PUH!

Jag har nu städat toaletten torkat hela toalettstolen och känner mig allmänt vidrig.... Påtade på lite när jag kom hem och försökte vira upp slingan ute på balkongen...lite svårt bara när vi ännu inte har el därute=) men jag satte i sladden inne och oj vad fint det blev...väntar på lite eldragning nu bara....suck..

Försökte även att hänga upp adventsstjärnan jag köpte igår men icke...tydligen har jag störda fönster i vardagsrummet för det gick absolut inte att hänga en stjärna utan att den låg på fönstret och såg helt kajkon ut... så jag fick raskt ringa ner till ljusbutiken och be dem lägga undan två fotstjärnor åt mig=) itne likadana som de jag har i de andra rummen men liknande...roligare att ha lite olika....!

Är som sagt astrött nu men måste byta sängkläder innan jag går och lägger mig.... vi åker till sthlm imorn och jag har inte ens tänkt på packningen än...det får bli imorn...slutar elva så jag tänkte hinna hem och tvätta en stund och packa då innan vi åker vid fyra....

Nån som har tips på julklappar får gärna messa mig i helgen eller skriva här eftersom det är mycket möjligt att det blir lite julklappsinköp=)

Nu spelar julmusiken men jag är för trött i huvudet.... som en sexåring sa i skolan häromdagen:
-Jag lyssnar.. men jag hör inte!
Ungefär så känner jag nu=) hehe

Ha en kanonbra fredag allihop för det ska jag ha! Imorn blir det öppning klockan sex (!) och sen första adventsfika med mina kära kollegor, de är guld värda!

Puss så länge=)

GRATTIS TImrå till 3-1 segern! den satt fint!
Nedan världens goaste Gudson som självklart håller på det bästa laget=)

image649

OJ!

Redan åtta stycken som vill köpa jackan...härligt....! får se vem som som får den! shoppade lite julgranssaker igår + en adventsljusstake...hoppas bara att mina gardiner som jag har beställt kommer snart!!! skulle ju vara kul att sätta upp dem nu..... ska jaga en ljusslinga idag till balkongen och lite små ljuslyktor....finns inget som är mysigare än massa ljuslyktor så här i juletid.

VILL HA SATSUMAS! men hittar ingenstans... bara klementiner..nån som kan tipsa om nåt ställe som har?? blir ju ingen julkänsla annars..=)

Nu: ut i kylan, är i förskoleklassen idag så det är min tur att förfrysa rumpan i denna kyla en stund! På återseende!

Puss

kväll!

Har tränat combat idag riktigt roligt för jag tog i som aldrig förr=) skönt att känna att man lever=)
Trött nu men ska mysa lite med fisen...ost kex och en film blir det ikväll tror jag.....

Timrå ligger under...IGEN! vet inte vad det är för fel med dem nu men man hoppas ju att det reder sig.
En utav förskolorna jag var på intervju hos ringde idag och erbjöd mig vick på 75%, jag tackade nej då det inte känns som ett alternativ just nu....det gäller att ha lite is i magen och vänta ett tag...

I övrigt känns allt bra=) jag planerar lite julinköp=) Är glad för mina närmaste som också verkar må så bra just nu, det är värt ALLT! Älskar er så mycket!

Puss så länge!


Jacka till Salu!

Jag måste sälja min fina fina Peak Performance jacka eftersom den är för liten.... den är väldigt lite använd och som i nyskick! Storlek M  och dammodell (lite liten på storleken) Pris 1500:-

Intresserad? Maila mig på [email protected]

 

önskelista=)

Så....här kommer en liten önskelista till jul....den kommer att fyllas på men några börjar ju redan o tjata om tips så här kommer lite=)

1. Morgonrock från Nelly (har önskat mig av Stefan)
2. Parfym Puma "I´m going"
3. Smal plattång (
har önskat mig av farmor)
4. Tidningsställ från Åhléns
5. Vinglas från Indiska (
de har silvermönster längs kanten, 49,50 styck)
6. Tekoppar från Indiska (Vita gammeldags tekoppar på fat, finns i hel serie med fat och kakfat till=)
7. Fotvård (Eftersom jag har sådana hemska knutar under fötterna skulle det vara underbart men nån typ av behandling som inte bara är peeling och sånt utan som faktiskt reder ut det onda....vet inte om det finns men om!)

Det är iallafall några tips.... svårt att komma på allt nu! men det kommer mer så håll utkik ni som är intresserade=)

1.     2.   4.

Puss!

Vinter!

Det känns faktiskt som det är vinter nu även om det kunde få komma mycket mer snö.... men kallt och härligt är det iallafall=) det gillar jag! det ska knastra under fötterna=)

Veckan har rullat på som vanligt nästan...varit iväg på två anställningsintervjuer varav en tillsvidareanställning som jag skulle ha svårt att säga nej till om jag blev erbjuden den....synd bara att det är så långt bort...

I torsdags var vi och såg Fredrik Lindström i Tonhallen....vilken fantastisk underhållare! jag skrattade så tårarna rann ibland och då är det inte för att han är en sådan komiker som föreställer sig utan det är för att han så skickligt kan fånga oss människor (speciellt vi svenskar) som det speciella folk vi är så man känner igen sig något så oerhört=) Rekommenderas till er som har möjlighet att se!

I fredags slutade jag relativt tidigt och det blev en eftermiddag på stan i systers sällskap då jag inhandlade två stycken stjärnor att ha i fönstret... ska ha en hängande med men då jag har en kappa bara i två rum blir det inte fint med hängade..blir nog fint! längtar tills jag får hänga upp dem men det känns liiiite tidigt än så länge=) kanske i slutet av denna vecka=) 

Syster och jag hade sedan en mysig kväll med mycket samtal och lite godis på det=) Tack min älskling du är bäst! är så glad att just du finns i mitt liv=) Jag somnade redan innan elva så vid tolv tröttnade syster och fick glatt gå hemåt=) Tung vecka=) haha

Lördag och jobb på dagen för att sedan i all hast skynda hem, hann gå ut en snabbis med Sudden (Linnea och Magnus vovve) eftersom de var på bröllop och sedan en snabb dusch, hårfixning och iväg på julgalan med Stadium. Har sällan varit så o-imponerad av ett arrangemang som detta! Kaos rakt igenom med köer, garderober,servering och mat,...... alla artister var kanonbra men det pajades lite av arrangörens klantiga planering.... så nästa år blir det nog lugna grankotten med sin fantastiska mat!

Sedan blev det aveny med Ständut blakk som bara är BÄST!!!! Vi hoppade och dansade så svetten lackade!! Tack mina kära syskon för en rolig kväll=)

Idag har det varit jobb och jobb några timmar och nu är det slapparkväll med fisen...fast han sitter och jobbar lite nu...jag har beställt min krokar på internet istället eftersom de var mycket billigare där + en till liten grej som ska bli en julklapp så det kan jag inte skriva om här=)
image644

Bilderna i min telefon har inte fungerat att få in i datorn än så julklappslistan får vänta...ska gå i vecka och fota med en riktig kamera....

Puss så länge!

gäsp!

Är helt slut efter helgens jobb och känner att jag måste sova ikapp mig lite om jag ska orka med veckan....

Stefan är lyckligt hemma efter Umeå-vistelsen har SAKNAT! Han har även lyckats köpa med sig en leksak till sig själv dvs xbox 360... och det ENDA spelet jag tycker är riktigt roligt (Mario-cart!) finns såklart inte med där.....får se om det finns nåt annat som håller samma klass! =)
 Ska skriva lite önskelista inför julen imorn tänkte jag....har hittat en del nu har till och med knäppt kort på två saker=) men först måste fisen installera bluetooth på datorn till min telefon för jag är för dålig på det!

Sov gott alla!

Puss


Åsså har helgen börjat!

alltså jag lovade ju förra gången jag skrev att jag skulle redogöra för lite vad som har hänt den gångna veckan...skrev INGENTING förra helgen heller=)
Drar lite kort vad som hänt:

Roland (världens sötaste kille) fyllde ett år förra fredagen så vi åkte dit och firade...fick dock inget kort på honom iklädd den snygga skelettröjan vi köpte men det kommer säkert senare=) Mysig kväll och trevligt sällskap! TACK Pernilla och Magnus! Och Roland för underhållningen såklart=)

Jag och Stefan jobbade helgen och på lördag blev det en spontan och mycket trevlig inbjudan till Alnö och kära kusin vitamin med make=)! Vi hade kanontrevligt även om jag aldrig kommer att bli lika bra på bowling på tv-spel som i verkligheten=) Hade lite träningsvärk pinsamt nog efter boxningsmatchen Malin!!!! Hugaligen=)

Söndagen lite mer jobb och sedan fira Pappsen på farsdag=) Farmor bjöd på restaurang och vi åt och åt tills det stod ut genom öronen... Pappa blev kanonfin i ny tröja, mössa och halsduk!

Veckan som har gått har jag jobbat på, haft barnen en hel del och framförallt firat Astrid Lindgren som skulle fyllt 100 år i onsdags! Min favorit av alla!!! Samlar på hennes filmer för det SKA mina barn få se, dessutom älskar jag att titta på dem själv=) Lotta på Bråkmakargatan och Alla i barn i Bullerbyn är favoriterna=) MÅnga filmer och sagor av henne har det blivit i veckan och idag har det varit många små figurer när förskoleklassen fått klä ut sig=) Det värmer i själen må ni tro!

Pernilla fyllde 26 i veckan så vi åkte dit och fick lite smörgåstårta=) Tack gumman!
Greys i onsdags med delar av min "alternativa familj" dvs Anna (Kim,Marlene och Anna var också med), dubbelavsnitt som var lite knepigt men made sense senare när jag förstod att det var ett spin-off avsnitt till en ny serie som ska heta private practice... den kommer aldrig att ha samma sting som Greys men vem vet kanske blir den bra...=)

Nu har jag gjort helg, vinkat av Fisen som åkt till Umeå och hälsat på, varit på besök hos mormor och morfar och hunnit se The Terminal (jag vet att den är skitgammal men jag hade inte sett den, och jättebra måste jag säga!)

NU ska jag gå och lägga mig för det blir jobb i helgen med....vip-helg till o med..... o hej åhå.....!

Puss så länge=)

Lite smått o gott från veckan:

Roland Gladskit på ettårsdagen=)
image630
Jag o pernilla med fokus på lillfisen=)
image631

Glatt värdpar på Alnö=)
image632

Mats hungrig!
image633

image634

Boxningsmatch!
image635
image636
image637

Bowling!
image638
image639
image640

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!

Farmor och kusin Caroline på farsdagsmiddag
image641

Söt lillebror men något slut=)
image642

Pappa poserar i farsdagspresenterna!
image643

Alltså jag vet..

har varit i princip död här en vecka..men så mycket har hänt och jag har gjort andra prioriteringar faktiskt....sorry!
men sånt är livet ibland och jag lovar att uppdatera ikväll efter att jag varit och solat och köpt  hårfärg..jag ser inte rolig ut nu...

som sagt det händer både mycket och lite på samma gång så jag måste återkomma senare för lite mer info...nu blir det snart lunch med barnen och jobb till halv fyra idag....!

To be continued!

Ha en toppendag!
Puss

syskon...

Pratade just med en vän vars syskon absolut inte kommer överens,,,jag förstår inte hur man inte kan vårda det absolut viktigaste man har.... även om vi ibland blir sura på varann och skulle vilja ruska om varann i olika situationer så älskar vi ju varann och ställer upp!!!!

Jag älskar er och jag hoppas ni vet att jag finns här och är så oerhört stolt över er!!!!!!

Puss o kram

image629

lång tisdag!

mycker beror på att jag stänger och inte är hemma förrän sex då... Skulle tvätta ikväll men det blev så stressigt så jag bokade om till imorn istället... sitter och gruvar mig nu för SPINNINGEN imorn klockan kvart i sju(!) innan jobbet, är skönt att ha det gjort så man kan slappna av imorn kväll..... men jag ser inte fram emot att kliva upp kvart i sex och promenera bort tilll gymmet i mörkret....på med reflexen!!! jag har ett sött gult litet spöke=)

Har bokat biljetter till mig och syster till Jill Johnson i mars! Vi missade ju det förra året för att vi inte bokade biljetter i tid så nu har jag varit duktig och vi ska få sitta på rad 10 så det blir perfekt det=)!

Hoppas fortfarande att vi kan försöka få tag på biljetter till Celine Dion i Paris eller London eftersom vi inte kan gå här i Sverige.... Vi kommer att försöka var så säker!!!

Har suttit och valt ut julgardiner...efter mycket om och med (till och med Stefan har varit involverad=) så ska jag inte ha röda...det känns inte som vi, utan det blir benvita med guldmönster istället...hoppas det blir bra..ska bli så mysigt att få julpynta på "riktigt" för första gången=) mina ensamma jular har ju inte sett alltför upplyftande juldekorationer=)

Fisen jobbar ikväll så jag är helt ensam, ska ta och packa lite träningskläder så det bara är att hoppa i dem imorn, måste dessutom rusta mig för en kall dag på jobbet imorn.... usch minus hela dagen, dessutom skulle det bli snökaos till helgen!!! 1 Dm snö på fredag!!!!! tjohooo!!!! Shit vad vi kommer få sopa bilen!!!

Helt rätt tid att köpa bil eller hur syster=)?

Puss

funderingar

sitter och filosoferar lite... om framtiden...och längtar.. det är mycket som händer runt om mig just nu.... i mina vänners liv mest vilket är spännande men det får mig också att fundera över vad som händer i mitt... just nu känns det som om jag bara går runt i en cirkel utav alla cirklar man flera ggr i livet stannar till i. Ni vet när inte så mycket händer utan det känns mest som man går och väntar på nåt.... knepig känsla men så är det!

Har hållit alla mina tummar för syster idag.... du vet att jag tänker på dig!!!! Önskar man kunde överföra tankar ibland sådär övertydligt=) hehe

Vi har även hittat ganska billiga biljetter till sthlm första advent så det blir en liten tripp....!


Har varit och tränat lite idag, blev inge pass utan 40 min på stepmaskinen och lite situps....alltid nåt....

NU är det dags att sova det blir en lång dag imorgon!

Puss

Oj oj vilken helkväll...

Var bjuden till Linnea på tjejmiddag bara vi två eftersom jag missade hennes fest förra helgen...jättegod mat och trevligt sällskap! Vi hade supertrevligt och knallade vidare mot syster och hennes kompis titti som höll till en gata ner...väl där bjöds det på mer läckerheter och festen var ett faktum=) så nu kan jag lätt ta det pensionärslugnt ända till efter jul=) Mycket sång dans och galenskap och kvällen avslutades på aveny där vi mötte upp lillebror med sällskap och Fisen med några kompisar som hade haft finmiddag... kul kväll som slutade sent och jag är nu laddad för en ny arbetsvecka=)

TACK ALLIHOP!!!


image628


       
       
     
     

Om jag inte skrivit...

i veckan så beror det på atr inget hände förrän i torsdags kväll och då kom jag hem så sent så jag skriver lite om det nu istället! Jag, syster och Kusin Malin träffades först för middag på Saffran (allitd underbart gott, ni som inte bor i Sundsvall måste prova den om ni kommer hit!) Sedan mätta och belåtna med vitlöksandedräkt åkte vi vidare till Tonhallen och show med Jonas Gardell (Systers födelsedagspresent) vilken var skitrolig! Jag skrattade så tårarna rann, till och med vid ett och annat pingstväns-skämt=)
Efter showen blev vi avsläppta av kusin hemma hos syster där hon gjorde ett snabbt byte av skor och sedan promenerade vi ner till Aveny där Zlips spelade kvällen till ära. Det blev en bra avslutning på en kanonkväll så tack syster och kusin! det gör vi om snaaaart!

Igår efter avslutad arbetsdag vid tre åkte jag och fisen ut till ikea och kikade litel blev några diadem, en sjal på rea, en byrå till hallen och lite småplock på ikea( fisen behövde bland annat nya stekpannor.. ja han inte jag det är ju han som lagar maten=) Sedan hem och slappade jag somnade redan åtta i soffan så det blev inte mycket till filmtittande eller så, men jag jag mådde illa funderade om det kan ha varit dålig kyckling jag åt på donken.....

Idag vaknade jag av snö utanför fönstret! härligt! Synd bara att den är borta imorn=( men idag kan jag iaf vara glad=) Ska snart ner på stan och fixa lite och träffa mamsen kanske...sen kommer Petra och Titti ner när de sovit klart=) Då blir det lunch!

Puss så länge!


Snö utanför fönstret=)
image608

image609

Kissarna lördagsmyser=)
image610

RSS 2.0