Mesar!!!

Åh jag tror jag dör vad töntigt att Reebok blivit stämda för sin reklam om EasyTone skor som enligt dem ska träna rumpa och lår. I reklamen visas mycket ben och rumpor som dansar och springer och varför ska det vara så farligt? Experttöntarna som ska tycka till om det menar att inga tjejer kommer att vilja köpa skon, då det anser att den är sexistig, men oj vad konstigt att så många är inne i butiken och köper dem?
Se tönten tycka till här:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article6996987.ab
Den reklam som borde bli anmäld är isåfall Telias reklam för 118 118 där nåt typ av festivaltåg ringer på hos en lättklädd fransyska som bara är jobbig att lyssna på, vet inte vad som är så bra med den??
Här är den
Har folk inget bättre för sig??

Efter regn kommer solsken?

Synd bara att solen inte kommer än på nån vecka.... haha som vanligt när jag ska vara ledig så är det mulet och gärna regn. Det måste vara vädergudarna som vet att jag helt enkelt inte måste ha sol för att förgylla mina lediga dagar=) Idag har det varit fullt upp varit ute på morgonpromenad med lillebror sedan ner på stan för presentshopping och lunch, ok det blev nåt till mig med;)
Hälsade på morfar på sjukhuset som är helt blå i hela ansiktet efter fallet ur sängen i helgen med vid gott humör trots att han sover nästan hela tiden... Lilla stackaren och nu ska han även hamna på ett hem, det gör så ont i hjärtat att se honom vara så trött och ynklig... Men ändå glad att han är vid liv!
Ikväll har jag provat nytt recept på laxpasta med spenat och parmesan, JÄTTEGOTT men nästa gång mer krydda och framförallt muskotkrydda som jag strutade i då tiden bev knapp=)
Nu myser vi framför lyxfällan, ser på människor som har noll koll och är glada att vi har varandra!
Imorn är det sista april fattar inte vart dagarna har tagit vägen, vi ska till hemmanet där vi ska mysa med Magnus, Linnéa och simon samt se lite brasa!!!
TACK för i år april nu välkomnar vi maj och lite mer värme!!!
PUSS=)

Konsten att le i motvinden

Jag tror att jag lärt mig med, men det gäller att omge sig med de allra bästa=)
Har haft en tuff start på veckan med jobb till åtta tre kvällar i rad, ikväll var sista kvällen nu blir det ledigt imorn och jobb 8-26 på fredag innan det blir ledig helg. Oj vad jag behöver det! Mina fötter är helt förstörda efter dessa dagar men jag ska försöka kurera upp dem igen=)
Några bilder från förra veckans konsert med bästa bästa och snyggatse Jill Johnson=) Det ryckte i dansnerverna på både mig och syster!!!
Jag fick även tidigare på dagen träffa Helena och Edward och mysa flera timmar=)
Edward har blivit så sjukt stor sedan han började ta sina första steg och en bild fick jag trots att jag alltid blir senil när det gäller kameraanvändandet=) Helena kommer aldrig med på bild!!!
Idag har jag umgåtts med världens bästa syster och systerdotter de har gjort hela min dag!!!!
Sist av allt; GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LINNÈA PÅ FÖDELSEDAGEN!!! Jag hoppas hela din dag varit lika bra som början på den=) På fredag får jag fira att du är en sån fantastisk vän=) Puss på DIG!!!
PUSS!

Nu är det dags...

Nu har jag blundat ett bra tag för alla kilon som smugit sig på och jag inser att för optimal hälsa måste jag tappa några.. Det är inte sjukt många men det kommer ändå att kräva en hel del av mig.
Det känns som om det kommer att vara värt det. Jag vill kunna njuta av alla mina kläder och trivas med mig själv!
Så om ni ser nån som ser lite deppig och småilsken ut, så är det nog jag, på väg ut ur mitt sockerberoende=)
Önska mig lycka till!
7 kg är en del=)
PUSS

Nya väskor!

Chique.se har fått in nya väskor=) Oj va fina jag kan ta allihopa!!!

Se filmen!

Oj så bra den var, grät floder...=)
Samt lite vårinspiration... VILL HA!
Nelly.com
Finns även i fin beige! Bubbleroom.se
Pussen

 


Årets första glass!

Blev idag innan regndropparna föll och oj så gott det var!
Som tur är skulle vädret vända om till det bättre imorn så det blir mysigare när Linnéa och Simon kommer och umgås med mig=)
PUSS

Älskade Elmis!

Dopdagen var helt fantastisk och Elma var jätteduktig trots att allt folk och alla nya intryck gjorde att hon protesterade lite i slutet. Det var mycket folk, mamma sjöng fint och min låt gick hyfsat bölade iallafall inte! Fick läsa liten text och kan numera titulera mig som Gudmor också åt detta lilla underverk!
Är såå stolt=)
Kakbuffé=)
Finaste mamma och Petras pappa Arne
Familjen Söderin/Denkert
Mammas sång till pappas dragspel=)
'
Baddags=)
Malin och mormor
"Morbror" och Moster
Vänner
Malin och Viggo
Mams och mormor
Förbereder presentöpping
Trött Elmis
Många presenter!!!
Jag i konstig pose med syster yster
Lillebror och Fisen hittade trummor..=)

Snaaart

Är det dags för nya tag här på bloggen har inte riktigt haft lust att skriva men måste uppdatera er om att mys jag ändå fått vara med om=)
Det får bli kvällens uppdrag nu ska jag iväg och jobba i sex timmar innan fyra dagars ledighet står på schemat, DÅ blir det härliga dagar...!
Hoppas ni har en härlig dag trots att solen inte skiner!
Puss

Påskledig!

Sitter i lugn och ro efter en härlig frukost i köket nere hos svärisarna...Vi har det så lugnt och skönt!!! Hade en härligt ledig dag i torsdags då jag fick leka lite påskhare, inget ägg var det andra likt=) Träffade mams som kommit hem från Thailand brun och fin och fick fina presenter!!! Igår blev det jobb mellan 11 och 16 innan jag styrde kosan ner mot hudik och delsbo.
Fisen åkte redan torsdag kväll eftersom han var med på den årliga långfredagsanglingen.
Det gick sådär...
Ingen fisk för hans lag då de tappat två men glad var han ändå!
Nu blir det snart en promenad innan påsken riktigt sätter igång med svärmors laxpaté!!! SOM JAG LÄNGTAT! Saknar dock mina därhemma, som vanligt... PUSS på er!
Min nya parfym luktar sommar!!!!!

RSS 2.0