alnö och kika på ett hus som vi var nyfikna på... men då vi utifrån anonnsen trodde det låg mot skogen blev vi lite less att upptäcka att det låg precis bredvid vägen.... BIG no no!

Drömmer om sommaren och längtar...och längtar.....! Är less på skitvintern nu!!!! Skulle mer än gärna cruisa runt på en sån här: =)

image820


Nu: tänker jag äta glass....har ni provat Ben & Jerrys "Cookie Dough" ? Såååå good!!! Så prova!
image818

Puss

Mina fina tulpaner

De blir bara finare och finare!!
S lyckades verkligen hitta bra denna gång=) 

image817


Husfest!

Vi var på galej igår hemma hos Lina och Jonas som nyss flyttat in i sitt fina hus=) Massa folk och trevlig stämning med mumsigt tilltugg, spontandans och nya bekantskaper.... TACK!!! Vi hade superroligt! Ramlade in in förrän fem på morgonen hemma hos oss så dagen idag har varit väääldigt lugn framför tv:n....
Tyvärr kunde ingen svensk skryta efter skidtävlingarna så vi la ner det och städade lite=) Så nu är det städat och fint här hemma!!! SÅ skönt!

Syster och JOhan kom förbi och fikade en stund...slappt och skönt som det bara kan bli en söndagseftermiddag=) Hoppas du hittade bra strumpbyxor=) och att du får en mysig liten tripp gumsan!!!!

För att få mig på lite bättre humör har jag beställt lite sommarkläder som anländer i april...=) Jo jag vet det är rätt så löjligt men jag det gör mycket för mig!! HAHA

Härnäst är det Runaway Bride på femman...den ska vi se=)
Imorn kommer mamsen och LÅL hem!

Puss så länge!

Bilder från gårdagskvällen:

image800

image803
image804
image805
image806

Födelsedagsbarnet som fyller 30 och även värdarna för kvällen=) Ni är bäst!
image807
image808
image809

Trubadursång=)
image816
image811
image812
image813
image814

Vid halv fem-snåret började orken ta slut hos flera..
image815


helg!

Trött igår efter jobb åkte jag ner på stan och mötte syster för en liten fikastund...den krademummakakan och teet gjorde gott!

Igår fick jag kycklingfilé inrullad i bacon med rotsaker och svamp, det smakade mums! Även fina tulpaner stod på bordet och jag vet att jag inte kan ha någon bättre vid min sida=)

Gårdagskvällen blev kort med tanke på att jag somnade tio minuter in i filmen vi skulle se så S fick avsluta den på egen hand=) Antar att all energi var slut för veckan men efter tio timmars sömn känns det nu bättre!!

Jag håller på att tvätta lite idag...har inte gått utanför dörren idag än=) men ikväll ska vi på inflyttningsfest hos Jonas och Lina, det kommer nog att bli kanonroligt! måste dock låna kläder va min kära syster då min garderob inte innehåller så mycket roligt just nu...allt är urväxt och pengarna finns inte direkt i överflöd...=)

Nu sitter jag och ser på Hitch med Will Smith , den är så gullig=)

Puss så länge!


Mail

Fick mail från mamma nu=) haha det kändes skönt i lilla dotra-hjärtat! Blir nog en visit i helgen när de kommit hem tror jag...de kommer att vara så bruna och fina!

Bättre humör men huvudet krånglar som vanligt=) har iallafall fått cola zero och dumle som älsklingen kom hem med och lite massage strax så jag ska verkligen inte klaga!!!

Det ÄR ju faktiskt fredag imorn=) dagen kommer att gå fort...lite fika med Helena imorn på eftermiddagen tror jag sedan hem och på med mysbrallorna!

Passa på att rå om era nära och kära i helgen... det är mer värt än allt!

Puss

utmaning...

Utmanad...av Pernilla..så här har du!!!


Vad gjorde du för tio år sedan?

Jag gick sista året på högstadiet och längtade enormt till gymnasiet.. jag var lagomt pubis ett år yngre än alla andra som jag var och var jobbigt kär!

Vad gjorde du för ett år sedan?
Blev sambo och skaffade en ny lägenhet! Höll på att skriva mitt examensarbete för fullt=)

Fem snask du gillar?
Chips (måste säga alla sorter tillsammans), popcorn, cashewnötter,ostkrokar babybell ost!

Fem sånger du kan hela texten utantill?
Celine Dions flesta=)

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Köpa hus, betala av studielån och bil, spara till framtida barn och resa mycket!

Tre dåliga vanor?
Äter alldeles för mycket onyttigt, tjurar, pillar på nagelbanden

Fem saker du gillar att göra?
mysa framför en film, dansa, läsa, åka skidor

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Nätstrumpbyxor, brynja, tanga, sammet, batik

Fyra favoritsaker?
Hm...oj, S är ju ingen sak och inte kissarna heller..jag säger mobilen, kameran, plånboken, min bästa myströja och mixern som gör så goda smoothies till mig!


Personer jag utmanar:
Linnéa, Syster yster, lillebror, mamma, Anna B


Vackert

Kan nog inte bli finare än såhär... förstå vilket underverk!!!
Jag älskar hennes kort=) Skulle vilja ha alla hemma på en stor vägg...=)

image799

Personlighetstest=)

You are a Creator
 
  • Your imagination, confidence, willingness to explore, and appreciation of beauty make you a CREATOR.

  • You are independent, and you enjoy your self-sufficiency.

  • Defying convention, you are very innovative, and you have a vivid imagination.

  • The look of things is important to you, and you have a keen eye for aesthetic beauty in multiple arenas.

  • You have a strong interest in what is new and exciting-and that includes forging ahead with new ideas, not simply discovering what is already out there.

  • Your eagerness to seek new and varied experiences leads you into many different situations.

  • You're not set on one way of doing things, and you are creative when it comes to finding novel solutions to complex problems.

  • You trust yourself to be innovative and resourceful.

  • Your confidence allows you to take your general awareness and channel it into creativity.

  • You're not afraid to let your emotions guide you, and you're generally considerate of others' feelings as well.

  • You prefer to have time to plan for things, feeling better with a schedule than with keeping plans up in the air until the last minute.

  • Generally, you believe that you control your life, and that external forces only play a limited role in determining what happens to you.

  • If you want to be different:

     
  • Appreciate the earthly, practical elements of things-there is beauty in form as well.

  • While you are good at thinking abstractly, focusing on details a bit more may help you discover things about the world.

  • How you relate to others:

    You are Encouraging
     
  • Your outgoing nature, understanding of others, and directness make you ENCOURAGING.

  • You want others to do well for themselves, and you generally believe in their abilities.

  • You often know what's good for people because of your caring nature and your worldview.

  • When you care about someone, you don't keep it to yourself: you are good at letting people know that you're thinking of them.

  • Because you trust people, you take violations of that trust very seriously.

  • You thrive in social situations, and even though you know who you like and who you don't like, you can interact well with many different types of people.

  • You have a healthy respect for people who have earned what they have, and you strive to be similar to successful others.

  • You are a loyal friend and a good listener.

  • If you want to be different:

     
  • Sometimes, in the course of being encouraging, you can be a bit judgmental-this can make it more difficult for others to follow your advice.

  • While you are an expert at getting the most out of the world and taking advantage of many experiences, you might gain some insight by taking the time to be alone, reflect on things, or just observe the goings-on in the world.


  • torsdag!

    Mitt huvud värker lite lätt...har nyss skrivit kommentarer på veckobrev och skulle helst av allt nu vilja ha en lååång massage och ett hett vamt bubbelbad....jo jag vet men man får väl drömma ibland???

    S är och "jobbtränar" med en kille och borde snart vara hemma..jag borde nog laga lite mat tills des men har ingen aning om vad..ska nog sätta igång lite mysig musik och funka igång lite=)

    Inget jobb i helgen, inflyttningsfest dock på lördag...imorn kväll ska vi bara vara vi TVÅ! hemma framför tv:n med god mat, film och VILA!

    Nu play that funky music and do the dishes!

    så ja...

    Då var det första föräldramötet avklarat och trots att jag i inledningen stod och skakade som ett asplöv så kändes det ok ju längre tiden gick och jag höll låda en bra stund! Stämningen var trevlig och inte så hotfull som jag hade tänkt mig utan det kändes bra i magen när jag gick därifrån. Hade dessutom bra stöd från rektor specialpedagog osv och sånt hjälper oerhört!

    När jag kom hem satte huvudvärken såklart igång vilket jag anade efter två timmars spänning i kroppen och stående dessutom....vaknade i morse med huvudvärk och önskade mig bort någon annanstans.....Har känt mig lite less och uppgivem och kan inte riktigt sätta fingret på det... har ju den bästa i hela världen vid min sida.. men men det är väl bara humöret och kroppen som inte alltid är som det ska...!

    Grattis till Linnea och Magnus som skaffat sig ett hus det blir säkert jättebra, ni kommer nog att trivas där! Åh gud nu ligger Fridolf på datorn och det gör mig helt vansinnig... jag skulle vilja slå på något hårt just nu!!! (kanske inte datorn då)

    Saknar mamsen nu.. det känns att hon är borta inte för att vi hinner träffas så mycket när de är hemma men då är hon iallafall bara ett telefonsamtal bort... Gode gud jag måste ha hormonfel eller nåt känner jag!

    Just nu har jag inget mer att säga...kanske blir bättre lite senare..ska iväg till Linnea och äta en semla..det borde ju göra en lite gott iallafall...

    Puss så länge

    Blomman vi skickade till LÅL som fyllde femtio igår!! Grattis igen och hoppas att ni njuter=)
    image798

    dansvärk..

    I benen framförallt efter många timmarns dansande i ö-vik! Det blev en trevlig kväll (två för S som åkte upp i fredags) med mycket dansande trevliga människor och förhållandevis bra musik=)

    Visst är jag trött idag men inte så farligt.. var igår morse och kikade när lillebror spelade innebandy mot Fränsta, det blev vinst för Ankarsvik med 10-5 även om vissa fick en utvisning för protest mot domarbeslot=) Kul att se dig lillebror! Jag var stolt!

    Mamsen är fortfarande i solen och imorgon fyller hennes sambo år, jag hoppas de får en mysig dag tillsammans. Jag önskar jag kunde åka jag med men det får nog vänta,,kanske kan vi åka iväg en vecka eller två i augusti för lite vila men det är ju långt dit...
    Mindre långt är det till sportlovet då vi ska vara hela veckan i Åre är det tänkt..det kommer att bli såå mysigt!!!

    Ny vecka imorn igen...skönt med måndag då vi inte har barnen så mycket utan har lite tid för planering osv.
    Nu blir det myskväll med älsklingen.... film och massage ska jag få!!!

    Puss så länge

    RSS 2.0