Helkväll!

Har nyligen kommit hem från middag och bio med mamma, syster, moster och kusinen och känner mig heeelt färdig=) är såå trött så jag ska krypa isäng snart...

Maten var kanongod som vanligt och bion "Underbar och älskad av alla" med Martina Haag var jätterolig trots att man satt och led större delen av filmen för hennes skull....=)  det blev en mysig kväll och jag glömde tyvärr kameran, det får bli en annan gång!

Imorgon fredag skönt att veckan är slut men surt med jobb i helgen har ingen som helst lust...... jaja bara att bita i det sura äpplet...har fått flera trevlig erbjudanden om imorgonkväll men tror jag måste vara så tråkig och vara hemma och tvätta....putsa fönstren kan bli knepigt att hinna...kanske måste göra det på söndag morgon vi får se...

Fick ett mysigt brev som låg och väntade på mig när jag kom hem! Blir så glad när du skriver gumman, jag lovar att skriva tillbaka och berätta om allt=) !!! Saknar dig

Sängen ropar!!!
Puss

Fynd!

Har gjort två klädfynd idag, hade check på H&M + att det var 10 % på allt idag så jag fyndade två tröjor mot höstkanten, en t-shirt och en mjuk och skön klänning....var också och inhandlade en ny almanacka eftersom det tar så lång tid att beställa nya via skolan + att de är så fula! fick en mycket finare rosa nu=)
Stefan köpte lite mer tråkiga saker, regnställ och funktionsbyxor till skolan....=) men han var nog nöjd iallafall!

Hann hem och äta lite snabbt innan Linnea kom ner och vi var ute på en långprommis med Sudden..... mysigt gumman! var alldeles för länge sedan vi sågs!

Nu sitter jag och väntar på att so you think you can dance ska börja....=)

Sis...! Blev glad att du blev det=) menar vartenda ord! puss

Imorgon efter jobbet ska jag direkt in till stan och möta upp syster, mamma, moster och kusinen för middag på saffran och sedan bio på Martina Haags nya film... hoppas den är bra!! Vi har alltid roligt tillsammans....vår släkt surrar förmodligen mer under en kväll än andra gör i genomsnitt per år..=) Men vadå vi kan ju avbryta varandra så..=)

Puss!

Words for you...

God sent us to be sisters
So we can be best of friends
To be there for one another
Even when there is pain
I thank the Lord for sending my sister to me
For who I truly love and care
We shared so many things together
Like laughters and some scares
Its funny how we sometimes argue
I guess its normal in this world
But, having you as my sister
Means more to me than you´ll never know
I would´nt trade you for anything
I will never let go
As our friendship continues to grow
So will my love for you
Just always renmember you can talk to me
I´ll be the best friend you ever knew
 


Love you more than anything!


ovant!

att vara runt sååå mycket barn hela dagarna.....=) helt slut ikväll när jag landade hemma vid sex...!
Men jag trivs!!!! skulle vara skönt med ett fast jobb men jag får sikta på det efter jul=)
Somnade en stund i soffan och vaknade av att maten stod klar med tända ljus! Det blev lax och torsktärningar med kokt potatis...det äter vi alldeles för sällan.... men gott var det! tack älsklingen=) vad skulle jag göra utan dig=)

Sedan gick vi ut och promenerade en liten stund för lite frisk luft, det har äntligen slutat att regna!
Snart blir det gilmore girls och so you think you can dance,,,,=)

Har glömt att berätta att vi hade tjejmiddag här i lördags!!! mina älskade tjejer som var "gänget" tills för några år sedan då vi alla delade på oss tråkigt nog...nu har tre av osss " hittat" hem så nu väntar vi bara på den fjärde=) Sandra för eller senare kommer du !!! tack iallafall för en kanonkväll jag känner verkligen hur mycket jag saknar er sådana kvällar....vi som vet precis allt om varandra....!

Puss så länge!


utflykt till mellanfjärden!!!

Tack för en jättemysig dag!!!!!!

image460


Min kärlek i livet!!
image461

image462

image463

image464

image465

image466

image467

image468

image469

image470

image471

image472

image473

image474

image475

Linnéa!!!! Jag hittade en rullstensås!!! hahaha
image476

image477

image478

image479

image480

image481

image482

image483

image484

image485

image487

image488

image489

image490

image491

image492

image493

image494

image495

Grillning med stadium

och Jim som jobbade sista veckan fick äran att vara kanin och leta nycklar i jollen=)
Trevlig kväll med fantastiska arbetskamrater=) puss på er!

image444

image445

image446

image447

image448

image449

image450

image451

image453

image454

image455

image456

image457

image458

image459

livet på landet=)

färd ner till delsbo och svärföräldrarna med besök i lagår´n =)

     

   

   

   


låång uppdatering...

har inte skrivit på några dagar nu... det har verkligen varit fullt upp!

Helgen var trevlig med resa ner till mellanfjärden och mys därnere!! Va fint ni får det!!! Vi kommer att hälsa på ofta=)
Sedan vidare till Delsbo och dusch för dans på Högs loge till Shake, vilket blev en riktigt lyckad kväll! Söndagen blev lugn och avslappnad, blev ingen marknad men jag sörjer inte, det kommer ju fler!

Lina och Jonas bjöd bort oss dit för pizza ute i solen innan vi tog en snabb sväng bort till deras tomt där huset snart kommer att slås upp. Kommer att bli jättefint men oj vilket jobb!!!! Husbygge får nog vänta ett tag även om man blir sugen att ha en egen tomt att vara på.....!!!

Igår var jag ute med mina nya kollegor och åt middag och sköt pistol, pilbåge och ärtrör=) Jag lyckades bäst med pilbågen faktiskt.....ärtröret sög jag lika mycket på som sist på möhippan....=) Men det är ett kanongäng jag ska jobba med och efter att ha utväderat min första jobbdag (vilken var idag) är jag oerhört nöjd även om allt just nu är kaos och inte riktigt klart....=)

Tyvärr har jag inga bilder än trots att jag har miljarder...måste leta upp den förbaskade kamerasladden!!!

Sorry jag ska försöka.....NU Gilmore girls sen "So you think you can dance" yyyippie!

Puss

Kärlek

Jag tänker på dig... på dina fina linjer som bara finns där....nästan som jag själv skapat dem...
Jag måste hela tiden gå och titta så du är kvar..vill inte att du försvinner....
DU ÄR PERFEKT VÅR NYA FINA BIL!!!!  =)

Welcome to the family and BYE BYE SAABEN! =) hihi
(ok du var inte helt tokig du heller fastän jag kallat dig många fula saker under månadernas gång...... jag ber om ursäkt, det var personligt)

Lugn hemmakväll medan Stefan jobbar.... uppdate om gårdagens bravader senare....måste hitta sladden till kameran annars...bilder säger ju mer än tusen ord!

Puss


åååhh..

Man blir så less när det första man får göra innan jobbet ens har startat är att tjafsa om lönen....
För självklart kan det inte bara flyta på som det är tänkt utan det ska bli fel och jag måste acceptera det som bjuds även om jag blivit muntligt lovad något helt annat.... man bli så förbannad sådana gånger men vill heller inte sätta sig och tjafsa innan jobbet ens börjat...!!!!

Så typiskt.... vi får iallafall en ny bil snart....=) Stefan är nere nu och ska titta på den...förhoppningsvis blir den vår snart... *längtar*

Känns så bra att ha en sambo som är redo att sätta sig ner inför den kommande hösten (med lite pengar och nödvändigt sparande) och planera vår vardagsekonomi.....löjligt tråkigt och många vuxenpoäng men det är väl bara att gilla läget.....vi är på väg ditåt.....!!!


Puss


Slöar

det är så skööönt!
Jag gör precis ingenting nu=)
Ska titta på film nu i mina mysbyxor=)

PUSS!

Bilder från gårdagen

image408

image409
image410
image411
image412
image413
image414
image415
image416
image417
image418
image419
image420

Fin utsikt från spikarnas klippor!
image421
image422

Stilig pose med skumma saker i byxorna=)
image423

Farmor hos pappa och Karin
image424



image426


Pappsen=)
image428

Sol i sinne...

Har jag haft hela helgen även om den varit händelserik.....=)
I fredags var jag med Anna och kikade på film och bara myste...skulle ner på drakbåtsfestivalen men nej det var så dåligt väder så vi kände inte för det,,,hade trevligt iallafall, särskilt våra spekulationer ute på trappen som avslutning=)

Lördagen kom och extrainsatt på jobbet....dagen flöt på i enorm värme och jag gick mest runt och vek kläder och hängde om=)  Kom hem och pysslade med massa småsaker och lyckades ta mig i väg i någorlunda tid till Malin som nyss flyttat bara en gata ovanför mig....=) Suuuperglad för det!!! En av mina absoluta favorittjejer som alltid kommer att vara en ständig glädjekälla=) Kvällen blev kanonrolig så tack alla tjejer som bidrog och söndagen blev....tja,,,jag vet inte om jag kan säga som jag förtjänade men jag var INTE pigg iallafall!!!

Fick hjälp av min kära syster, vi åkte ut till kusinbarnet Hugo som hade fördelsedagskalas..tänk vad stora de är nu... det gick bra mitt i allt kaos med skrik och lek=) Sedan på Big Boy där jag fick i mig stripsen...är fortfarande sur att jag inte kunde äta hela hamburgaren.....=(

Dans på kvällen med chaufför i cool bil och det gick över förväntan och roligt blev det trots allt!!!


solen tittade iallafall fram imorse när jag klev upp=) satte igång några tvättmaskiner (hade tvättat de filtar som Freja pissade ner kvällen innan) och funderade vad som skulle bli av dagen.

Vi bestämde oss för att åka ut till Spikarna och kika lite och tog med oss farmor....vi strosade runt och åt lunch på hamstugan..mysigt!! Sedan tillbaka och fika hemma hos farmor innan Stefan och jag gick ner på stan för att inhandla gardin till köket,,,har bytt ut de långa kapporna mot en svart hissgardin eftersom det är smidigare med katterna...det blir inte lika hårigt eftersom de hoppar upp och ner i fönstren....

Sitter nu och väntar på att en kompis till Stefan och hans syster ska komma förbi på fikabesök innan de ska på TOTO konsert,,,,visst hade det varit roligt att gå men deras konserter brukar vara ganska lika och pengarna finns inte riktigt nu som de borde=) hehe

Vi satt och pratade om Boda Borg idag hos farmor och jag kände att det skulle vara ett perfekt sätt att avsluta ledigheten med innan allvaret börjar...så alla ni som vill hänga på till helgen, det är bara att säga till!!!!

Vi hade dessutom inbrott i skitsaaben i natt..... Stefan var inte så glad när han kom upp, allt i bilen var utrivet men den var ju iallafall inte stulen (vilket är hur lätt som helst) så vi kunde åka i den iallafall! Men vi tittar på en ny bil och förhoppningsvis blir det snaaaaart.........! Har hittat fin både i Uppsala och i Sthlm....

Nu ska jag vara en trevlig värdinna....bilder från dagen kommer senare!!



Puss


åh vad jag längtar...

tills Greys Anatomy börjar igen.....!!!
Tills dess får ni en annan låt att se och lyssna på här=)
Jag sitter och lyssnar om och om igen....

http://www.youtube.com/watch?v=kVWq6eecOd4

Klippning

Jag tittar på mitt sorgliga hår och erkänner för mig själv att det har förfallit en hel del i sommar....
Det behövs en rejäl uppfräschning till hösten!!!! får vänta till slutet på augusti till lite pengar ramlar in bara....

Skulle kunna tänka mig något i denna stilen men utan alla slingor....Det blir lite för mycket då,,men gillar frisyren dock!
image406

I övrigt har dagen varit bra träffade Pernilla och Roland och fick god lunch! sedan tog vi en prommis i solen innan jag gick in till stan och mötte upp Malin och de andra brudarna efter ett aaaaslångt besök på handelsbanken....suck...tur att man har swedbank=) Trevligt hade vi iallafall i solen!!!!

Nu tvätt och matlagning....måste göra matlådor till fredag och lördagens jobb....tänkte faktiskt hinna se en film med.

Kommentar: Är lite less på folk som bara tänker på sig själva hela tiden...!!! I höst tänker jag också tänka lite mer på mig själv för att orka med allt...men det finns faktiskt gränser... Är så glad för alla i min närhet som verkligen bryr sig och tar sig tid att lyssna på vad jag har att säga även om det inte är så spännande alla gånger=) Som den levande människan jag är vill jag räknas i alla lägen..inte bara vara någon som det är ok att umgås med ibland när de egna behoven passar! så det så nu har jag sagt det!

Linnéagumman! Hoppas ni har det bra i el´stockholmo=) tänker på er!

Puss!

Mossgrönt

kommer att bli min nya favoritfärg i höst!! Har på mig en tunika idag som jag älskar!  Vet att det blir mycket lila i höst men det är jag inte riktigt vänligt inställd till än..=) men det kommer säkert..!

Nu till Pernilla på lunch....Lax tror jag det skulle bli!! Sen träffa Malin på stan tror jag!!!

Puss så länge=)

Ledig!

Och solen har skinit på oss ute på alnön och närmare bestämt tranviken.... vi solade och låg och tittade på alla människor och förundrade oss över vilka olika sorter det finns=)

Stefan ringde nu ikväll och berättade att de var framme vid kebenekaises fjällstation vilket gjorde mig glad att höra.. ! Saknar honom enormt och har hört hans röst snart varje dag i ett års tid så att inte kunna göra det på några dagar kommer att kännas konstigt och ovant!! Älskar dig gubben och hoppas ni har det bra=)

Blev lite less att inse att ekonomin är i botten denna månad efter alla betalda räkningar så det blir till att leva på smärtgränsen tills nästa löning... värre saker har man varit med om=)

So you think you can dance var precis lika bra som alltid även om tisdagarna är bäst då man får se dem alla dansa.... Ska lägga mig nu blir en rolig dag imorn då jag ska träffa Pernilla och Roland (som för övrigt har namnsdag imorn) och kanske Malin!! Vi ses alldeles för sällan=)

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA HUGO SOM FYLLER ÅR IDAG!
image405


Äntligen!!

Dammet och tapetresterna är borta=) nu är det endast en vägg kvar...fondväggen i hallen.... såå skönt!
Älsklingen har varit så duktig och slitit...till och med jag har varit med på ett hörn=)

Nu åker han till fjällen en vecka för vandring och jag ska jobba lite och försöka bada nån dag sådär...det ska ju bli sol!!!! har ju bara väntat hela sommaren.....tur att jag är ledig en vecka till innan jobbet drar igång..hoppas verkligen på fint väder då med!

Har nyss ätit middag och svabbat golven en sista gång på ett tag... så tomt nu utan våra fina tavlor och gardinerna....blir dock roligt att få byta till nya gardiner, ta in lite nya blommor osv...hemmet blir lite uppfräschat! Det gillar vi!! Dessutom kan jag städa hur mycket jag vill nu i lugn och ro hela veckan eftersom fisen inte är hemma.... kommer att sakna dig gubben=) Men vi får en vecka tillsammans när du kommer hem!

Nu ska vi åka en sväng på Kvantum och panta flaskor som gamlingarna, och handla, sen hälsa på mamma och LÅL en sväng tror jag!!

lite bilder från renoveringen:
image388
image389
image390

Svärmor=)
image393

Mamma och jag köpte cola till grabbarna=)
image395

image397
image398
image399
image400

Pappa kom och kikade lite=)
image401

Före.....
image403
Efter!
image404

Slut på tråkiga tapetseringsbilder=)
Nu nya tag!

Om jag inte skriver...

nu så mycket beror det på att vi är fullt upptagna med tapetseringen...det går framåt...vardagsrummet klart tack vare LÅL som är en klippa och idag gör vi köket..eller mest Stefan..han blir bara förbannad när jag är i vägen och lägger min lilla näsa i blöt! Men fint blir det..med lite tur har vi städat klart vardagsrum och kök tills ikväll....ska bli så skönt att slippa allt damm! Bilder kommer senare=)


Puss!

tv...

haha jag har flyttat in bauta-tv:n i sovrummet och ligger just nu där och ser på So you think you can dance.....
Spännande och en fantastisk idé att ha en liten tv därinne.... får nog fundera på det i höst=)

Snart klart med spackel i vardagsrummet...hallen kvar...kanske blir det lite tapetsering imorn!

Puss

tankar

telefonen surrar till igen...jag förstår att det är du innan jag ens tagit upp telefonen.....
Hur vet jag det?? jo för du är lik mig... olika på många sätt men jag känner dig ändå så väl.... mer än du känner dig själv ibland... därför blir också dina tankar och funderingar mina...... jag funderar och vänder på saker och ting precis lika mycket......med dig i tankarna.... för jag vill ju det bästa.... trots att jag vet att det inte ligger i mina händer till så stor del. Därör är jag också rädd att påverka något i fel riktning... jag vill att alla mina råd ska vara fantastiska, rätta och förståndigast. men också lättast för dig att ta till dig. För jag vill ju det bästa.

Jag ser när du mår dåligt men försöker att istället få dig att tänka på annat, jag ser när du mår bra för det får det att spritta till i hjärtat och jag mår precis lika bra som i ett klockslag.... Jag önskar jag kunde styra vad som händer och låta allt gå din väg. Jag önskar jag kunde ge dig precis vad du behöver när du behöver det.

Jag hoppas att jag kan vara ett stöd vad som än händer, jag hoppas du vet att jag finns och gör precis vad som helst för dig.... Blod kommer alltid att vara tjockare än vatten och du kommer som du alltid har varit att vara min idol och min hjältinna.

ÄLSKAR DIG!!!

Puss

LS

Tisdag!

Dagen igår flöt på som vanligt... eller nja inte vanligt kanske=) Hela lägenheten ser ut som skit och det finns ingenstans att sitta förutom i köket=) Så hälsar ni på är det där ni kommer att hitta oss=) Mamma och LÅL kom förbi och fikade, TACK för parfym och snarra=) sedan kom också Jenny som sov över här innan hon åkte och jobbade tidigt i morse! Kul o se dig vännen!

Nu är nästan alla tapeter som ska bort nertagna och idag ska det spacklas lite,,,, hoppas tapeterna kommer imorgon så vi kan börja med det då....

So you think you can dance var helt kanonbra igår,,, gick upp till syster och umgicks lite=) får se om jag lyckas se det ikväll med=)
Vi funderar på att ta en långprommis idag bort till mormor och morfar...måste passa på nu medan morfar fortfarande orkar.... han är ändå 88 år och kämpar på...!

Har kollat lite på bil nu....hittar ju aldrig nån som duger...den octavian vi var på väg att skaffa var på tok för dyr att försäkra...så då e frågan om vi ska ta en annan som inte är sportmodell och sitta lite oskönare....hm....
Det enda jag vet är att vi MÅSTE ha en ny bil!!! Innan jag krockar Saaben på egen hand!!!!

Pernilla!! Jag håller med! Det var alldeles för länge sedan...saknar er jättemycket....blev helt ledsen i ögat o se Lillen gå nästan och jag inte har sett er på så länge....skärpning=)

Puss

image379
Början...=)

image380
Min fis!!!
image381

image382
Kissarna sover och äter ute på balkongen=)
image383


Freja är ganska nyfiken av sig=)
image384

image385

image386

image387

RSS 2.0