Ok jag gör väl då...

Har aldrig nånsin gjort ett sånt här, men det är väl dags att jag ger mig i kast med det jag också=) Pernilla har ju gjort det=)


Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta radera mina svar.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug.
Lycka till!

1. Vad heter du? Maria
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mint
3. Flicknamn: Malin
4. Pojknamn: Måns
5. Yrke: Mekaniker
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Munkjacka
8. Mat: Max-mål=)
9. Sak i badrummet: Makeup
10. Plats/stad: Madrid
11. En orsak att vara sen: Magbesvär
12. Något man skriker: Meeeen!
13. Film: Madagaskar
14. Något man dricker: Mjölk såklart!
15. Band: Metallica
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Malmskillnadsgatan
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mamma Mia
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Marathon

Kom igen och skriv nu!!

Jag ska ge dig för gammal ost

Alltså jag har alltid älskat de små röda baby bell-ostarna, Förtjust tjutigt av glädje varje gång fisen kommit ihåg att köpa hem dem. Och så en dag skulle jag lyxa till det lite när jag hade filmkväll för mig själv.



Plötsligt var jag inte längre lika sugen.

leeedig

Besök på lediga dagen av fisens bror, hans tjej Ida och hennes dotter samt bebis i magen. Vi har haft mysigt!
Ner på stan en sväng och inhandlade två nya linnen och två bh:ar. Jag var verkligen tvungen och inget roligt inköp. Men sådant är livet! Kina-mat ocn hockey, tyvärr hade Timrå rejält oflyt och förlusten blev ett faktum. Som tur är är de ändå klara för slutspel. I stort sett en bra dag!!!

Funderar vart vårt hus är....vill bara att det ska ramla in framför oss! Ett bra ställe där vi kan starta vår familj och där jag kan få springa barfota.

Puss

Eh, vadå uppladdning?

Jag var som sagt inte vid mina sinnes fulla bruk idag. Två kompisar kom in och pratade uppldaddning inför vasaloppet. Hur loppen innan har sett ut, i vilket startled de skulle åka i och vilken mat de laddade upp med.
Vi pratade på några minuter och när de skulle gå frågade jag:

-"Förresten, vad ska ni göra i helgen?"

De tittade på varandra, utbytte blickar, tittade tillbaka frågande på mig och sa:

"Jaaa.....kanske åka vasaloppet dårå?"   Och log lite sådär som man bara kan göra när man undrar hur illa ställt det är med en person.

"AAhh...just ja!" , sa jag och insåg att jag tagit priset som dagens idiot.

Usräkta mig pojkar det var lite mycket då.

Puss

Förlovning?

Jag fattade ingenting när jag gick in på facebook och alla hade skrivit om den stora förlovningen.
Insåg först när jag läste aftonbladet att oj det var ett riktigt kungligt event.

Så grattis till er, kul att regeringen godkände det.
Kan inte låta bli att fundera, vad hade ni gjort om de inte hade godkänt?

Puss

Vidrig dag

Nee det var inge kul, inge kul alls... Tråkiga och oväntade besked på jobbet. Trist som attan för oss som ska jobba vidare.
Vid lunch smakade min köttfärssås inte lika gott som den brukar göra. Jag ville inte vara mitt vanliga trevliga jag.
Så jag åt en semla. Det hjälpte lite. Grädden var alldeles lagomt härlig! Så goood fettisdag på er alla!

Imorn blir det att ta sig i kragen och kämpa på. Tillsammans är man mindre ensam.

Puss

Djävulen bär Prada på tv:n hos oss

Jag älskar filmen. Älskar när Meryl Streep säger "thats all" med sitt arroganta tonfall. Ler varje gång.



Vi hade en jättemysig middag med tacobuffé och mycket jobbprat. Det blir lätt så, men det gör inget. Bara skönt att vara tillsammans på ett annat ställe än jobbet=)

Nu är det sängdags, fisen sover redan och kissarna med.
PUSS ni underbara!

glömde

Jag glömde ju att berätta att jag fick dagens klapp i Sundsvalls tidning.
Visst man ska inte skryta men jag är rätt så glad över att folk ens orkar bemöda sig om att skriva ett brev, mail eller ringa ett samtal om att de vill ge mig dagens klapp i tidningen. Det tycker jag är helt otroligt. Och gulligt av den familjen som egentligen bara vad glada över att de fick bra service. Det borde vara en självklarhet. Det borde också vara lika självklart att alla kunder skulle vara lika trevliga som de var. Tänk vilka härliga arbetsdagar.

Nu är det inte så.

Men allt ska ju inte vara en dans på rosor heller.

Puss!

Oj!

Vad veckan gick snabbt, har bara flugit förbi. Andra lediga helgen och mitt inre jublar=) Har haft en skön vecka trots allt men middag hos Helena och junior i magen, såå god mat men vad blir det inte för en turgumma som henne som får vara hemma och koka=) Även om jag vet att du gärna vill få ut den lilla snart=) I torsdags var jag ledig i världens solsken, tanken var att jag och pappa skulle åka skidor men det var ju -17 uppe hos honom, Kände att rumpan skulle bli lite för kall om vi åkte, så vi bestämde att försöka på nytt en annan dag. Gick istället en promenad runt sidsjön och njöt av hur fint det är ute nu. Efter lunch blev det hårfärgning på farmor samt fika med hennes nygjorda bullar, Kan inte bli så mycket bättre,'
Men jovisst.

På kvällen blev det tjejkväll på hockey som vi hade fått biljetter till av våra kära pojkar, Vi var alltså jag, syster och kusin Malin. Vi hade världens helkväll och  det blev inte sämre av att Timrå spöade Skellefteå med 8-0!!!! Vilket lyckorus=)

Igår fredag åkte vi först och firade morfar Sigurd som fyllde 90 år! Hurra hurra hurra. Seg är han iaf=) Smörgåstårta, triss-skrap och trevligt umgänge gjorde att eftermiddagen gick fort. På kvällen var vi bjudna till Malin och Jonas som renoverar sitt nyinköpta hus i Fagervik. Väldigt fint och oj vad de jobbar=) Vi hade en toppenkväll och myste rejält med allt gott de hade inhandlat=) Tack kära vänner synd att vi inte hinner umgås mer, men vi får ändra på det! =)

Idag har vi varit hemma och jag har städat järnet, fisen har hjälpt till och varit och handlat så nu känns det lugnt i kroppen förutom en mördande värk i magen som kommer lagomt till dansen ikväll. Men det ska nog ordna sig...

Såhär fint kan det vara runt sidsjön trots -15 grader kallt=)
   

Världens godaste bullar,,,, farmors!!!

Lovely helg!!!

Härligt med första lediga helgen av två och den har varit sååå härlig!
I fredags for vi upp efter en härlig sushi-middag till ö-vik för dansmara. Vi höll ut till klockan 02.40 och åkte hemåt. Väl hemma vid fem-snåret dröp vi i säng och sov ut ordentligt. Klev upp, åt frukost i lugn och ro och åkte ner till Delsbo och mina kära svärföräldrar. Vi har ätit och slappat, ätit och slappat, idag har vi även hunnit med en liten prommis i solskenet och träffat Fisens kusin med sambo och deras två barn.

Vi har verkligen kunnat slappna av denna helg och bara njuta av ledigheten och varandras sällskap. Önskar att varje helg kunde vara såhär.... men men.

Nu ska vi sova, imorn har jag förmiddagen för mig själv här hemma, blir nog kanske lite mys med kissarna och sen pump på kvällen med världens bästa Jossan=)

Puss på er!!!

Se upp i spåret!

Imorse klev jag upp rätt så tidigt när fisen gick till jobbet och laddade en stund för dagens största prestation, längdskidåkning! Kallt som attan var det när jag gav mig ut och provåkte mina nya skidor. Tyvärr var inte det rätta glidet med mig, men jag fick en härlig åktur under 1 1/2 timme även fast skidorna hackade ibland i nedförsbackarna. Jag hade kunnat åka på en riktig vurpa men höll mig på benen=)Trots att solen sken  så frös jag som en dåre om mina tår. Men jag kämpade på och hade riktigt roligt stundtals.  Fick till och med se två rådjur som sprang precis bredvid mig i spåret. Hann inte fota dem men hann njuta för egen del=)

Sedan hem och duscha för att sedan möta upp syster på stan för lite fika och kvalitetstid. ALLTID lika mysigt my darling!
Vi köpte en blombukett till farmor och promenerade upp dit. Hon blev så glad så glad så det gjorde min dag.

Ikväll har vi ätit, slöat framför tv:n och kikat på när Timrå spelade lika mot HV71 och nu blir det väl sängen=) Har hittat en ny rätt billig topp som jag tänkte ha på DANSMARAN imorn kväll!! Ska bli riktigt lajbans faktiskt=) Sen HELT ledig hela helgen med besök nere i Delsbo och bara mysa..=)

Vi kikade förut en stund på Sveriges värsta bilförare och snacka om puckon!!!! vad stämmer inte i deras huvuden? Hur kan man vara så otroligt insnöad när det gäller att förstå instruktioner och veta hur man gasar och bromsan rätt? Skulle vilja kastrera de som godkänner dem i uppkörningarna!!!

Jobb imorn mellan 09.30 - 16.00 jag som har fikat, har lyckats glömma det så tyvärr får det bli köpfika... sorry mina kära arbetskamrater=)

Puss så länge!

Hyr en dejt...

Claes, 25, hyr ut sig själv – per timme

Erbjuder kvinnor en dejt på Alla hjärtans dag ”Jag är öppen för allt”.

Det finns vissa människor som vill tjäna pengar på vad som helst... Som denna dåre... Han heter tydligen Claes och vill gärna hyra ut en dejt på alla hjärtans dag. Till vem som helst, bara inte dans är en av ingredienserna. För 399 kronor i timmen får du hans förtjusande sällskap och nöjet att inte sitta och känna dig helt ensam på alla hjärtans dag, dagen som alla singlar ryser när de tänker på. För inte kan man väl må bra av det? Att känna sig helt ensam denna dag? Då alla bara tycker om varandra så mycket?

FEL

Varför göra sådant ståhej av denna dag? Varför inte ta denna dag som alla andra dagar och prioritera varandra, familjen, vännerna? Varför tycka om någon mer just denna dag? Varför få människor att känna sig så på så sätt att man måste hyra en dejt för att inte vara ensam??

Kära Claes jag hoppas du blir ensam och kan njuta i lugn och ro av en påse ostkrokar. Det skulle göra dig gott.

Själv ska jag tillbringa alla hjärtans dag med min fis och mina svärföräldrar=) Vi ska mysa nere i Hälsingeskogarna.

Kanske blir det fika ikväll med syster och Johan..=)

Puss!

utsikt från min soffa=)


Läser Alex Schulmans blogg som varje dag


Djurpolisen i Boston (som jag älskar att se=)


Freja ligger som alltid brevid...


Fridolf gömmer sig bakom gardinen...


Och Fisen har kommit hem!!!


Nu vet ni vad jag gör... typ=)

Måndag

Och träningen är avklarad. Gick faktiskt ganska bra, jag lade på lite på vissa, behöll på andra, rätt nöjd med min lilla prestation, det gäller att ta det lugnt nu innan man kommit igång=) Jobbade mellan 13-19 och sitter nu ner nästan för första gången idag... fisen lagar mat bland annat så jag kan få matlådor i veckan. Gulle...=)

Vi funderar på att sälja lägenheten, mest för att vi vet att vi vill vidare och kanske får vänta ett bra tag innan vi får den såld. Förmodligen får vi hyra lägenhet ett tag men det kan det absolut vara värt. Det kliar lite i kroppen att få göra nånting, att få saker och ting gjorda.

Imorn blir det långpass innan resten av veckan kommer att bli helt kanon tidsmässigt på jobbet. Ska försöka hinna med så mycket mysigt jag bara kan. sitter just nu och tittar lite på RAW på femman, Johan Glans är så fantastisk=)



Tydligen missade jag inte så mycket när det gäller melodifestivalen i lördags... är ju annars rätt insatt men vi får se på lördag vad som händer så ska jag kommentera då, det brukar bli rätt så många sågningar=)

Puss!
Puss

släpp fångarna loss=)

Event: Årlig tjejfest hos Jossan

Plats: Allsta (i byn som slår alla byar)

Närvarande: De bästa av de bästa

Partyfaktor: Hög

Galenfaktor: Högre

Rolighetsfaktor: Högst!



















































TACK TJEJER!!!!!



Tillslut den fina buketten (den vänstra) som jag fick av min älskling för två dagar sedan, bara sådär!!! Love ya=)




Fredag!

Och medan alla andra jublar över två dagars ledighet håller jag mig lite lägre och försöker gilla läget att jag ska jobba hela helgen... Har jobbat till åtta ikväll och det var halt på vägarna när vi for hem, en bil hade till och med lyckats kört upp på mitträcket och snövallen som låg ovanpå.

I går var jag till Linnéa och myste, tog med mig världens sötaste mössa som deras lilla "groda" bara skulle ha=) Första presenten från moster Maria! Fick till och med nybakta semlor=) Det är inte illa!!!

Det allra bästa i helgen blir fröken Petterssons tjejfest imorn. Snacka om mysfaktor!! Oj vad roligt vi ska ha=) Mina allra bästa från jobbet ska med och det kommer att göra kvällen helt fantastisk! Ska knäppa så mycket kort jag orkar=)

Nu är det dags för sängen, de nya sängkläderna var inte helt fel igår!

Puss!

090205

Frejas kåtslag börjar ge med sig lite men är inte över=)



Tog med mig ett VÄLDIGT fint paket enligt mina mått mätt=)



Linnéa blev glad!!!





TACK gumman för en mysig kväll!




Urballat=)

Idag har vi varit trötta på jobbet, tjejeliten där sista timmarna och oj vad lugnt det var. Vi har skrattat mycket=mått ganska bra trots tristessen av att inte ha något att göra. Har fått många skrattanfall för fåniga saker och kommentarer från folk och till sist nu avslutat kvällen med en semla i handen tillsammans med min fis!

Imorgon ska jag ge mig ut på en längdskidetur i gråvädret, hoppas jag orkar hålla igång ett tag=)

Har insett att jag måste tvätta imorn med vilket suger, men det blir skönt att byta sängkläder, tvätta handdukar och få bort smutsvätt trots att det är så sjukt tråkigt! Nu är det dags för sängen jag hoppas det blir mer sömn inatt än igår natt då freja skrek hela tiden för att ingen ville komma och göra henne på tjocken... Stefan föreslog ett mindre lockande förslag som vanligt så jag ignorerade det och försökte somna om.

Vi var på stan idag en sväng innan jobbet och insåg att modet i vår blir värre än någonsin. Det tror jag i och för sig varje vår men i år är det verkligen 80:s gone crazy så det skriker om det. Frågan är då:
VAD SKA MAN HA PÅ SIG DÅ??? Tur att man börjar komma upp i åren och inte måste bry sig så mycket=)

Puss!

tisdag

och det känns verkligen som onsdag så det är lite störigt att inte vara ledig imorn.....
Ska jobba riktiga piss-tider denna vecka två dagar till 19 två dagar till 20 samt hela helgen. Allt för att få vara ledig två helger på raken och kunna åka och dansa en kväll på maran... Så det är väl lika bra att krypa till sängs. Imorn innan jobbet ska jag och Jossan på stan en sväng för att kika lite, ska bli roligt att se nåt annat än stadiums väggar...

Ska iallafall försöka trotsa kylan på torsdag och åka ut med nya skidorna, blev ju inget förra veckan då det var SM här. Ska bli skönt att komma ut på min enda lediga dag på många dagar! Drömmer just nu om en utlandsresa med långa stränder och goda drinkar. Men det är långt borta=) haha får vara glad att det är snö ute iallafall så det känns som riktig vinter! I helgen ska det trots jobb bli mysigt med tjejkväll hemma hos Jossan. Nu är kameran laddad igen och här ska det knäppas!


Känns skönt att få planera lite inför framtiden, jag vill veta vad som ska ske inte alltid bara vänta och se.

Sängen ropar!

Puss

Puh!

Då är jobbhelgen äntligen över och till vår förvåning har det varit full rulle hela tiden. Vi har sålt mycket och haft massor att göra hela tiden. I fredags hann jag bara hem efter stängningen vid åtta för att sedan kila upp till några arbetskamrater till fisen. Vi umgicks en stund innan vi gick hem och lade oss. Lördag jobb och sen ut till kusin Malin med make på kvällen och fira hennes födelsedag med kinamat, ABBA-singstar (som för övrigt är hur roligt som helst) och spelet "Lika par leka bäst".
De flesta av oss var dock ny i gamet så det blev lite yrt=)

Idag söndag har dagen gått fort och efter jobbet for jag och Helena (och lilla knoden i magen) på mammas o pappas konsert med kammarklren i GA-kyrkan. Fint som vanligt!!! Hem och pizzatime framför tv:n och söndagsmys!

Nu är det sängen,vi ska sova ut imorn eftersom fisen är ledig efter hela helgens jobb med SM och jag börjar inte jobbet förrän klockan 13=)

Puss o natti!

RSS 2.0