Hallå!

Har haft en kanonbra helg nere i glada hudik=) Hunnit träffa en massa goda vänner , ätit god mat och framförallt dansat så mycket benen höll för!!! det är som att vara i ett ständigt lyckorus=) Önskar alla kunde få uppleva samma sak=)

Idag har vi bara slappat min förkylning är fortfarande inte bra så jag snorar och är helt igentäppt=) men vi har ändå haft lite besök av Pernilla, Magnus och Lilla Roland som redan är ETT år!!! het sjukt vad tiden går fort=) kul att se er iallafall det måste bli oftare=) vi tycker om er och är glada för er skull=)

Sedan kom även pappa och Karin på liten snabbvisit... mest för att lämna en silikonpistol som de lånat tror jag=) haha

Veckan som kommer blir lite annorlunda.. kidsen har ju novemberlov så det blir inte lika många dvs lugnare vilket kommer att bli som balsam för själen (och min trötta hals=) Fisen åker till sthlm imorn på utbildning så jag blir själv i hela tre(!) dagar.... kommer att sakna såklart..... vi har haft så mysigt denna helgen!!!!!

Nu blir det snart film (Mona Lisas Leende tror jag det var) efter att jag betalat räkningarna..sedan är det tomt igen=)

Puss!

Lite bilder från dansmaran:
image599
image600
image601
image602
image603
image604
image605
image606
image607

snaaart!

är det helg och vi åker neråt till maran=)
Jag är sååå förkyld men väljer att ignorera det i helgen=) det får gå iallafall har gjort det förut och kan göra det utan problem igen=)

Hälften av dagen klar...det värsta passet med kidsen är över några klättrade på väggarna och testade gränser men i det stora hela är jag nöjd med förmiddagen....korv och mos till lunch som fastnade lite lätt i halden( får bli en rejäl middag senare).

Nu...vila en stund innan det är dags för sista passet!

Trivs kanon med mobilen iallafall!!! Puss!

okej..

det var halsont som var på väg.. har idag superont och hoppas verkligen jag slipper en riktig mastodontförkylning!

har haft planering nu vilket är skönt så jag slipper skrika så mycket=) måste ladda inför imorn då jag har klassen själv....går nog bra det...!

Ikväll möter Timrå - Brynäs och jag hoppas på en skön revansch förs Timrå det skulle sitta fint! Vi ska inte gå ikväll det kommer fler matcher...Stefan ska jobba lite och jag ska på VIP-kväll på Gina....wow=) Sedan packa inför helgens bravader! Vi åker så fort vi är klara på fredag... ska försöka knäppa lite kort i helgen så ni som inte vet hur det kan se ut får se...=)

Puss så länge!


oroande känsla...

känns som att jag har en förkylning som ligger och väntar i kroppen..... trött flera dagar, ont i huvudet och konstig i halsen känns det som just nu....fyyy! hoppas abolut att jag slipper en till....

Har sett på greys nu, lika bra som alltid och funderat på hur helgen ska se ut( det är ju faktiskt bara två dagar kvar nu) hehe

Ska hoppa isäng nu eftersom jag börjar en timme tidigare imorn mot för vad jag brukar och det tar på krafterna det med! telefonen har inte kommit än så jag hämtar ut den på fredag när lönen kommit.... Stefan o jag funderade på idag hur det alltid kan vara så att han har så mycket mer pengar kvar än mig i slutet av varje månad????=)
En svår nöt att knäcka=) ändå tycker jag att jag anstränger mig och sparar och inte shoppar mycket.....men men=)

En puss till Jenny som är nere i Spanien....hoppas allt är bra jag kommer att sakna dig i helgen!!!!

Hörs mer!

Puss

ångest...

Helgen är slut och imorn är det jobb igen....
har iallafall haft en lugn och mysig söndag!! Klev upp imorse och tvättade och färgade håret...älsklingen fick sova ut eftersom han inte kom hem förrän fyra.

Vi promenerade tillsammans med Johan och Magnus ner till IP där vi såg giffarnas näst sista match för säsongen...kunde ha blivit avancemang till allsvenskan men tror ni att de vann??? nej då istället förlorade de med 0-1 och till råga på allt tog hamburgarna och korven slut i pausen...... WHY??? dåligt IP!!! Hungrig och less gick vi därifrån och Stefan åter igen tillbaka till jobbet...stackarn....själv gick jag hemåt och myste i soffan med en film...
Freedom Writers hette den och bygger på en sann berättelse...jättebra! Så om ni vill ha tips så har ni ett där=)

Såg även en intervju med Liberias president Ellen nånting....hyfsat imponerande porträtt av en kvinna som kämpar för att återupprätthålla demokratin och styret i ett land i kris.. se den om den går i repris!

Nu ikväll har jag kört ut till Matfors och hälsat på mamma och LÅL..hade lite mammalängtan eftersom vi inte träffats på så länge...det var mysigt!!! Tur att vi bor i samma stad iallafall=) Love you!

Nu ska jag ta och sova tror jag så jag är i form imorn.... ska till skogen med halva klassen och imorn står att göra upp eld och korvgrillning på schemat!! Blir nog kanon det!

Puss så länge

oh well...

blir alltid lite sur när saker och ting inte blir av som planerat....
Allt oftare blir saker och ting bara tagna för givet..
Men men..det ger sig väl..!

NU: på med mysbyxorna igen och nästa film i dvd:n...

Imorn kanske jag måste ha den där klänningen iaf.....suck....!

Saknar min fis.....

Puss!

seg...

på bloggfronten jo ursäkta jag vet...har haft en hektiskt vecka på alla plan och mycket annat i huvudet med...!

Ska försöka bättra mig nu veckan som kommer...
Är ledig i helgen vilket jag först inte väntade mig så jag blev lite tagen på sängen=)
Hade inte planerat nåt speciellt för helgen så igår såg jag o fisen på den senaste Beck-filmen "I Guds namn", bra men den mest tragiska jag sett hitills tror jag nog..kändes som att det var den sista men jag vet inte.


Idag sov vi ut och åt en rätt sen frukost...det gillar jag , vi äter nästan frukost tillsammans varje dag vilket är snart ett måste för mig....så himla mysigt att sitta med tända ljus och läsa tidningen ( en del var) och bara vara tillsammans!

Stefan jobbar på bishop ikväll eller rättare sagt idag och ikväll nästan 15(!) timmar....han e duktig!!!!

Själv har jag varit på stan en sväng och köpt en kanonbra kofta som jag letat efter...svårt att hitta en som är lite längre men inte supertjock..men på H&M hittar man det mesta=) jag har även beställt telefonen som jag visade för några dagar sedan...tittade på den i butiken och blev förälskad=)

Ikväll har jag sett en film i soffan och väntar nu att höra ifrån syster som slutar halv nio...kanske blir det bara soffmys, kanske blir det utgång vi får se!!!

Puss så länge!

tjejmiddag!

Vi lyckades klämma in en liten tjejmiddag igår trots att det är min jobbhelg=) kul att hitta på nåt på kvällarna då annars rinner hela helgen bara iväg och det händer inget roligt.... Vi blev fyra stycken, jag Malin syster och hennes kompis Titti... vi åt Tacos (klassiskt med odödligt) tills det nästan stod ut genom öronen.....! Drack gott vin och surrade en hel del..! Hade kunnat göra det hela natten men aveny lockade eftersom jag inte varit där sedan de gjorde om. Fint var det iallafall och rackarns roligt hade vi i två timmar tills vi kände att sängen kallade om vi skulle orka jobba dagen efter (jag och Malin) trötta och glada gick vi hemåt och bestämde att vi ses alldeles för sällan vilket vi måste ändra på.... vi har ju så mycket att prata om eller hur????!!!?? =) Tycker om dig såå mycket!
Så tack tjejer för en mysig kväll och förlåt men ni vet att ni hamnar på bild här=)
För vi skäms ju inte eller hur? =)

Har i övrigt en lugn kväll ser på tv och slappar... Stefan är på jobbfest med Bishop och även om det är skönt att få lite egen tid börjar det bli tomt nu!!! så skynda dig hem min älskling=)

Hoppas alla har haft en skön helg! imorn ny vecka nya tag!

Puss

image590
Malin o Titti

image591
"Susiga sejer!"

image592
Give it to me baby=)

image594
Vackra Malin!

image595
Pose 1

image598

Pose 2


Myskväll!

Bara vi och bion var helt fantastiskt bra=)!!! Spännande, oerhört rolig stundtals och en fängslande saga=)
Jag gillade den starkt och jag tror de flesta som såg den gjorde det med så det är ett hett filmtips....!!!
Lyckades hålla mig vaken hela fimen (den är ändå över två timmar) slumrade till nån sekund i mitten men det tog sig i slutet!! haha

image587

Tråkigt bara att syster yster och hennes kille inte kunde följa med....vi får passa på att umgås imorn istället=)
Då blir det först jobb mellan 11 och 16 och sedan middag, lite surr och vin tillsammans med Malin och syster + en till kanske och sedan utgång kanske på aveny...kommer nog att bli jättemysigt!

Hittade en jättefin sjal idag som jag shoppade och två par mysiga vantar på H&M och precis när jag kommer hem har jag fått en rabattcheck på 50 kr...typiskt...inte för att det kommer ta mig lång tid att hitta nåt för den=)
Visar sjalen imorn kanske..nu ska vi nog såva snart trots att klockan bara är elva!!
Men är man trött så är man=) Bio tar musten ur en! haha

Vill bara säga grattis till Anna och Marlene som köpt sin första lägenhet tillsammans=) stort!!! det kommer att bli  strålande att ha er närmare=) kramar i massor!

Puss och sov gott, hoppas ni haft en härlig fredag!

hallå

Jag har hittat min nya mobil!
är så glad att jag inte köpte den jag tänkte som jag egentligen inte alls kände för....men nu...=)
W910i...
Längtar tills den kommer i butik..nästan lika bra som det hade varit med en rosa=) hihi

TGIF!!!

fyra timmar kvar på jobbet..=)

ikväll blir det bio med fisen!

Puss så länge!

image583image584image585
image586


ååh!

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Oh because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do and I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No they don't know who I really am
And they don't know what I've been through like you do
And I was made for you


All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true, I was made for you

It's true, I was made for you

- Brandi Carlisle


Stark text och låt till en som vanligt underbar serie=) lyssna!! jag fastnade direkt!

http://www.youtube.com/watch?v=U5KGX63ZANs&mode=related&search=


Oj ännu en helg..

Som började lite lätt med lugn kväll hemma och en sväng ner på Railway där landslide spelade...(en countrygrupp med bara tjejer), helt ok men mest längtade jag efter att själv få sjunga i något band..eller mest bara sjunga överhuvudtaget...så tråkigt att det är så lite numera... Nåja fick iallafall träffa pappa en stund vilket inte heller sker så ofta nuförtiden!

Lördagen vaknade jag av fisens telefon....han skulle upp och spela golf med lillebror och jag fick lite "me"-time väääldigt skönt just då! Såg senaste Beck-filmen som var helt ok men långt ifrån bäst och låg med täcket i soffan och bara mös=) Vid halv ett kände jag att det var dags att ta tag i min lediga lördag och tog en sväng ner på stan.... och just bara för att jag för en gångs skull är ledig en lördag med inget att göra hade INGEN vett att svara på mina mess eller vara ledig för att umgås med mig...=) trött och less på allt folk på stan ringde jag tjurigt storasyster som hjältedådigt föreslog en fika hemma hos henne med mjuk pepparkaka (som jag älskar) trots att hon hade huvudvärk... TACK! du är bäst=) skönt att få gnälla av sig lite (man behöver det med ibland)

Kom hem och kände inte alls för den utgång som vi planerat och avblåste alla planer för att softa hemma tillsammans i soffan....SKÖNT och välbehövligt!!!!! Utgången tar vi kanske nästa helg=)

Söndag och färd ner till Delsbo till svärföräldrarna och en bror som fyllde år=) Åt alldeles för mycket tårta och fikabröd men hade en lugn och skön dag i höstrusket! Bilder kommer nedan=)
På hemvägen stannade vi hos mormor och morfar, kände att det var alldeles för längesedan nu vi träffades... så det måste bli lite oftare....! Har inte hunnit se mamsen alls i helgen, tråkigt men vi pratar ju iallafall=)

Nu blir det snart sängen usch imorn drar det igång igen....bara att ta nya tag...ska iallafall på premiärpasset av Bodycombat imorn vilket ska bli kanon!

Puss så länge=)

älsklingarna myser i fåtöljen
image567

Och jag med Fridolf=)
image568

Helena och jag på kvällspromenad=)

image569

Höst utanför vår balkong!

image570

pappsen o jag

image571


En pluttig Fis
image572

Höst på Krusänga=)
image573
image574

Jag på miniprommis!
image575
image576
image577

Ooooh kan jag slå mellan träden??
image578

Fore!
image579

image580

image582

Träningsvärk

ooh det sitter överallt mest i magen...körde bara en halvtimmes core igår och lite stepmaskin på det och är ändå helt slut i kroppen idag...!

Det märks att jag inte riktigt är i form än...men snart...vänta bara!

Gårdagskvällen blev mysig...åkte efter träning och middag hem till syster och såg på husfruarna och finalen av So you think you can dance....såå bra som vanligt det kommer att bli riktigt tomt nu på tisdagskvällarna även om husfruarna fortsätter... får nog kanske ta och köpa en dvd om det har kommit ut... Tack för sällskapet syster! Love you!

Ikväll blir det nog liten snabbis på stan..skulle behöva sola...det skulle vara så skönt och avslappnande så vi får se om jag hinner det... kanske en prommis med Helena på kvällskanten!


Och naturligtvis....Greys!!!! kanske sällis av Anna och Linnéa, vem vet?

Nu ska jag ta och jobba lite=)

Puss!


RSS 2.0