Ny vecka!

Den långa jobbhelgen är över och tja, skit på er alla som fick njuta i solen för det fick inte jag. Inte för att jag inte unnar er lite sol det borde alla få mer av. Tänk vilka harmoniska och levnadsglada människor vi alla skulle vara då??=)
Sprang imorse med lillstrumpa, vi tog en kortare tur runt sidsjön men skönt att röra på fläsket iaf.

I lördags efter jobbet var vi på årliga capricekonserten och lyssnade på mamsen och pappsen. Bra som vanligt och jag fick till och med höra våran bröllopslåt som vi ska ha=) jag gråter VARJE gång=)

Nu vill fisen att jag ska stänga ner och krypa till sängs så jag får väl lyda, han får ju göra det jämt annars=)

Kram o liten puss

Om ni undrar

Varför jag har den fula bilden alldeles till höger längst upp så är det faktiskt inte meningen.

Lillstrumpa tyckte bilden var kanon ur hennes synvinkel eftersom hon inte minns asgarvet som följde efter när hon instruerade mig att "se så där drömmande ut".

Det blev mer bajsnödig och ja, den ska bort. Snart, Njut av den så länge ni!

Puss


Önskelista

Åh vad sjukt varmt det var idag! Bilade ut till Linnéa och myste lite med henne och Simon innan jag var tvungen att åka till betongfängelset ute i Birsta=) Dagen blev ända rätt bra och jag kom hem strax efter åtta. Nu ser jag fram emot jobb hela helgen (not) men kommer nog ha en rätt ok helg iallafall! Ni andra får väl passa på att njuta så mycket ni kan av solen=)
Tänk på att vissa sliter som en galning inne i mörkret=)

Tänkte göra en liten lista eftersom frågorna nu börjar komma smygande angående min födelsedag och vad jag önskar mig. Såhär kommer en liten lista! Även om den är lite intern=)

- Parfym "Miss Dior Cherie Leau"
- Hörlurar till ipoden (önskat mig av fisen)
- Vaser och förvaringsburkar ifrån interflora Bergsgatan (de är vita och rosa=)
- Klänning på Vero moda (mamma har koll=)
- Pumps ifrån nilson rosa med öppen tå
- Värmespolar

Några tips fler kommer, sen önskar jag ju mig även en ny cykel, ett hus och biljetter till en privat konsert med Celine Dion men det visste ni säkert=)

Bilder från dagen:
















Och såhär stor har Ossian blivit=) Helt sjukt vad tiden går fort!!





Tack för enormt god mat hörrni=)

Puss!

Hejsan kära värld

Nu ser jag ut både från köksfönstret och sovrummet, fönstren är äntligen putsade!!! PUH!
Har även lyckats dammsuga, rengöra toaletten samt tvätta och vika kläder. Inte mycket sol-lapande med andra ord. Men vadå brun blir jag ju aldrig i vilket fall. Ska ju jobba hela helgen och missar den härliga "sommarvärmen" som ska komma.
Får vara glad för det lilla=) Är iallafall ledig nästa helg så jag kan fira min födelsedag som egentligen är på måndagen.

Snart ska jag kila bort på affären och handla lite nödvändigheter, sen slappa ikväll hemma!

Löpturen gick iallafall bra även om både jag och lillstumpa hade stumma ben. Vi har stora planer för den närmaste löp-tiden=)

Nu affären!

Beställde två klänningar via H&M är supernöjd med de två jag redan beställt så här en av de nya ut:



PUSS!

Kväll

Har precis sett klart Greys Anatomy och hugaligen vad spännande det är nu. Måste nästan ladda ner nästa, men roligare om man kan hålla sig. Inte kan hon väl försvinna ur serien nu?? Nån som vet hur det ser ut lite längre fram? Är så nyfiken!!!

Idag gick jobbet väldigt fort, hittade så mycket att göra så jag till och med stannade kvar en timme extra för att hinna med det jag tänkt. For hemåt vid tre och väntade in fisen som slutade lite tidigare idag han med. Korv och makaroner på schemat sedan en fika hos mormor och morfar som var riktigt pigga båda två. Skönt att se!

Har även tvättat ikväll, måste bara ner nu innan jag går och lägger mig och hänga det sista.

Imorn är det dags för andra löppasset med Malin, hoppas min rygg har hunnit hämta sig lite mer. Ska bli så härligt att snöra på sig skorna och bege sig ut i solen, för sol ska det bli på min lediga dag=)
Ska även putsa fönster och städa undan lite. kanske läsa en stund i solen, bara vara helt enkelt.

Längtar til huset nu, Vilket hus det än må bli så längtar jag.

Puss så länge




Handels är lite tricky ibland...

OKQ8, Stockholm

En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och går fram till disken.
Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Eh ja… Hej. Ett paket Glenn, tack.
Kassatjejen (rodnar): Oj visst, självklart.

 

/Tjuvlyssnat.se 


Mördardagen

Varje tisdag är min mördardag, det är då jag jobbar 9-19 och tultar hemåt helt slut framåt kvällskvisten.
Idag har jag fått jobba häcken av mig hela dagen, har suddiga minnesbilder av hur den förflutit, men jag är hel och lycklig iallfall, det skulle kunna vara värre!

Jo började ju sommarlöpningen igen igår.... Jag och Malin gjorde stan osäker när vi stapplade iväg, hon halft astmahandikappad eftersom förkylningen satt i, och jag med mina härligt otränade lungor och kropp satte fart, Vi var ute drygt en och en halv timme och körde lite intervaller. Skitroligt var det och även skithärligt att vakna imorse med ont ända från rumpan till mitten av ryggen. Även träningsvärk i sidorna vid revebenen!!!???! En ganska ny upptäckt=) Men nu är torsdagen bokad igen så nog ska jag bli redo tills dess=)

Lillebror och lillstrumpa har skaffat en ny lägenhet så de har flyttat hela dagen idag. Nya rapporter säger mig att lillstrumpa har packat upp 15 kartonger, vilket är imponerade=)!!! Vi kommer snart och kikar=)

Imorgon blir det kortdag med jobb 9.14 sköööönt, sen har jag faktiskt inte bestämt vad jag ska göra. Låter eftermiddagens infall bestämma. Det är inte alls likt mig. Brukar ha minst varje minut planerad när jag är ledig. Är man verkliegn ledig då?

Nu luktar det köttfärssås, lunchlådan blir mums imorn!


Har tänkt på dig idag vännen, HELA dagen. Hoppas allt har gått bra. Du vet var jag finns! kramar


Mina dyrbaraste!


Nedan: Fyra olika sätt att bära bilhjälm. Rösta på en vinnare=) (Från pappas fest)

1.


2.


3.


4.



PUSS!


Det händer en del..

tänkte försöka lägga ut några bilder från pappas fest men jag väntar nog tills det blir lite mer ordning på mina inlägg så det inte hamnar i 2007 års bilder!!!

Ska försöka uppdatera nu lite oftare=)
Idag skiner solen och jag har ledig helg vilket är LOVELY!
Var uppe med tuppen imorse och klippte mig hos min frisör och oj vad det var välbehövligt.
Nu är håret åter igen rätt så kort men det var ett nödvändigt ont för att få lite fason på det så det växer ut bra.
Jag är iallafall nöjd! Köpte några böcker inför sommarens läsning, tror jag har hittat riktiga guldkorn=) Ska berätta om de är bra! Ska snart till mamma och mysa lite i solen på altanen innan vi ska på middag hos en bekant ikväll innan dansen startar på folkets park. Kommer inte ihåg när jag dansade senast så det ska bli skönt att röra lite på fläsket!
Fisen och Daniel som bor hos oss just nu är och fixar vår bil, eller rättare sagt vår dörr där elhissen är paj.
Alla ni som har åkt med oss vet att jag skriker som en galning så fort nån trycker på fönsterhissen eftersom den då nästan inte går att få upp igen. VI har väntat på en ny motor från en skrot i snart ett år nu typ=) Och ÄNTLIGEN är den här=)

Hoppas syster yster och Johan som är i härliga Thailand har det bra!!! Jag är INTE ALLS avundsjuk. Är ju så himla brun och fin iallafall=)

TACK MALIN SOM KÄMPAR MED MIN BLOGG!!!! Du är en pärla=) Puss


Nu ska jag läsa klart min bok=)

Hoppas ni har en härlig lördag!!

PUSS

Brownies

Brownies
24 Portioner

100 g Smör eller margarin
1 1/2 dl Strösocker
2 Ägg
2 tsk Vaniljsocker
1/3 tsk Bakpulver
2 msk Kakao
1 dl Vetemjöl
2 pk SM Valnötskärnor

Garnering
Florsocker

Rör matfett och socker poröst. Tillsätt därefter 1 ägg i taget och rör en stund mellan varje ägg. Blanda i vaniljsocker, bakpulver, kakao och vetemjöl. Hacka valnötterna och blanda ner dessa.

Bred ut smeten i en välsmord liten långpanna. Smeten ska vara 2-3 cm tjock. Grädda på andra falsen nerifrån i 175°C ca 20 minuter. Låt kakan svalna i formen. Skär därefter i fyrkantiga bitar. Sikta över socker.

Hmm..

Inte Maria som skriver nu, utan jag. Malin. Håller på att fixa lite med Marias blogg som ni kanske märker och på något vis har inläggen kommit i oordning.. Någre äldre har kommit fram och några nyare har hamnat långt bak i tiden.
Haha.

Ska ordna upp i röran så fort jag kan!
Ha de gött

Trevlig andra advent!

Hoppas ni myser på ordentligt=)  själv har jag nyss stigit upp och ska strax hoppa in i duschen, älsklingen får sova lite till som jobbade igår... Själv var jag ute hos mamsen och hade julbak!!! Jättemysigt!

Ska jobba sedan idag mellan tolv och fyra det gåe nog bra bara tiden rinner iväg lite grann..sedan måste vi kolla lite julgran med har fått tips om var det kan finnas fina som inte ser så plastiga ut=)

huvudvärk...

åh, den ligger som ett pärlband runt huvudet...suck...tur att jag har världens bästa fis som handlar cola zero under tiden jag färgar håret..ska ju till frissan imorn och måste få lite bättre färg på det....!

Har fixat julgardiner+duk idag eftersom de jag skulle få via internet tydligen var slut,,, Tack Jotex som kunde meddela mig det i tid....=( de nya är iallafall enkla och fina så jag är glad iallafall=)
Vi har skaffat hem lite glögg så nu är det bara att komma förbi och julfika när ni vill!!!!

Har en glad nyhet: jag har fått förlängt vikariat i vår på skolan så nu slipper jag oroa mig iallafall över att stå utan jobb, sedan vore det såklart roligt att slippa bekymra sig i höst, men det får jag ta då känns det som! Är iallafall glad nu att jag får vara kvar med mina kollegor och alla barn som jag trivs så bra med!

köpte ny skidjacka + hjälm igår, kom på att det kanske kan vara smart att börja använda slalomhjälm, kommer ju förmodligen inte att använda den men om jag har den hemma är ju chansen större iallafall=) hehe

Längtar så till jul och lite lov....lugna dagar med släkt och vänner... julgodis och tända ljus... det är så härligt! Är en riktigt julmänniska=) Jul ska firas hela december! sen är det nytt år och annat att fokusera på, får se vad vi gör på nyår i år, nästa år vet vi ju iallafall att vi ska på bröllop på nyårsafton=) Nåt att se fram emot!

NU: hälla i resten av hårfärgen och ta en huvudvärkstablett!

Over and

Om jag inte skriver...

nu så mycket beror det på att vi är fullt upptagna med tapetseringen...det går framåt...vardagsrummet klart tack vare LÅL som är en klippa och idag gör vi köket..eller mest Stefan..han blir bara förbannad när jag är i vägen och lägger min lilla näsa i blöt! Men fint blir det..med lite tur har vi städat klart vardagsrum och kök tills ikväll....ska bli så skönt att slippa allt damm! Bilder kommer senare=)


Puss!

Helgen som gått!

Har haft en hektisk helg men en rolig sådan=)

I fredags fick jag vara ledig för att kunna åka ut och träna sång til bröllopet med kantorn... det gick bra och väldigt fort! Vidare in till stan och träffade Tjejer från Sthlm på besök hos oss på dagen... trevligt! ner på stan och kikade lite, köpte hårspännen och slips till Stefan (som han sedan inte använde=)
Hem och ombyte för att i spöregn åka ut till Alnö (nej jag hade inte Skitsaaben utan Stefans föräldrars bil, vad trodde ni?=) Hjälpte kusin malin och blivande maken två timmar med förberedelser inför lördagen innan jag var tvungen att åka hem igen.

Väl hemma snabb dusch och hämtmat (pizza!) innan jag gjorde mig i ordning och iväg på fest som vi belv bjudna på dagen innan.... trevligt och utekväll på oscar open mind, mycket olika typer av människor och en fantastisk stämning=) Ramlade hem rätt tidigt iallafall med vetskapen om den kommande dagens bröllop och somnade gott.

Upp på lördag och en idiotsnabb runda på stan för att köpa en axelbandslös bh..(kom ju på att jag tappat bort den förra=) Hem och mötte upp Marlene (annas kärlek) som hjälpte mig att fixa till håret. (jag har ingen spegel som jag kan titta bak med osså är jag kass på håruppsättningar), Det blev JÄTTEFINT!!! Tack du är guld värd=) Får återgälda er med middag och mitt fantastiska sällskap=)

Iväg på brölloppet som var så fint så fint...och hon var så fin så fin.....! Lyckades hålla mig från att inte gråta och sången gick sådär....var mest


Fastnar...

på olika sidor på internet....
alla handlar om mode, skönhet nya stilar och frisyrer till trädgårdsplanteringar och utemöbler...
Jo jag vet jag söker ju efter dem...kanske för att få någon slags konstig vägledning om hur jag ska

Vilken fest=)

Har man den fantastiska äran att arbeta på stadium i Sundsvall får man faktiskt en gång vartannat år delta i en olympiad som vi kallar det när de båda butikerna slåss om en buckla årets butik genom diverse friidrottsgrenar.
Fantastisk sammankomst som igår kväll gick av stapeln på baldershovs idottsplats. Eftersom jag inte var med fick jag i år höra de fantastiska resultaten och självklart vann mina kära medarbetare=) Vilken liga!!
Slöt upp med sällskapet på Norra Berget där det vankades buffé och glada sånger och en massa dansande...!
Nomineringar som årets kommentar, medarbetare och nykomling delades ut under hurrarop och en del fylleskrik.
Vi var alla på topp! Tja nästan alla! Tack alla för en fantastiskt rolig kväll!!!!
Roligt hade vi iallafall och kvällen slutade på aveny med ännu mer dans.... var trött och nöjd med utekvällen när jag damp ner i sängen=)

Har jobbat idag och sällan har jag sett tröttare medarbetare=) men vi klarade dagen med glans och jag åkte hem för att äta middag med några förbipasserande vänner till oss...(Stefan lagade såklart!)
Trevligt!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska sitta uppe några timmar och försöka skriva en skoluppgift...skulle vara skönt om hälften iallafall var skriven tills imorn så jag får mer tid över till annat.....

Idag är det även morsdag men har inte kunnat fira min kära lilla mamma idag pga jobb med mera....så det får bli på tisdag men du vet ju iallafall att jag älskar dig och att du är världens bästa!!!!


Iallafall...här kommer lite bilder från festen=)
Puss!

image155
image156
Jag och världens sötaste lillebror=)

image157
image158
Alla var inte lika nyktra=)

image159
Mikaela, Johanna o Kim

image160
Duktiga bröder som trubadurer!

image161
Mattias alias "fluff"

image162
The winners Stadium Birsta!!! Bra kämpat!!!

image163
Högtidliga tal av cheferna=)

image164
image165
Årets "nykomlingar"

image166
Årets medarbetare!

image167
Världens bästaste Jossan=)

image168
Grabbarna grus

image169
Helena och Thomas

image170
Dansen igång=)

image171
Pär!
image172
André som kvällens självutsedde konferencier=)

image173
Shake it=)

image174

image175

image176

image177

image178

image179

image180

image181

image182

image183

and the pain only gets worse...

Härligt  med ett forum där man man klaga på precis det man vill och ingen kan göra något åt det annat än att läsa=) hehe
Har både ont i magen och i huvudet och kan inte riktigt känna var det gör som mest ont....dessa dagar är fantastiska verkligen=)


Har haft en fullspäckad helg som vanligt med jobb både lördag och söndag!!!
I torsdags hade vi besök av mamma ochc LÅL som Stefan lagade jättegod kyckling till.... fick årets första påskägg som jag faktiskt inte rört än!!!!! Ska vänta tills på torsdag för då börjar ju ändå påsken enligt mig=)
Jag och mamma färgade håret..eller rättare sagt utväxten...fast mamma hade köpt sin färg på rusta så jag vet inte om den tog så bra=) haha är iallafall nöjd med min=)

I fredags var jag och Stefan och tittade på tapeter och blev lite inspirerade inför inköpet och den kommande tapetseringen (som jag inte vet när den blir än), sen bar det av till min mormor och morfar för våfflor och fika.
Sprickfärdiga åkte vi hemåt för tvättning och besök av Vickan som kom och fikade ytterligare!!!
(jag orkade bara dricka lite te och en bulle som farmor bakat går alltid ner)

Lördag, jobb och sedan hem för snabbt ombyte och tacomiddag med Linnéa och Magnus, vi fick familjemedlemmen Anna med som en liten bonus=) trevligt!!!!! Och framförallt såååå gott!

Helena och Thomas kom lite senare och vi vandrade de 30 metrarna bort till Aveny och såg smalare än Thord, vilket innebär hoppande och sång tills ingen röst finns kvar. Roligt var det iallafall!

Söndag och jobb och dagen gick fort för alla verkade behöva nya skor... Köpte nya löparskor, en skjorta till stefan, ett par till skor,ett linne och födelsedagspresent till pappsen,
allt för 120:- =) det lönar sig att handla asmycket under året på stadium så man får tillbaka det i en bonuscheck=) haha
Stefan hade varit nere i mellanfjärden oich hjälpt till med stugrenovering och vi åt pizza vilket satt fiiint=)

Dog framför tv:n och här är jag nu....
Det är måndag och bara två veckor kvar tills uppsatsen ska in..... det ska bli såå skönt!!!!

Plugg ikväll med Annelie....

Saknar dig syster yster, kom hem nu!

Puss!!!

Emelia och stefan

Emelia och stefan

Min Linnéa=)

Min Linnéa=)

lördag!


Pappsen fyller år idag och jag hoppas du får en kanondag!

har hunnit gå ut en halvtimmes promenad som gjorde gott i själen i morse.. köpte mjölk och ägg till pojkarna hemma och fixade frukost.Nu har vi ätit och jag ska klä mig för stan och besök hos pappa.


Sol och värme!

Idag har det varit så sjukt varmt så jag är glad att vi åter styrde kosan ut mot havet och lite svalkande fläktar!
Igår blev det tranviken med mina tjejer Sandra och Helena, rackarns mysigt hade vi i solen=) Till och med ett dopp blev det för fröken Denkert kan ni förstå???? Annars brukar det krävas rätt mycket för att få mig i plurret om det är kallare änb 18 grader...... Igår kväll grillade vi lite hos pappsen det var väldigt gott och härligt att kunna sitta ute länge i värmen!

Idag blev det ännu varmare så jag och syster åkte ut och mötte upp mamma och hennes kompis Gunilla och har sedan solat på klipporna hela dagen....jovisst har jag fått färg men det går ju så enormt segt för min del!!!! AAAhh, dessutom har jag bränt mig på de kosntigaste ställena, mellan brösten och alldeles under rumpan=) haha det gör skitont!

Så det blir nog ganska lugnt i helgen vad gäller solning=) Ska försöka att njuta av den påklädd=)

Idag åkte en jobbarkompis in på BB och vi håller alla tummar vi kan för att det snart ska komma en ny liten förmåga till världen=)

Nu ska jag dö framför tv:n, efter en brakmiddag med hemmagjorda hamburgare strips och majskolvar som fisen lagade!
Nu är han och Jonas ute och tar en öl så jag har soffan för mig själv=)

Puss på er så länge!


Mina tjejer på tranviken!


Fisen funderar


Jag fick så fina blommor av älsklingen!! Bara för att! Love you=)


Solning med systrarna zisters=)


Mamsen och Gunilla


Världens bästa!!!!


Sötaste syster=) Hon är tyvärr inte ledig=)

Utkast: Footprints One ...

Footprints

One night I had a dream--
I dreamed I was walking along the beach with the Lord
and across the sky flashed scenes from my life.
For each scene I noticed two sets of footprints,
one belonged to me and the other to the Lord.
When the last scene of my life flashed before me,
I looked back at the footprints in the sand.
I noticed that many times along the path of my life,
there was only one set of footprints.
I also noticed that it happened at the very lowest
and saddest times in my life.
This really bothered me and I questioned the Lord about it.
"Lord, you said that once I decided to follow you,
you would walk with me all the way,
but I have noticed that during the most troublesome times in my life
there is only one set of footprints.
"I don't understand why in times when I needed you most,
you should leave me."
The Lord replied, "My precious, precious child,
I love you and I would never, never leave you
during your times of trial and suffering.
"When you saw only one set of footprints,
it was then that I carried you."


Vilken promenadseger!!!

Vi har nyss varit p[ hockeymatch och sett Timr

Jaaa!

Efter en lång dag finns inget bättre än att komma hem och se i tidningen att det är TVÅ DESPERATE HOUSEWIFES PÅ RAD!!! kan det bli BÄTTRE!!!???

Snaaart väldigt snart ska jag få göra om lite på bloggen. Hinner inte lilla Malin så fixar det det iaf, för nåt ska hända!!!

PUSS!

Att leta hus...

Är som att ramla ner i ett stort avgrundshål och desperat försöka leta rätt verktyg att ta sig upp.
Känns som att man ska få magsår tio gånger om när man hittar nåt man verkligen vill ha.
Vi är ändå på samma nivå, vi vet vad vi vill ha och vi förstår varandra. Det gäller bara att hitta det där lilla extra som får oss att ta det steget. Det vi har hittat känns bra på många sätt men tre saker gör att vi tvekar. Hur många saker får man egentligen tveka på. Ingen? Nån som har en idé?

Ska lägga in bilder sedan från pappas 60-års firande. Det blev lugnt men rätt mysigt med med mycket musik. Ni borde nästan få se sången vi sjöng men mina syskon uppskattar nog inte att jag visar det för hela världen. Inte våra sambos heller=) Men lite bilder kan ni väl få=)

Vi har även hunnit med att mysa lite nere i Delsbo i helgen hemma hos Fisens föräldrar. Jag blir alltid helt slut när jag kommer dit. Tror jag har lärt mig att riktigt slappna av därnere. Igår kväll när vi kom hem fick vi besök av Marcus och Ida som har varit hemma i helgen. Jättemysigt att ni kom! Härligt att hinna se er litegrann=)

Nu blir det jobb tisdag onsdag, ledig torsdag, jobb fredag innan ledig helg igen .

Just nu är Fisen och lillebror på GIF-match sen ska vi gå på biteline och äta tacobuffé. Blir en mysig avslutning på påsken!

Puss på er

Matte för nybörjare

Talade med en intressant man idag. Han stod först och skulle få hjälp av Jonas i kassan, men efter mycket dividerande fram och tillbaka hörde jag plötsligt hur Jonas gav upp försöken med att nå fram, vände sig till mig och sa -Maria tar du över nu?

Visst tänkte jag, ska nog bevisa att vi har rätt.

Han gav sig aldrig, pratade och pratade medan jag försökte klura ut nästa mening som skulle få det lilla ljuset att gå upp.

Det hände aldrig.

Tillslut gav han med sig bara och menade att jag ändå hade fel. Han orkade bara inte tjafsa om det mer.

1-0 till Maria.

Och jag hade sååå rätt.



Puss

MEN HALLÅ!!!

DET SKULLE JU VARA VÅR NU!!!
VART ÄR SOLEN??
NU:DIMMA, REGN OCH KALLT.

VÅRIGT???

NÄ TROR INTE DET.

JAG TROR JAG STANNAR HEMMA IDAG.

UNDER LILLA TÄCKET

väldigt trött

Förstår inte var all trötthet kommer ifrån!
Har jobbat idag och efter hemkonsten såg jag en film (som var helt värdelös) och slumrade sen i soffan.
Nu är klockan över tolv och jag har fortfarande inte lagt mig trots att jag ska upp och städa lite imorn innan jobbet.

Jag är så KASS på att lägga mig i tid!

Fisen är uppe i Umeå igen, nu kommer det att dröja flera år innan han får åka iväg utan mig igen=)
Det blir så otroligt tomt utan dig...

Aja sorry men det blir inte mer än såhär idag=)
Imorn kväll ska jag mysa med herrn när han kommer hem + se mina serier på kvällen.
Söndagskvällar är bra härliga=)

PUSS!

Trevlig torsdag!

Vakna. Gäspa stort. Ledig. Ledig?
LEEEDIG!

Ut på promenad, frisk luft i lungorna.
Frukost framför tv:n.
Lunch med lillebror, tacobuffé. GOTT!

Strosa på stan, inhandla nya jobbyxor, BILLIGT!
Hälsa på världens bästa Linnéa och deras Simon.
Gosa, snutta och lukta.
Skvallra, skratta och fika.

Middag med fisen, Sushi, LOVELY!
Mys i soffan, tidig kväll i sängen.
Drömmar om hus. Kanske???

Hoppas ni haft en härlig torsdag!





PUSS!

VÅR!!!

Vädret är mulet men varmt vilket får mig att verkligen vakna till liv.
Plötsligt känns inte alls så jobbigt längre, så Johanna nu är det dags att beställa!!!!

KOM IGEN!!!





Dessa vill jag ha=)

PUSS

RSS 2.0