undran..

Brukar ni någon gång på panik när ni gått omkring i myskläder alldeldes för länge???
Det har jag nu!! måste hoppa ur dessa och ta mig i väg till affären...det är kaos här hemma med papper, plastade möbler, sopar och rollers överallt!!! Jodå.. vi ska äntligen tapetsera,,,,,och jag önskar redan att röran vore borta.....
 
Älsklingen jobbar på duktigt även fast han inte har just någon vana....jag håller alla mina två tummar att det går bra..=)

Måste fixa så jag kan se So you think you can dance ikväll... vet bara inte hur riktigt....!

Puss

Helgen som gått..

Har varit oerhört fullspäckad och händelserik!
Jag skrev ned allt igår bara för att inse att internet inte var som det skulle och vips var allt borta...
Men skam den som ger sig...=)

Så... i fredags alltså...hade fått ledigt från jobbet för att bland annat kunnaåka och träna med kantorn till bröllopet.... det gick snabbare än jag trott så jag kunde åka tillbaka hem.... väl hemma var besök från sthlm på plats och fikade...vi gick ner på stan för att inhandla inför kvällen och hem för ett snabbt ombyte, sedan ut i spöregnet och ut till alnö igen för att hjälpa kusin vitamin med förberedelser inför brölloppet. Efter två timmar där var jag tvungen att åka hemåt igen där nytt besök från Umeå anlänt (Pär, Erik och Morgan) och vi åt hämtmat (pizza!) innan jag tog en snabb dusch och var redo för kvällen.

Vi gick vidare till en fest med stockholmarna från tidigare på dagen och hamnade tillslut på Oscar Open Mind.... väldigt annorluna än det brukar vara på oscar men också mer avslappnat  vilket jag gillar! Det belv ändå en lung och tidig kväll och vi var hemma till ett.

Morgonen efter, lördag, vaknade jag av sol och sprang ner på stan för att inhandla en axelbandslös bh (kom på att jag tappt bort min) för att sedan möta upp Marlene (Annas kärlek och det senaste tillskottet i "släkten"). Hon hjälpte mig att fixa håret eftersom jag helt enkelt är kass=) Det blev jättefint så TACK!!! Det får du göra fler ggr=)

Iväg mot Alnö och ett fantastiskt fint bröllop. jag grät nästan ingenting och sången gick ganska bra..var bara glad att jag fick ur mig något ljud alls=)

Festen blev lång och vild, till och med min kära moster var i sitt dansesse=) Vi städade efteråt och var inte hemma förrän fem nästa morgon... men det var det värt=)
Syster yster ska ha mycket beröm för den heroiska insatsen att vara toastmadame....det gjorde du kanonbra!!!

Tack Malin och Patrik för ett jättefint bröllop och en kanonrolig fest!!!

Puss!

Bilder från fredagen:
image353
image355
image356
image357
image358
image359
image360

Från bröllopet:

image361
image362
image363
image364
Mormor och Morfar=)

image365
Hugo var duktig brudnäbb=)

image366
Såpbubblor på brudparet=)

image367
Stiliga killar

image368
Konstiga miner mot solen=)

image369
Familjen Palm=)

image370
I väntan på brudparet=)

image371
Toastmadame!!!

image372
Jag och lilla LÅL=)

image373

image374
Ringarna

image375

image376

image377
image378

oj oj....

vad klockan är mycket!!
Måste bara in och säga hej..har varit några tunga arbetsdagar som tar slut imorgon sedan är jag ledig några välbehövliga dagar!!! Min rygg gör sååå ont hela tiden och migränen har varit ihärdig som attan denna vecka.. Så jag hoppas på bättre tider nu..
 
Älsklingen är nere i sthlm och hälsar på sina bröder! skulle ändå ha varit skönt med lite fotmassage nu fisen=)

Ikväll jag ätit middag på Saffran tillsammans med Helena och Jenny, vi hade kanontrevligt!! Sedan tog vi en promenad runt sidsjön jag och Helena innan vi bänkade oss framför "So you think you can dance" =) Nu är tävlingen snart igång!! Tack tjejer för en trevlig kväll och för att ni finns och förgyller min tillvaro=)

Nu blir det sängen eftersom jag börjar jobba 08.00 imorn..... ska kika lite i H&M tidningen som har kommit först bara=) hehe

Puss!

Lovely ledig dag!

Så skönt var det att ha en ledig fredag och bara slappa!!
Vi styrde kosan ner mot deslbo till stefans föräldrar innan de åkte iväg på en semestervecka... vädret var ganska fint efter allt regnande så humöret var på topp även om min mage inte mådde så bra!!!!

Idag har jag jobbat hela dagen och har ikväll faktiskt rensat och städat HELA min garderob!!! Det är så FINT! Vill nästan inte ens gå in där och klä på mig för jag vill inte förstöra de fina raderna=) Har börjat längta till hösten då  man får fylla garderoben med varma sköna & mysiga tröjor!!! Varför ha sommarkläder framme när vädret är som det är??? Lillebror är här just nu och spelar poker med Stefan...jag ska nog gå och lägga mig snart så huvudet får en chans att hämta igen sig tills imorn då det blir andra dagen av sju dagars jobb i rad....fun.....!

Lite egobilder jag och Stefan knäppte på gården i Delsbo, det är så fina omgivningar där så korten blir så fina!

image345
image346
image347
image348
image350
image351

en hektisk vecka

är nu snart på upphällningen.... iförrgår hade vi möhippa för kusin Malin som gifter sig nästa helg...den blev lyckad!!! Vädret höll sig rätt så bra med tanke på att nyheterna hade utlovat regn hela dagen.... det blev liten skur på morgonen innan vi red westernridning och en skur på eftermiddagen då vi tog skydd på närmaste bar=)

Jag hoppas huvudpersonen själv hade roligt för det hade alla vi andra!!! (förutom en fortkörning på vägen hem, vilket vi hoppas bara var en rutinkoll av säkerhetsbälte....)

Igår var det jobb för hela slanten inne i citybutiken och fika senare på kvällen hos magnus och Linnéa..
Tack för gott hemmagjort fika gumman!!!! Vår  tur att bjuda igen!!

Måste ta tag i min träning nu igen känner jag.... har slöat hela sommaren...är så fantastiskt slö så jag vet inte vad! Får nu iallafall gratis träningskort till jul tack vare jobb på kommunen....en liten ljusgklimt i vardagen=)

NU ska jag väcka Stefan som inte får sova längre och äta lite fruskost...sedan bär det av ner till Delsbo och svärföräldrarna en stund!!!

Mamsen är i Spanien i solen denna vecka!! Hoppas ni har det bra!!!

Puss!

Gårdagen..

Var vi på tranviken...premiär för i år..och inte lika tjockt med folk som man är van vid...
Samma gamla fotbollskillar som ligger och steker och tittar mer på sig själva än nån annan... samma gamla glasskiosk med sjukt dyra glassar..och precis lika kallt vatten som alltid!!! Blev faktiskt inget bad det blåste en hel del så det räckte för att jag skulle hålla mig någorlunda sval=)

På kvällen åkte jag och pappa ut en sväng med motorcykeln...det var mysigt!! Hoppas det blir fler turer i sommar papps! Sedan såg jag på en film med stefan en stund..men det handlade om massa kampsportande kinseser så jag slutade se efter ett tag då jag insåg att jag mer störde Stefan i filmen=)

Nu är det snart dags att åka och jobba men jag måste hinna ner på stan först och köpa hårfärg bland annat.... Det ser ut som skit mitt hår nu!!! haha

Tvätten först....klev upp sju i morse och tvättade..tycker jag är rätt strongt....Stefan sover som en gris.....

Puss!

Bilder från tranviken:
       

Motorcykeltur (lite suddiga)
 

Det viktiga i livet...

Hold me like there's no tomorrow
There can be no sorrow
Right here where we stand
Living only for a moment
All I ever wanted
Is right here in my hands

Some will say
That we're sure to fall
Try to build their walls
Between us

No way over it
No way around it, boy
If we want it 
We have to go through it
Fight for love
And the world tries
To break us down
But the world will bend
And the fight will end
Love will always win

Hold on 'til we see tomorrow 
There is time to borrow
'Til we our on own
Walk on and our hearts will lead us
But our hearts will need us
To be steady and strong

So we can stand
And face the fire
Burning higher
Surrounding us

Love will always win..


Suddigt..

Är det i mina ögon för linserna har typ fastnat.....ändå kan jag inte förmå mig att gå till toaletten och ta av mig dem...
Sitter som paralyserad och tar in tankar och funderar kring hela mitt liv..allt jag varit med om att jag gått igenom och allt jag förmodligen lärt mig och dragit nytta av senare.

Det är skönt att få sortera men samtidigt väldigt krävande för ju mer jag tänker desto mer tankar och funderingar poppar upp i mitt inre. det är ju så mycket man inte vet om livet... Alla människor man lärt känna och förlorat...alla människor man träffat och hållit fast vid, alla resor och stora beslut som tagits... det är så mycket som har hänt och jag har förmodligen inte ens levt halva mitt liv!!!!

Sorry om det är tråkigt att läsa min djupa funderingar just nu...men de måste bara få ha sin natulrliga plats just nu där jag befinner mig...i just det...mitt liv.¨

Puss

Helkväll!

image336


Jo det blev faktiskt en helkväll med Frida igår=)
Vi träffade Jenny efter att jag kommit hem från jobbet och skulle gå och fika....stängt var det där!!!!!
PÅ EN LÖRDAG! varför stänger man fiken då??
Vi fick gå till en restaurang och sätta oss för Jenny hade inte ätit och jag o Frida smuttade på varsin kaffedrink..mums!
Sedan bar det av hemåt för toabesök och hejdå till Jenny som skulle jobba och ner igen till stan för att träffa Anna och hennes nya "date"=) Supergullig tjej! Jag hoppas på er=)
Vid elva bestämde Frida och jag oss för att gå ut så utgång blev det och en trevlig sådan!
Var itne hemma förrän halv fem=)
Trött idag på jobbet men det gick=) Träffade syster en stund, åt på big boy och hämtade min cykel!

Nu ska jag umgås med tjejerna och ta ett nytt stapplande steg här i livet....alldeles på egen hand...!

Fisen min kom hem nu!!! Jag saknar dig alldeles för mycket!!!
Puss


Funderingar...

Jag funderar ibland på om du fortfarande finns.....eller om det är ett töcken av minnesbilder som jag har kvar...
Jag funderar ibland om allt bara är barnsligt... och mest värt att igorera....
Jag är väl inte van att bli ignorerad och känslan gör mig galen..... att ta åt mig och ägna min tid åt vad andra människor tycker och tänker om mig tar upp alldeles för mycket utav min energi....till vems nytta??
Ja inte är det till min....

Varför ska man ibland måsta backa när man inte gjor något fel?
Varför ska man hamna emellan när man inte vill vara i närheten?
Varför är det alltid jag som måste anpassa mig???

Nu har jag funderat klart...

Puss


SOL!

Och jag ska jobba....det här är det pissiga med sommaren,,,,,så fort det blir fint väder då ska man jobba....suck!
även fast det bara är fem timmar så är ju hela dagen förstörd...

Fisen är i Umeå och jobbar i helgen.... lite ensamt faktiskt....gjorde en skitllöjlig sak igår, ringde fast jag visste att han inte skulle svara och lysnade på telefonsvararen...=) haha
Jobbade hela dagen igår, innan var jag ju ledig onsdag torsdag och hann faktiskt åka på en massa ärenden bland annat att köpa ny blomma till balkongen (ja, jag dödade ju den första såklart) löpa skor till mig för bröllopet och så hann vi även provköra bil, det blev en skoda denna gång som vi är riktigt sugna på... nu gäller det bara att hitta en som är den modell och färg vi vill ha.... VI hade iallafall en väldigt mysig dag tillsammans!!!

Igår var jag och fikade med Linda och hade det mysigt en stund på kvällen...sedan gick jag och hyrde film dagboken, som för övrigt är den finaste filmen jag sett..jag grät floder!!!! Så seeee den om ni inte redan har gjort det! Jag vill se den igen idag=) haha

Ska snart ta och göra frukost...det gäller att äta en rejäl frukost för det är fortfarande så varmt på jobbet att jag hade sprängande huvudvärk utav värmen... en blivande kollega kom in i går och önskade mig välkommen till det nya jobbet i höst...sånt känns så kul!!! det är värt så mycket att någon säger sådana saker för det inger en enorm trygghet=) så tack för det !

image332
Min nya blomma=) hoppas den lever ett tag=)

image333
Fridolf=)

image334
Suddig bild men de är ju såå söta=)

Vad gjorde jag för fel??

Allt gick fel!!! Ingenting var på min sida igår....det blev en riktigt vidrig dag som man har sådär en gång i halvåret.....
Orkar inte ens berätta om allt som hände... det positiva var att Stefan kom hem, fanns här och bara var min=)

Då är det lättare att se små solglimtar=) !!!

Idag ledig och ska nog provköra lite bilar innan dansen ikväll då flera av mina arbetskamrater ska prova på att stuffa runt lite=)

Nu..hitta outfit för dagen!!!

Puss

Ledig dag!

Jag ska snart iväg på stan och försöka hitta ett par skor vilket jag inte kommer att göra..... vet ju hur de ska se ut men svårigheten är att hitta dem=)

Tänkvärt idag:

image331

Puss!

Lovely day!

Trots att jag har jobbat och inte kom hem förrän sju har dagen gått rasande fort och jag är pigg och redo att se premiären av världens bästa program "So you think you can dance", kanal 5 klockan 22.25!

För alla er som tycker om att dansa eller bara att se dans så är det här en talang utan dess like=) Nu i början får man dessutom se alla som söker som inte tar sig in...dvs inte är sååå jättebra=)

Jag har längtat heeeela dagen!!!
Imorn ledig och jagande av skor på stan med syster yster!!! resten av dagen får vi se=) Kanske provköra nån bil...börjar bli dags nu..!

Nu TVÅ minuter kvar!!!
Bilder från förra säsongen:

image325

image326

image329

image330

Gatufest=)

Ja det blev minst sagt en blöt kväll.. för mig mest med tanke på regnet men andra hade det betydligt blötare på mer än ett sätt.....inga namn nämnda..... låt oss bara säga att det blev en natt jag aldrig vill uppleva igen!

Gatufesten var ju som vanligt...bara det att man börjar känna sig alldeles för gammal för att springa runt där och brottas med hormonstinna 17-åringar som fått i soig på tok för mycket av både det ena och det andra...det räcker ju att det finns de som är 25 som inte kan hålla reda på hur mycket de får i sig.....=)

Men Syster jag jag vi gled runt i regnet och hade ganska trevligt ändå..! jag fick min årliga langos som jag tror någon hade lagt lavemang i...... (dra era egna slutsatser)

Vi såg lite Wallmans som alltid är bra och avslutade kvällen med Calaisa som var lika bra som sist! SYnd bara att de fick spela i regn med mindre folk än annars och att konserten bara var 45 minuter.... men men!

Ingen av alla de personer jag skulle försöka träffa nere på stan gick det att hitta vilket man borde ha lärt sig efter ca tio år på gatufesten.....Nä nästa år blir det måndag tisdag onsdag med alla barnfamiljer och pensionärer... Kanske får jag till och med stå ifred och lyssna på artister utan att måsta stå omringad av 15-åriga pubisgrabbar som ska försöka hoppa tillsammans i en stor ring till en artist de inte ens vet förnamnet på.

lite bilder från förfesten som inte gick i seriöshetens tecken....

image311
Världens bästa syster!!!!! (och sötaste såklart=)

image312
Stefan (ganska tidigt på kvällen:)

image314
Besök från Umeå!

image315
Jag o syster =)

image316
Jo vi hade roligt=)

image317
Väldigt roligt=)

image318
Nää...är det sant...!?

image319
Men guu av roligt!

image320
Hudikbesök!

image321
Cheese!

image323
Killar har en förmåga att tro mer om sig själva ju mer de får i sig=)

image324
Calaisa!!!

Grillning

Jag och syster var ute hos kusin Malin, hennes blivande man och våra små gudsöner som såklart är bäst=) !

Det var sol och jättegod mat och vi hade jättekul.. blev helt förvånade över hur mycket opassande det går att sjunga på bröllop=) men tillslut föll polletten ner och vi hittade en som alla kunde godkänna=) hihi

Lägger in några fina bilder på killarna....det blir ju alltid en mängd!
Denna gång blev det mycket på lilltjommen som sprang runt=)

Puss!

image299
image300
image301
image302
image303
image304
image305
image307
image308
image309
image310

Gatufest!

Jo det blir ikväll i spöregnet.....=) tror ändå att det kan bli ganska roligt.....planerna blev inte som vi tänkt men det blir nog trevligt iallafall!!!

Ska börja göra mig i ordning nu.... vi måste vara nere på stan till sju för då spelar Calaisa och dem vill vi verkligen se!! (iallafall jag o syster=)

SLUTA REGNA NU!!!!

Puss

Äntligen hemma!

Så är vi äntligen hemma och allt jag kan säga är att vi har haft en underbar vecka med skön avkoppling!
Klantiga som vi var använde vi solskyddsfaktor 30 hela veckan och fick nästan ingen brunfärg..men det är sånt som händer och vi kommer aldrig att göra om det=)

Kom hem sent igår och städade undan det värsta...upp i morse på intervju som faktiskt gick vägen!!!!
Fick inte det jobbet jag helst ville ha men iallafall ett jobb på skolan jag vill vara på ett halvår...jag är såå glaaaad!
Perfekt avslutning på semestern! På lördag ska vi på gatufesten....det blir nog en heldag som blir kanon!!!

Nu har vi städat och ska snart åka och hämta kissemissarna! Har saknat dem och alla er andra här hemma!!
Puss!



Utvalda bilder från resan i Turkland:


På väg ner!!


     

Ankomst till Turkiet

   

Första kvällen

     

Vårt hotell

       

       

Båttur

       
       
       
       

Vattenpark

       


Övriga bilder!

       
       
       

RSS 2.0