Oj oj...

Dagarna rullar på och snart är det slut för denna terminen... min hårdkörning fungerar hittills samtidigt som mitt sockerbegär är nästintill outhärdligt...hoppas att det avtar snart... har promenerat den dryga timmen från jobbet hem nu i  veckan och visst är det skönt att promenera, mindre skönt att komma hem drypsvettig på dagarna...inte så man vill göra något ärende på stan direkt...

Nåt nytt om jobb ännu inte i sikte....
Huset vi tittade på var hur mysigt som helst...så det kommer garanterat att stiga hutlöst och vi kan vinka adjö med gott samvete....

KAN ha hittat en ultimat klänning till Linnéa och Magnus bröllop nästa helg..=) Har lagt undan den...! vänta bara så ska ni få se=)

Nu måste vi sova, fisen har redan hunnit borsta sina tänder klart=)


Oj jag glömde ju, Grattis Sara och Daniel till er lilla Julius! Han var så söt så=) Hoppas ni alla mår bra!

Puss så länge

Imorgon är det fredag!!!! tjohoo!

Åhej åhå

Så var det dags för allvaret..måndag framförallt men också min träningsperiod.... bort med all skitmat i tre veckor och bara fokusera på att röra mig och äta bättre.... jag måste göra det väldigt abrupt för att fixa det....allt eller inget ungefär så fungerar jag...

Helgen har varit lugn..i lördags jobbade jag 11-16 skönt och med ett bra team... Jossan you light up my day=)
Senare på kvällen åkte jag över till Jonas och Lina medan stefan jobbade  och såg melodifestivalen...men som jag tidigare sagt så är inte Europa så intresserade av den musiken vi skickar längre....prova att skicka nåt nytt pinsamt utklätt (även om Perelli såg lite utklädd ut). Jag säger varje år att jag ska bojkotta den stora Eurovosion och kanske det blir nästa år om vi ska fortsätta skicka det vi skickar nu. Det återstår att se!

Vi hade en mysig morsdag igår, jag satt ute på balkongen hela förmiddagen och läste den andra Stieg Larsson boken som är såå bra, senare blev det en lite tur till skön och lite golfing där=) Men än så länge bara slag och tur är väl det när man slår som jag och syster=) Men enligt kvalificerat duktiga golfare har vi helt rätt "snärt" och kraft när vi slår, nu saknas bara tekniken så vi får iväg bollen och inte träffar uppe på den som jag gör.
Grönt kort-kursen startar nästa vecka=) hehe

Senare på kvällen tog vi med mamma och åt på Saffran där de ALLTID har lika god mat! MUMS!
Inte lika roligt att vakna med vitlökssmak i munnen bara=) Mamma fick ett halsband där vi ristat in namnen på oss barn och jag tror att hon tyckte om det! Hon är ju trots allt världens bästa mamma=)

I övrigt har vi dansvecka på skolan denna vecka och jag sitter och är nervös inför invingingen senare idag då jag måste göra bort mig själv..ska öva lite snart så jag har en plan för hur det ska gå till=)

Vi ska även iväg på husvisning idag...har längtat till detta hus då jag tror att jag kommer bli kär... vi får se.

Nu ska jag fortsätta planera lite..!
Over and out!

Puss

TGIF!

Synd bara att helgen går så fort=) Har haft en bra dag på jobbet med barn som givit mig många leenden..skönt att det är så ibland! Var en sväng på stan och lyckades få med mig en skjortklänning hem...hoppsan=) Men den var så fin...och vad gör jag mitt praktpucko på vägen hem?
Jo jag köpte med mig kinamat (fisen var på filmkväll med sin klass) och stoppar ner den i samma påse (där jag tror att även klänningen ligger i en egen påse fastän jag vet att Vero Moda har papperspåsar och ingen extra plastpåse inuti=) Självklart har den läckt när jag tar upp den och det är soja över hela klänningen....
Det här kan sägas vara rätt typiskt mig och jo jag ska nog inte hymla det är ganska så mitt i prick...=)

Men som tur var hade jag tvättid och den hamnade i tvätten innan jag ens hunnit inviga den....(får nog bli på söndag då det är morsdag)

När jag väl var hemma och hade fått i mig lite mat blev det dammsugning och lite tvättning... sedan slappande i soffan en stund....ska försöka att sussa tidigt ikväll då jag ska jobba imorn 11-16.
Sedan blir det Schlagerfestival för hela slanten!

Nu ska jag se vad fisen har för sig och lura med mig honom ner i tvättstugan... jo vi har faktiskt lite tvätt kvar att hänga=) hehe

Puss!

Jo men visst....

Jag hejar ju på Charlotte just nu... men mest för att jag vill ha Sverige med i finalen på lördag, men inte för så många andra anledningar....Det känns väldigt After Dark om ni frågar mig....

Snart dags för sängen...sitter och gruvar mig för måndag som blir startskottet för fyra veckors intensiv kostkoll och mer exersize...Fisen gör schemat och visst känns det läskigt men dags att lägga ner all skit jag stoppar i mig ett tag nu...ska bli skönt att låta kroppen vila ifrån det då jag inte har moral för fem öre att låta bli annars....
Har känt hur trött och seg jag har varit annars och insåg att det var dags att göra något....

Nej nu stänger vi ner här och säger natti natti!

Heja heja Sverige...


Spännande!

Med Greysan som vanligt! Har nu lyckats somna i soffan för tredlje gången och är så less på mig själv att jag inte orkar gå och lägga mig....

Hårdspurt imorn...de sista fyra samtalen på G!
Sedan är jag KLAR MED ALLA!

Over and out
Sov gott alla ni underbara!

Puss


Tjohoo!

Halva veckan snart avklarad...har haft utvecklingssamtal, möte med min kulturgrupp och APT till klockan sex..har suttit hemma nu och planerat lite läxförhör och resten av veckan....
Snart är det verkligen helg!

Pratade idag på APT:n om organisationen till hösten och saker blir mer och mer oklara....helt sjukt faktiskt....!
Ingenting stämmer och den omtalade "listan" där alla övertaliga lärare i kommunen fortsätter att vara ett mysterium och det gäller bara att inse att man är rätt så körd.. Jag är ännu inte efter ett års jobb "inlasad" i kommunen så de måste ge mig en fast tjänst, nej jag måste hanka på ett bra tag till på vick...det är ju härligt hur arbetsmarknaden fungerar!!!

Jaja nu ska jag sluta gnälla...men nog är det behövligt ibland!
Det finns andra som har det värre...har vänner och familj som just nu kämpar för att hålla vardagen upprätt och ni ska veta att jag tänker på er.... VÄLDIGT mycket!

Jag önskar ibland att jag kunde underlätta....krama om lite oftare och vända allt åt rätt håll... Men jag är bara lilla jag i denna värld och jag kan bara finnas.... om ni vill nå mig.......liksom.

Puss på er nu ska jag ladda lite inför Greys....=)

image1068

Järngänget=) Love you!

Hm..

Jag tycker det verkar som om det fungerar att beställa via forever 21:s hemsida...!
Eller? Någon som är sugen att testa och dela frakten?

Vore ju roligt inför sommaren....=)



Puss

Gamla och nya bekantskaper

Satt och funderade idag när jag hade en halvtimmes mellanrun mellan utvecklingssamtalen ( nej jag orkar inte planera då utan vill bara koppla bort tankar på barn just då).
Tänkte på hur vänner kommer och går, hur stabila mina närmaste känns även om vi ibland sällan ses...
Hur glad jag kan bli när nya kommer in och man kan känna att det klickar och man har hittat någon likasinnad.
Men även när gamla vänner som man inte sett på åratal plötsligt dyker upp och det känns som förr för ett tag.
Båda har mognat och har ett helt annat liv än för fem sex år sedan men har ändå samma humor, samma livssyn och samma klagoämnen som på den gamla tiden=) det är härligt att se och känna!

JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR ALLA MINA VÄNNER!

Gamla som nya... såklart!!!!

Nu är det "Desperate Housewifes"!

Puss!

Solen skiner!

Iallafall en lietn stund och det gör mig så glad! För en stund försvinner allt som inte är lika roligt i livet !

Det är ju fortfarande skitkallt och jag ska jobba till sju ikväll men annars så!

Just nu längtar jag bara efter att kura ner mig i soffan med mysbyxor, en påse chips och Sound of music=)
Fast ikväll blir det nog ett litet "vänner"-marathon eftersom vi inte har filmen hemma..kanske en liten smoothie om jag har tur!

Förresten....vi ska äta fiskbullar på skolan idag....mm då tänker ni er de fiskbullar man själv köper i någon god hummersås eller så.... DET HÄR ÄR INTE SAMMA SAK OCH DE SMAKAR INTE LIKADANT!
Det vänder sig i magen redan nu men det är bara att le och se glad ut!


åh jo... denna är ju god=)

Puss!

Grattis Älskling!!!

Idag är det fisens dag och jag hoppas han är nöjd med födelsedagen!
Jag klev upp rätt tidigt (var pigg efter gårdagens bravader) och duschade för att sedan ge första presenten på sängen..ja alltså inget sånt det bidde ett par shorts=)

Sedan iväg och jobbade i några timmar som tur var var det lite folk så jag fick sluta tidigare vilket var bra eftersom jag hade varit klantig och glömt att säga till...mötte upp svärföräldrarna och fisen på Bauhaus och mitt huvud började snurra så fort jag klev in genom dörren...så sjukt stort....huva aldrig mer in där om jag inte absolut måste... vilken panik jag fick!

Hem och åt litegrann och sedan kaffe med tårta och fler gäster droppade in under kvällen...kul att se er alla!

Nu har jag planerat en stund... slappat lite och är någorlunda redo för en vidrig vecka då jag måndag-torsdag kommer att jobba kvällar på skolan... ska bli fantastiskt...! NOT.
Hoppas bara att denna vecka går lika fort som de brukar göra....

Välkommen värmen...jag finns här och tar emot dig med öppna armar....bara så du vet!

 

Osj så fina blommor vi har nu på bordet=)


Oj vilken möhippa=)



Så var det älskade Linnéas tur att ha möhippa och dagen blev fantastisk mysig trots det iskalla blåsten och kylan till trots....!!! Linnéa kämpade på med uppdragen hon fick trots att hon inte var överförtjust i alla... Vi är stolt över dig!
Dagen blev lång men kändes mycket kortare... TACK alla tjejer och ni andra som hjälpte till runt ikring och framför allt TACK LINNEA för att du är bara bäst=)

image1065



     

     

     

     

     

     

     

     

     Trött....men hemma och nöjd..=)

Grattis grattis!

En liten Alva såg igår dagens ljus och vi är så glada för er skull våra vänner!
Vi vet att ni har väntat länge nu och det var verkligen på tiden!!!

Puss på er vi längtar tills vi får se den lilla=)
Kanske dessa på de små fötterna?? =)

Nalletossor Sable

Orkar inte...

Allt är just nu rörigt....jobb som kräver 24/7 känns det som, oro för nära och kära, hemmet osv.

Jag hinner inte skriva blogg som jag vill så sorry om det händer lite nu...jag slutar inte...bara tar det lite lugnt några dagar....

Ha det bra därute vi ses snart=)

Puss och kram


image1028

Och SPA...

Vi lyckades ta oss iväg äntligen och få lite avkoppling för vårt presentkort!!!
Och mysigt hade vi=) Är len ännu=) hehe

     

   

Puss

Vi var på bröllop...

I skövde på världens finaste ställe och jag bara gick runt och var lite salig...så där salig som man bara kan vara när vardagen ännu inte smugit sig på och bekymren inte ännu syns....

Ni var så fina så..=) jag längtade många gånger under helgen till den dag jag själv får stå där.

Vågar inte visa bilder på alla gäster med brudparet själva=) Och den fina omgivningen!

     

     

     

     

       

Puss

Mys i Åre






     

     

     

ooh...

Håll ut...jag vet det var längsesen....känns inte som jag har ett liv just nu...men håll i er... imorn kommer det bilder i massor...så ni ser att jag faktiskt lever=)

Puss på er!

/M

Migrän...

Har ingen lust att skriva när huvudet håller på att sprängas.... har så mycket jobb nu att jag inte vet vart jag ska börja och sluta....har inte hunnit lägga in några bilder än..så förlåt mig om jag är tråkig just nu....

Men ibland är det bara så..ska läsa en liten stund nu så jag vet vad jag ska jobba med imorn men får nog kliva upp tidigare och läsa så jag kommer isäng nångång nu....

Hoppas att ni har det bra alla därute!

Natti och Puss så ses vi snart=)

/Maria

haha hoho hihi

Ibland behöver man bara nåt som piggar upp tillvaron...det kan vara oh så simpelt=)
Tack syster för tipset=) jag skrattar varje dag=) Puss

Hemma!

Lillebror ångade på rätt bra på hemvägen så ved 14- snåret rullade vi in och jag kunde börja förbereda lite födelsedagsbesök....TACK ALLA NI SOM KOM!
Det blev en hektisk dag och jag har fått massor med fina presenter!!! Ska ta kort och visa lite senare...en och annan bild kan också dyka upp ifrån helgen i Åre även om jag nästan inte fotade något... men mysigt hade vi!
Alltid skönt med den egna sängen dock=)

Jag blev chockad av ditt mess gumman och har dig i tankarna hela tiden.... Jag förstår hur du känner dig för jag har själv varit där.... när allt bara rycks undan under fötterna på en... Jag älskar dig och önskar att jag vore där och kunde tårka tårarna på din kind, krama dig och försäkra att även om det just nu är becksvart så blir det så småningom ljust. Bara finnas där och koka te, stoppa om dig och lyssna på vad som finns i dina tankar...
Jag hoppas du vet att jag finns här...för dig.....alltid!
     
                                             





Hm

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? NEJ det är ingen vanlig dag för det är Marias födelsedag Hurra Hurra Hurra:-D

Rapport från tännforsen!

Vi har haft kanonfint väder idag när vi suttit ute på altanen så lite röda är vi allt på näsorna:-D vi har nu på eftermiddagen varit och kikat på tännforsen det var häftigt! Nu har jag precis piskat de andra i två yatzy omgångar och det vankas kyckling med potatisgratäng! Sedan bastu och spelkväll! imorn ska vi nog till holiday club på eftermiddagen innan middag i Åre. tack älskade syster för att du hjälper till med kissarna! Det är värt så mycket! Puss på er alla!

Hektisk vecka!

Har haft fullt upp med allt som skulle hinnas med innan lilla lovet på fyra dagar. I måndags fyllde Linnéa år och det firade vi på tisdagskvällen hemma hos henne. God smörgåstårta fick vi så tack gumman! Hoppas du får användning av presenterna=)

Jag hade förresten premiär på golf igår! Ska ju försöka att gå en grönt kort kursa nu tillsammans med syster och igår var vi ute en stund och slog på skön.... det fick rätt så bra!! Några bra träffar och en hle drös dåliga=) Dessutom tog Stefan med mig direkt från stan så jag var inte direkt lämpligt klädd men det gick iallafall=) Kul var det! Snart är det dags syster!!!

Igår kväll blev det en liten tur på majbrasa eftersom jag måste se en liten iaf på sista april=) Sedan for vi hem, grabbarna skulle kolla på fotboll och Malin och jag sov..... sen vaknade vo och jag brände en popcornspåse innan jag lyckades få lagomt brända poopcorn.

Idag sov vi ut men jag har legat konstigt så halva ryggen gör svinont. Har lyckats sträckt mig rejält så tre timmar i bilen känns just nu inte så jättelockande... men det är bara att härda ut!
Det ska bli mysigt att åka iväg några dagar och förmodligen blir det inget kanonväder men det får gå iallafall... mamsen har nog betydligt finare nere på Mallis!

Dags att packa klart och äta lite köttfärsbiffar innan avfärd!

Ha en bra långhelg! Jag skriver lite från mobilen!
Bilder får komma när vi kommer hem=)

     

GLAD FÖRSTA MAJ!

Puss

RSS 2.0