Ännu ett bröllop

Det tredje bröllopet är nu avverkat och det gick bra detta bröllop med! Fisen skötte sig bra som toastmaster tilsammans med sin bror och festen var trevlig även om jag inte kände en själ där (fisens kusin som gifte sig).
Skönt att komma hem och vara ledig idag! Har inte gjort så mycket var ute på en skön prommis själv i morse och det måste jag börja göra oftare för oj vad det rensar huvudet...!

Har ikväll gått igenom den sista teorin före uppspelet i golf, sen ska det gröna kortet faktiskt vara klart! Får se hur det blir med det=)
Imorn blir det jobb igen för hela slanten i sex dagar framåt...känns jätteuplyftande just nu, det positiva är väl att jag inte hinner göra så mycket annat som kostar pengar när jag är nästintill pank....

Ska ut på gatufesten imorn med familjen (Helena och Anna) förmodligen hamnar vi i daltonstältet=) Ständut black är ju bäst=) Det ska bli väldigt mysigt!

Nu måste jag vika lite tvätt innan vi ska tumla isäng!

Puss

Ps:kass kvalité på många av bilderna men bevis på att vi var där=)

     

     

     

     

     

Trött!

Tung dag med mycket att göra på jobbet, har verkligen jobbat häcken av mig,,. tur att jag har arbetskamrater som gör det uthärdligt! Kom inte hem förrän halv nio och så blev det pizza och fotboll med lillebror, Malin Tobbe och fisen.... Spanien vann överlägset och finalen blir spännande.....!

Nu ska fisen få knåda min nacke som gör så ont så ont, är lite nervös för migrän imorn om jag ska jobba men det blir nog bra=) Ska sova nu! Vi ska även inhandla en ny kostym till fisen så han blir så fin han bara kan bli=)
Fast han var fin i sin gubbkostym med=) hehe

Puss och gonatt alla galningar därute=)


Jobba jobba jobba...

Snart bär det av, har iallafall fått sova ut, ätit en god frukost och duschat så håret luktar cocos...kan knappast bli bättre...ska ut till birsta nu innan jag börjar och trängas lite.... vill ju hitta en klänning till bröllopet..... vi får se vad jag kan vaska fram!

Har hittat nya START musli med tranbär/blåbär..... de är sååå goda! PROVA!

Nej nu måste jag klä på mig och åka!

Puss så länge

Välkommen Alfred!

Nu har han äntligen kommit till världen en av mina närmaste och äldsta vänners lilla kille....och det blev ingen Sune som vi trodde utan världens sötaste lilla Alfred som jag längtar så mycket efter!

Så GRATTIS Pernilla och Magnus! Det gjorde ni bra=)
Om ni vill kika på bilder på underverket så gör det här

Nu är det dags för sängen, det blir en lång dag imorgon med...slutar 20.00 två dagar i rad och blåsten har inte varit snäll men min nacke som gjorde att imorse vaknade jag med illamående och yrsel som inte var roligt....höll knappt på att ta mig iväg till jobbet...men jag hoppas på bättring imorgon!

Tyskland har vunnit över Turkiet ikväll (med för övrigt kass tv-sändning) ocg imorn blir det spännande att se om Ryssland kan knipa finalplatsen från Spanien....*hoppas*

Puss och natti på er glada!

Midsommar

Ja så har jag äntligen lyckats ta mig lite tid sent på kvällen för att lägga in lite bilder från midsommar...

På dagen var vi nere i mellanfjärden och tittade på resande av midsommarstången, dans och fikade lite... mysigt var det och vädret höll i sig trots molnen på himlen.
När vi kom tillbaka titt Sundsvall bar det av ut till Alnö där vi lagade middag hos kusin Malin, hennes man Patrik och grabbarna grus Hugo och Viggo=) Solen sken och det var fantastiskt väder! Det blev en fantastisk middag med så god förrätt och gott grillat! Efterrätten glömde vi bort pga allt kul vi hade men den åts i annan form i slutet av kvällen när vi plockade jordgubbar direkt ur skålen=)

Vi hann förlora i kubb (Vi tjejer) trots att vi hade chansen att vinna flera gånger=) Lite singstar hann vi med(fast men lessnar ganska fort) sjävklart lite "Rull" och Tarzan & Jane fram på småtimmarna. Klockan fyra stupade vi äntligen i säng för att kliva upp och styra kosan mot Delsbo och svärföräldrarna. Därnere var det softa och äta som gällde, vi hann även med att leta en bortspungen hund i skogarna och snusa lite på 1 månad gamla Alva som kom förbi. Oj va fin hon var och oj var det knöt sig i magen!

Allt som allt blev midsommar mysig och vädret var helt klart godkänt!

Här kommer några av bilderna som knäpptes under midsommarhelgen, ni får själva försöka lista ut varifrån de är=)
Puss!
     

     

     

   

     

     

     

     

     

     

Det blåser!

Står och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet och kanske var det en mening med att hårsprayen var slut för det blåser storm ute... Finns det nåt jag avskyr så är det blåst! Det får hellre regna... Är glad dock för att lilla Sune verkar vara på väg! Jag längtar efter att få se vem som gömt sig i magen:-D nu jobba åtta timmar...suck! Ikväll kommer mina tjejer och vi ska ha lite mys som förr i tiden:-D ska bli så trevligt så! Och fisen hjälper mig som tur är annars skulle jag inte hinna! Älskar dig!

stressigt!

Jag vet att jag är seg att skriva men har haft fullt upp...blev nyss inkallad mycket tidigare på jobbet så jag hinner inte lägga in bilder och berätta om helgen förrän sent ikväll...men det kommer!!!

HÅLL UT!


Puss

Härlig dag!

Vaknade tidigt imorse av fisen som skulle iväg på nya jobbet en sväng... har inte skrivit så mycket om det eftersom det ganska nyss blev klart men han har fått nytt jobb på gymnasiet som han verkligen vill... det verkar vara ett bra ställe men bra kollegor så han är nöjd.. inte så illa att han får lite mer betalt heller även om det inte är det viktigaste.

Vid halv elva mötte jag up världens bästa Jossan på stan som var så lycklig över nya huset=) Kul att få höra lite och längta själv tills man hittar ett hus som känns hemma....Sedan en sväng på stan för att kika efter bröllopsklänning till resterande fyra bröllop i år men neeeeh inget hittar jag... typiskt!

Jag köpte med mig lite jordgubbar som kostade 40 KRONOR! för en liter..... och begav mig upp till farmor och vi fikade i solen tillsammans innan fisen kom upp. Sen hjälpte jag henne att färga håret innan jag gick hemåt.

På eftermiddagen kom Linnéa och plockade upp mig och vi for ut till dem där vi tog en promenad med Sudden och pratade lite, fikade och myste innan jag tog bussen hemåt....

Nu sitter vi och tittar på fotboll och jag ska sy till ett par byxor..... ska göra om dem från långa till 3/4...

Imorn ska det faktiskt bli rätt ok väder!!! ROLIGT!!!!
Glömde kameran hos Linnéa så det blir inga bilder förrän imorn...
Ingen bebis för Pernilla än heller..men han är snaaart redo har jag fått höra idag=)

Sov gott alla underbara!

Puss

Sitter och minns...

Och skrattar åt allt roligt vi haft denna vårtermin tillsammans med våra barn i klassen. Det sista tillsammans var klassdagen i Boda Borg där vi vuxna var absolut värst i att vara tjuriga och vilja vara kvar länge...
Vi hade så roligt och sällan har jag haft så ont i kroppen=) Vi ska snart boka in en dag då vi ska åka upp ett gäng och kämpa gärnet=)

Sa hejdå till alla på skolan idag helt ovetandes om jag kommer tillbaka i höst eller nån gång framöver... nu får mitt öde utvisa var jag hamnar i höst men jag tänker vara iskall och vänta in så får vi se...

Ingen bebis än för min kära vän men jag väntar spänt! Lille herrn får ta och skynda sig nu=)

Skitmacth var vi och såg på O´learys även om maten och sällskapet inte var att klaga på! Det kändes inte särskilt roligt att se Sverige spela som ett säckgäng..... Att dessutom giffarnas spelare var de första som reste sig och pyste ut säger en del om deras tankar. De kanske inte ska klaga så mycket när folk lämnar deras matcher framöver=)

Imorgon ska jag upp rätt tidigt även om det är första dagen på sommarlovet (har ju bara fem dagar nu) och fika med Jossan! Ska bli roligt att bli uppdaterad om hus och allt tjohejsan! Finns få som jag tycker så mycket om som Jossan=)

Senare en promenad till mormor och morfar och en sväng till farmor med så jag hinner runt till alla...
På eftermiddagen är jag hembjuden till Linnéa på lite fika... ska bli mysigt att träffa min lilla gumma lite!

Puss så länge=)

Kvällstankar

Kom nyss på mig själv med att dagdrömma om ostkrokar...de liksom dansade förbi mina ögon och jag funderade en kort stund på om jag var knäpp... sen insåg jag att jag nog mest var hungrig.... dags att göra mig en liten leverpastejmacka tror jag...

Har slut på duschcreme... har haft det nu i fem dagar och måste använda peelingremen som jag har..... förstår ni hur välskrubbad och ren jag måste vara nu?? Borde nog ha bytt skinn som ödlorna två ggr minst! Ändå är jag så senil på dagarna att jag glömmer att köpa ny! Klantmaja....

Var igår och kände på min lilla framtida darling, min ibook som jag en dag ska införskaffa....oj vad det blir en lycklig dag... jag kanske till och med lever...

Grattis Italien till 2-0 hoppas ni kan inspirera Sverige tills imorn.... då ska vi gå på O´learys och äts Gooooda hamburgare innan matchen... jag ska självklart ha Sverigetröja..de kommer aldrig att vinna annars.

NU måste jag äta innan jag hungrar ihjäl!

Puss

Eller...

Jag ångrar mig.... nu tog Italien ledningen med 1-0 efter rött kort till Frankrike... vindarna vänder......=)

Har nyss insett att det är bara jag som kan fisa tyst i vårt hem... Fisen(lämpligt namn) försöker att fisa tyst men jag hör alltid och klagar på att han fiser in lukt i fåtöljen eller soffan... man kan faktiskt resa sig och gå ut på balkongen...!
Dessutom kan jag alltid veta på förhand om det kommer att lukta eller inte..det vet inte fisen... anledning nr 2 att resa sig och gå ut.... men men...man kan ju inte få allt..=)

Nu jag jag "pruttat" nog om detta.

Puss

Ovetande

Haha såg nyss att en gammal klasskompis som jag brukar träffa med jämna mellanrum men som jag nu inte sett på ett tag har blivit tillsammans med en annan gammal klasskamrat och dessutom väntar barn=) Har missat det helt! Jättekul verkligen det är konstigt när man brukar springa på varandra...!

Huset var häftigt men då ingen tomt fanns nästan och priset rätt högt så kändes det inte aktuellt för nån av oss. Sen blev vi bjuda på middag ute på Piren av pappa eftersom vi var tvungen att ha chaufför ut dit (vissa krockade ju bilen igår)
Promenad sedan runt sidsjön med Malin och det var jättemysigt väder ute! Man önskar att kunde vara så mysigt väder på midsommar men jag vågar inte hoppas på det.

Ikväll ska jag få träffa lilla Alva som är precis en månad nu... Det är kompisar till oss som nu är bosatta i Umeå som är på förbiresande och stannar till här ikväll...ska bli så kul att få snusa lite på henne!

Det händer mycket i Frankrike-Italien matchen..men jag tror på Frankrike just nu...!

Imorgon sista arbetsdagen!

Puss så länge!

Världen är emot mig...

Jo för när jag ska åka ner på stan en sväng innan golfen för att hämta ut mina linnen så vad gör jag om inte krockar? Och oj vilken smäll dete blev och oj vad mitt fel det var.... På gatan precis utanför där vi bor.... och jag har stått där i så många mornar i över ett år och väntat och väntat tills det varit helt klart och tomt på bilar.... Nu stod en stor Jeep precis framför mig ute på vägen och stannade innan mig så det blev en lucka... jag väntade ytterligare eftersom jag inte såg något och när Jeepen började tuta tänkte mitt dumma jag att det är nog klart nu.
Men var det det? Jo i ena riktningen...men inte i den andra dubbelfilen där det kom en liten toyota corolla som smällde rakt in i mig. Nu är det kört var den enda tanken som fanns i mitt huvud....Bilarna är puts väck och jag vågade inte ens kliva ur...ringde till fisen och sa kom ner nu!

Klev ur och ser att det inte alls är så stora skador på vår bil medan den andra bilens front är helt intryckt och kylaren läckte som ett såll. Som tur avr skulle den bilen på skroten inom två veckor så det kändes inte lika hemskt... Men man blir ju lätt chockad och vansinnig över att man är så klantig!!!! Sådär klantig får man bara inte vara..hur stressad man än är. Så jag är just nu mest bara less på mig själv och tårarna sprutade när jag kom in igen.

Som tur är har jag världens underbaraste fis vid min sida som är så lugn och hetsar inte upp sig som jag gör.... Jag är så glad att du finns i mitt liv! Älskar dig mest av allt.
Ska väl vara glad att ingen skadade sig och att vi båda hann bromsa så pass som vi gjorde. Annars hade han kört rakt in i sidan på mig och det hade inte varit så bra alls....

Är just nu skakis men det känns lite lugnare...
Värst bara att pengarna rinner ur händerna på en....ytterligare några tusen som försvinner....tur att det finns havregrynsgröt!

Puss så länge


Golfing!

Idag är det dags igen! Golfkurs så nu attans ska de sketna slagen sitta...
Har suttit och skrivit om alla barn så jag kan överlämna klassen imorn och på onsdag.... känns tungt!

Ska ner en snabbis på stan och hämta ut två basiclinnen som var på rea på MQ.... har egentligen inga pengar men måste passa på när de rear ut dem.... De är ju långa! Och det är inte ofta man hittar långa linnen för min rygg=)

Njut solen!

   


Första provslagen=) Vi har bättrat på vår stil och hållning jag LOVAR!


Puss


Jag skulle vilja vara ett barn i Bullerbyn

Jag skulle vilja vara ett barn i Bullerbyn.
Skitig mellan tårna men sådär härligt barfota.
Springa över ängar och klättra över gärdsgårdar.
Hoppa över bäckar och smyga över stenrösen.

Jag skulle vilja vara ett barn i bullerbyn.
Bo i röda små hus med vita knutar och grindar.
Sova i vita små sängar i rum med blommiga tapeter.
Vakna i ottan och äta varma bullar med mjölk.

Jag skulle vilja vara ett barn i bullerbyn.
Sova på en höskulle i en hästfilt.
Åka kälke till skolan.
Leta skatter på en öde ö.

Jag skulle vilja vara ett barn i Bullerbyn.
Köpa falukorv i en liten korg.
Bada i stora badtunnor.
Äga ett eget litet lamm.
Och inte ha några bekymmer i världen.


Kodomo.JPG

Lugn söndag

Ännu en söndag snart till ända...ska ner och låna två filmer...den ena har jag redan bestämt mig för. "Den bästa sommaren" som också är det bästa svenska filmen förutom sos och snowroller=)

Fisen har kommit hem och jag har fått stuvade makaroner=) Magen mår bra!!!

Golfen gick sisådär...fick ingen riktig kläm på slagen som tidigare i veckan så det är bara att hoppas att det sitter bättre imorgon ute på Öjestrand. Det blir lite puttning då=)

Nu ska jag röra på mig och fixa disken innan jag går ut en sväng... Hoppas ni alla har haft en mysig söndag!!!

Puss så länge


Kalas!

De goaste ungarna som finns träffade vi igår när Gudsonen Viggo hade 3-års kalas. Det är helt otroligt hur stora de blir. Tiden går alldeles för fort.....!

Matchen mellan Sverige och Spanien var fantastisk ända tills sista minuten då skit-Spanien lyckades sparka in bollen och gjorde 2-1.... Pissigt då Sverige faktiskt gjorde en helt godkänd match och förtjänade att få en oavgjord match.....
Bara att ta nya tag på onsdag mot Ryssland då vi ska se matchen på O´learys. Kommer att bli roligt!
Lillebror, Malin och Tobbe var här igår och såg matchen, även mamma kom en stund och kikade. Lillebror åkte iväg på midnattsgolf i regnet och jag hoppas han inte blev alltför sjuk under natten. Vi andra satt här hemma och kikade på tv, surrade om vilka böcker som måste läsas i sommar och vips var klockan ett. Jag kom inte i säng förrän efter två så idag sov jag rätt länge. Nu har jag myst i soffan ett tag och ska strax duscha för att sedan kanske slå lite på ranchen senare med syster. Vi måste ju öva inför golfkursen imorn=)

Fisen kommer hem senare idag. Ska bli skönt att få hem honom!

Bilder från kalaset:





















Puss!


Morning!

Hoppas ni har vaknat upp till en härlig lördag! Här skiner solen lite till och från och jag har börjat se serien av Stolthet och Fördom=) haha kunde inte hålla mig=)

Måste nu göra mig i ordning för kalas ute på Alnö det ska bli mysigt!

Vill bara säga tack till mina underbara vänner som alltid finns nära, ni betyder så otroligt mycket!

Ha en härlig dag! Jag uppdaterar med kalasbilder senare=)
Vill passa på att säga grattis till Linda som har sin möhippa idag=) Det har varit roligt att lära känna dig och jag önskar er lycka till på ert bröllop snart!

Puss


Jag och Fridolf på balkongen tidigt i morse

Kärlek

Eftersom jag älskar Josh Groban och Anne Geddes blev jag glad när jag såg denna video=)
Tillägnar den till Pernilla som snart ska få sitt lilla hjärta, jag tänker på dig vännen!



Puss

ÅÅh...

Filmen var lika bra som alltid! Så härlig jag önskar jag hade levt på slutet av 1800-talet i de finare kretsarna med de fina klänningarna..jag hade strosat ute på slätterna och bara njutit... Självklart barfota men med kanske ett litet rosa spetsparaply....det skulle vara min stil alla gånger...

Nu luktar det rengöringsmedel i hela lägenheten, har skurat toaletten och dammsugit samt torkat... Fyra tvättmaskiner hänger på tork och jag känner mig rätt nöjd med kvällens bravader trots den pissiga dagen.

Imorgon ska vi ut till Alnö och gratta världens bästa gudson Viggo som nu är 3 hela år=) Han ska få en perfekt present=)
Sedan ska nog jag och Malin iväg på en liten golfträning... instruktören för grönt kort -kursen har sagt åt oss att träna mellan gångerna så jag måste nog lyda=)

På kvällen är det dags!!! Sverige möter Spanien och det kommer att bli en riktig rysare.... jag tror att det kan bli en riktigt bra match! Så.. HEJA HEJA!

Fisen är lyckligt uppe i Umeå...känns skönt sådana gånger att han kört lugnt och inte hetsar...man kan slappna av mer då... Imorgon när jag vaknar ska jag sätta mig med en kopp te och bara njuta av en städad lägenhet, Celine Dion på stereon och mina bästaste mysbyxor och bara....känna lugnet!

Puss o kram på er underbara!

Tonight

Blir det Pride and prejudice som jag har sett nu ungefär 200 ggr men som alltid är lika bra.
Antingen ser jag fyra timmars serien med Colin Firth eller så nyaste filmversionen med Kiera Nightley. Båda är så bra och står i vår filmhylla. Denna video är från filmen!


 

Nu är det dags för tvätten.

Puss

Lovely

 

Jag älskar denna låt....

Och min fis såklart....för alltid!

Puss

Ilska

Jag känner mig så trött och så less på allting... har haft en tuff dag på jobbet med att städa en massa skräp från tidigare år som inte ens jag har släpat dit. Jag vet att jag inte blir kvar och alla förhoppningar som har kommit och gått blev slutgiltigt bortrensade idag när det blev definitivt att jag inte får vara kvar. Jag vet inte om jag är i någon period som gör att jag bara vill lägga mig under täcket och gömma mig. Var tvungen att sätta mig ner i över en timme och bara släppa ut alla känslor och tårar för allt kändes verkligen hopplöst. De stunderna behöver jag bara få vara för mig själv och ventilera allt med mig själv. Ibland måste man bara få tycka synd om sig själv och känna att allt är hopplöst, för att kunna rycka upp sig igen och fortsätta kämpa.

Jag vet att livet är orättvist,oftast ska man bara finna sig i det, men ibland måste man få känna att det är lika med piss också. Jag får vara tjurig och ledsen över att livet inte blir som jag vill just nu. Jag får sura över att allt inte går enligt mina planer.

Jag kommer att få grym energi när jag städar iallafall, tårarna kan bli till bra ilska när dammsugaren ska fram. För egentligen är det det som jag har inom mig. Ilska, och den behöver få komma ut och när kan tidpunkten passa bättre än vid städning?

Hoppas ni alla har en härlig fredag iaf.


Puss

Hopp i livet

Jag har idag haft skolavslutning med min kära klass som jag förmodligen inte får se till hösten... jag hoppas men troligen inte...det gäller alltså att hitta nytt jobb vart nu det ska dyka upp. Jag orkar bara inte gå och oroa mig så jag tänker anta att det löser sig....

Avslutningen var jättefin, regnet höll sig borta precis och barnen sjöng så fint. Redan under avslutningen började mina ögon att tåras men jag höll mig... Efter att ha kommit upp i klassrummet träffat alla föräldrar och barn och hållit ett litet litet tacktal för presenten och denna termin så brast det. Tårarna rann och barnen fick komma och krama om oss för att trösta=) Det var oerhört känslosamt och jag kände mig helt tom när jag åkte hemöver... tänk  att det kan kännas så mycket redan efter en termin! Vi bjöds på sång av några föräldrar och många goa kramar som jag kommer att leva på hela sommaren.

Nu jobbar jag en vecka till innan det blir fem dagars ledigt och Stadium"eran" sätter igång... det blir fyra veckor där i sommar vilket ändå känns bra eftersom jag måste spara ihop lite pengar.

I eftermiddags var jag och Pernilla ute i Birsta en sväng och strosade. Även Roland delade umgänget=) Vi myste på och jag fick se magen sista gången innan lilla Sune kommer ut! Jag längtar!!! Hon var så stilig så, jag kan inte fatta att hon ska få barn bara om några dagar!

Nu ikväll tänkte jag städa men kan inte slappna av och städa ordentligt förrän jag är ensam en hel kväll (vilket blir imorgon då jag ska städa, tvätta och se på tjejfilmer i soffan. Fisen ska upp till Umeå och hälsa på vänner, så det blir att sakna lite=)

Lite bilder från sommarens premiärhopp hos syster och Johan=)

     

     

Nu ska jag se färdirg matchen mellan Polen och Österrike och sedan ta en dusch innan det blir sängen.
Imorgon är det eget arbete på jobbet och lite rensning....

Puss

Solig dag i mellanfjärden

Vi var nere och njöt av solen så länge den varade...nu känns det mest kallt och trist men jag hoppas på solen snart igen!



     
     

     

     

Det fanns många roliga diverse posebilder av deltagande under dagen men inget jag vågar visa upp här=)
Lite hänsyn tar jag=) hehe

Puss

Viktigt bröllop!

  Den 7/6 2008 gifte sig en av mina allra käraste vänner..... Jag visste redan innan att hon skulle vara hur vacker som helst men när de stod där längst fram i kyrkan tårades mina ögon och ååååhhh va fint det var!

Tack älskade vänner för en jättemysig fest och en fin vigselceremoni! Vi önskar er allt gott=)
Vi ses ju imorgon Fru Persson för lite umgänge=)

     

     

     

     

     

       

     

     

PUSS


Jag är tillbaka!!!

Bloggen har varit helt omöjlig och jag har krånglat massor men nu har jag gått över till publishme så jag hoppas det fungerar....=) Lägger in massa nya bilder imorgon och berättar lite vad som hänt på senaste tiden, för jovisst händer det saker!

Sverige har nyss spelat en kanonmatch och vunnit mot Grekland så jag är övernöjd=)
Men sängen kallar det blir en tidig morgon imorn så jag väntar med uppdateringen tills imorn!
Hoppas ni alla mår bra!

Bilder från nationaldagen=)











Puss!

RSS 2.0