helgens bravader

Det blev helg denna vecka med=)

I torsdags drog vi oss ner på aveny för lite dans till Zlips men jag och Stefan var alldeles för trötta och orkade inte särskilt länge=) Trevligt den lilla stunden som blev iallafall..!

I fredags var det dags för match i bowling med syster och Johan...och tro det eller ej men vi sopade banan med dem=) Jag och stefan landade båda på exakt 276 poäng efter två serier....jo visst passar vi ihop=)
Kul var det och god mat åt vi på O´learys innan!!! Ni ska snart få revansch=)

Lördag och vaknade med huvudvärk vilket börjar bli en tradition...efter några sega timmars sömn till så klev jag upp och vandrade ner på stan för att möta upp kusin Malin och syster. Vi shoppade (mest Malin som fått presentkort i födelsedagspresent en dag i förväg) och myste på.
Hem och såg Timrå få storstryk mot HV71 och försökte som en galning hitta nåt att ha på mig..det gick sådär....tog en gammal trasa och tjurade över det en stund...det gick över lite senare när guitar-hero kom igång och festen var ett faktum!! Vi blev tillslut sju stycken med respektive och lillebror som hängde på! SUPERKUL!!!

Kvällen avslutades på Aveny där det var väääldigt konstigt..... men vi hade roligt ändå och jag lyckades att inte förlora i BlackJack utan gick jämnt upp... visst vann både syster och kusin men jag har tydligen turen på min sida i andra saker....=)

Söndag och tvättid inbokad....vi tog en långprommis till mormor och morfar och fick lite sol och frisk luft i kroppen. Sedan planering i många(!) timmar inför veckans temaarbete med klimat och väder.

Idag måndag har kidsen varit lite lagomt urflippade..men det har över lag gått bra... jag har varit och beställt nya glasögon så om två veckor har jag nya!!! FAB!

Körde ett jobbigt Pump-pass med Linnea och har nu ont fast jag använde mindre vikter..jaja det tar ett tag att komma i form=) hehe

Nu: Sängdags..måste orka med en lååång dag imorn....!

The Guitar-heroes!
image781

Världsfinaste lillebror!!!
image782

Kusin vitamin och syster
image783

Full koncentration!
image784

MUMS!
image785

MUMS!
image786

Födelsedagsbarnet!
image787

Jodå..killar kan de också=)
image788

Mys! med världens bästa=)
image789

Hehe vi provar glasögon=)
image790
image793

Osså blev det lite poker...kan inte komma på vem som kan ha föreslagit det??!!!!!????
image794

Prommis söndag:
image795
image796
image797

PUSS!

surprise!

Älsklingen kom hem med mina favorit tulpaner och en ny parfym!!!! Vilket härligt initiativ=) TACK min älskling du är bäst!
image780

I övrigt skitont i armarna idag...trodde inte det kunde bli värre men jodå det kunde det visst!!!
Grötkokningen gick fint i morse jag var fröken sträng när det skulle diskas och torkas....DET kan jag iaf!!!!

Sandra kom och hälsade på ikväll, så mysigt att se dig framför mig och praaaata!!!! Kommer att sakna dig hur mycket som helst juh.... *Kramar*

Imorgon är det Aveny som gäller!!! Zlips spelar! MÅste bara genomlida två timmars APT först fram till klockan sex...suck!

Puss så länge=)


trött!

och med jordens träningsvärk efter pumpen igår känner jag att det är dags för sängen..har suttit och planerat men ändå inte fått nåt gjort känns det som...måste liksom ta mer en dag i taget!

Studiedagen igår gav mycket och det var skönt att ha en extra dag utan "barn"=)
Idag har det flutit på relativt bra...en sjuk och de övriga igång som vanligt!

Har nu på kvällen bara suttit mest förutom handling till hemkunskapen imorn..ja ni läser helt rätt jag ska ha hemkunskap imorn!!! haha jag som inte ens kan laga mat...eller jo det kan jag väl (annars kommer mamma att protestera) men jag tycker det är så urbota tråkigt.... som tur är har de redan planerat in vårens lektioner så det var bara att anpassa sig till vad de redan hade planerat..och gissa vad det blir....jo havregrynsgröt!!! Är det inte fantastiskt så säg... jaja det blir säkert bra!

Har suttit och smygkikat på lite kläder som kommer i vår...ser inte ut att ha kommit in så mycket fint än men jag håller koll!!! Längtar redan nu till våren och värmen...är less på detta skitväder nu!!!

Stefan och jag i somras ute i mellanfjärden...så mysigt!
image106


GRATTIS SVÄRMOR SOM FYLLER ÅR IDAG!! Hoppas din dag är bra=)

Imorn blir det kanske träning beror på hur min kropp mår.... har nu betalt in så mina små textremsor till hallen borde snart vara på väg!
Har precis fått höra ifrån min darling Sandra som bor i Örebro att hon är hemma nu,..så vi ska ses imorn! LÄNGTAR!

Sängen ropar!! (har sett Bridget Jones som går på 3:an typ 100 gånger så inte nödvändigt att se slutet nu=)

SAKNAR MIN FAMILJ! vart e ni? =(
lite för längesen nu..får lite abstinens=)
PUSS på er!!!

Revy, galenpanna och värk!

I fredags var vi och såg revyn nere i Ilsbo som vi har gjort några gånger förut.. och den var rolig även om jag var väldigt trött!  Stefan var hemma med Per som hälsade på och de hade en riktig grabbkväll, de verkade ha trevligt!

Lördagen var det jobb på Stadium och helt GALET mycet folk! Alla skulle ut och sätta sprätt på barnbidraget antar jag..så jag höll på att springa röven av mig...! Helt slut och trött kom jag hem och firade med en pizza och sedan åkte vi till Lina och Jonas för umgänge och spelkväll. Galenpanna var spelet för kvällen och det blev många roliga funderingar och glada skratt...TACK hörrni för inbjudan! Så roligt att ha "spelkompisar" hihi..

Söndag och rungande huvudvärk...som tur var hade jag inga planer annat än tvättstugan vilket går lite av sig själv.. Så det har blivit mycket vila idag vilket behövdes! Handlade lite på stadium i lördags för delar av min bonuscheck, det blev sporttoppar och boxertrosor i samma färger och en kofta...nöjd! Så nu är jag redo för träning=)

Gjorde ett ryck på eftermiddagen och rensade garderoben...det blev en hel del så mamma kom nu och hämta!! Det är nog du som kan ha det mesta=) Skynda skynda=)

Fick höra om en lokal dit man kan åka och lämna saker man inte använder där allt lämnas till nyanlända flyktingar som har i princip ingenting, känns som att det kan vara ganska värdefullt!

Imorgon är det studiedag dvs föreläsningar för oss lärare och ledigt för barnen vilket känns som en ganska bra start på veckan!!!!

puss!

Begär, varmkorv och hockey

Slutade rätt tidigt och åkte med fisen till Birsta för att lämna tillbaka en väggprydnad som jag fått av pappsen i julklapp. Jag fick nämligen tvp fast jag bara behövde en så jag tänkte köpa ljusstakar till matbordet istället...tråkigt nog fanns inte dessa där utan jag fick nöja mig med några ljus och får handla inne i stan om de finns kvar...

Väl därifrån kurrade min mage så fruktansvärt och jag och Stefan vet att vi inte kan handla mat på fast mage eftersom vi då slår ihjäl varandra..mer eller mindre!
Så vi fick glatt köpa oss en korv utanför Ica Maxi så magen blev nöjd och glad!  Det var dock fruktansvärt att gå runt där bland allt godis och alla chips och känna att magen bara skrek JAG VILL!!!! Handlade lite och tog oss hemåt för middag.

Timråmatch klockan sju och snart är den slut...det ser ut att bli vinst för Timrå med 4-3! Lovely! Det behövs! Har fått en blåbärssmoothie också=) TACK!

Det ska bli så obeskrivligt skönt med helg imorgon! Vi ska ner på Ilsborevyn, vilket jag ser fram emot! Det brukar vara jättemysigt att kika på!!!

Jag skulle behöva städa garderoben..men uuuuh! va tråkigt!!!! räcker det inte att jag tänker bort en massa kläder som inte används? troligen inte...kort dag imorgon på jobbet iallafall..jag ska ju jobba lördag extra med....står ut med det....!

Nu borde jag skriva veckobrev men känner mig inte så laddad.....suck!

Puss så länge...

oväntad kväll!

Det bidde inte som jag trodde ikväll..! kom hem och insåg segt i soffan att vi inte orkade laga nån speciell mat.. snabb check med syster som var ledig och tänkte åka på Big boy..självklart var vi inte sena att hänga på dem! Mätta och belåtna for vi sedan en tur ut till mamsen och LÅL i Matfors och fick kaffe och kaka=)

Mysigt att se dem och umgås lite!! det sker så sällan nu när det är så mycket jobb hela tiden.. som tur är nu har jag planerat klart inför imorn så det är bara i pricip att tuta och köra med kidsen...=)

Har hittills hållit mig frisk så jag ska inhandla lite vitaminrör i dagarna så jag kan preparera mig lite...har inte tid eller råd att vara sjuk framöver!!!

Nu blir det kvällstoalett och sedan sängen!!! Imorn är det härliga onsdag=) och pulsspinning på kvällen med Helena, ska bli intressant eftersom jag inte tränat på typ ett halvår=) haha kommer att dö i cykeln!

Önska mig lycka till=)
Puss så länge!


ny vecka! med nya drömmar=)

Har passat på att vila upp mig i helgen men var ändå helt slut igår kväll=)
I fredags var vi upp till Magnus och Linnea en sväng och fikade...kul att se er!!!
Sov ut ganska länge på lördagen och åkte sedan till Jonas och Lina som skulle ha hjälp med flytt ur lägenhet in till hus....och vilket hus sen!!!! OJOJ vad fint det var och vi blev sååå sugna....!

Höll på hela dagen och bar och fick både mat och trevligt sällskap! Kvällen avslutades med spel och vin och ett snöigt sundsvall när vi åkte hem 00.30=)

Söndagen och jag vaknade nio och såg ut över en vit gård utanför....mysigt! Svärfar och svärmor kom upp efersom de har ledig helg från bondgården och vi fikade, åt och myste lite=)

S gick ner och jobbade och jag placerade mig framför datorn och skrev en massa läxor, nya arbetsuppgifter och rättade matteböcker....puh!

Ikväll har det blivit 1 1/2 timmes planering (fick ju sluta halv fem) och har precis druckit en hallonsmoothie som smakade mums!!! Träningen blir onsdag torsdag med helena denna vecka.
Linnea! kul att du äntligen fått ändan ur vagnen och skaffat kort på Helex! Hoppas det blir lite träning nu innan löpningen börjar =) hehe

Ser Timrå-skellefteå på tv:n...fortfarande inga mål så jag väntar till tredje perioden....

Satt och längatde till sommaren förut..som det ser ut nu kan det bli fyra bröllop för oss så det blir hektiskt=) Spännande med alla fina kläder och blommor=) Tänk den dagen man själv får gifta sig!! Då vill jag ha typ en sån här:=)
image778 som en riktig prinsessa!

kväll!

Och jag summerar att dagen hittils har varit kanon...barnen har skött sig hyfsat och min huvudvärk har varit helt ok idag...knappt känt av den...lyx tycker man nu=) tihi..

väl hemma efter jobbet blev det en snabbtur ner på stan för inhandling av nya rör med treo=) tror ni då att apoteket var öppet???? neeej då de hade stängt för renovering...jag får trycka i mig alvedon och ipren så länge om det behövs i veckan....suck! Det blev iallafall ny ansiktskräm och ny foundation.

God mat tillsammans med älsklingen som lyckades slita sig ifrån sitt fifa-spel och så blev vi bjudna till grannarna Siv och Sven på kaffe..de är såå SÖTA! Sådana grannar är helt underbara att ha! Det blir så mycket roligare att bo då! Har även tvättat några maskiner ikväll och skrivit titlar till barnens berättelser imorn...måste ju få lite hjälp på vägen de små liven.....!

Såg Victorias secret modeshow förut,,,,,oj vad snygga underkläder på minst lika snygga tjejer!!! Sådana gånger blir man förundrad! ok att de är rackarns smala men de bär då upp kläderna snyggt=)

Grattis Lasse som vann årets bästa låt..=) det var skönt!

nu: ner till tvättstugan och vika tvätt sedan sängen!!!!
Puss så länge!


Helt slut!

Men ändå lyckligt hemma efter första dagen... suck..det tar på krafterna..men allt gick bra, barnen är mysiga om än otämjda=) Det blir mycket att hålla reda på och jobba med!!

Men jag är positiv och ser fram emot terminen hur än jobbig den må bli...

Synd bara att mitt huvud fullkomligt strejkar nu på kvällarna...orkar ingenting och vill bara slå någon....typ=)

Grattis Linneagumman till klarad examen och såklart stort tack för inbjudan till bröllopet=) har ju vetat ett tag med det ska bli skojsigt!
Så roligt att få dela din stora dag! Det är ju vad vi alla drömmer om! (ok jag då iallafall) Men jaja den som väntar på nåt gott brukar man ju få höra...

NU ska jag skicka lite filer till min kära mor så vi har något att jobba med imorn=) det blir repition på Norden och ett skeppsbrott! Spännande va?!?!?

S:Jag älskar dig och är så glad att du finns precis här... nära mig..=) Ojoj maten idag var inte att leka med=)!!!

Puss på er alla!

jaha..

så blev det söndag  tillslut och min sömn inatt har väl varit lika med noll...huvudvärken enorm och jag struntade i att jobba då jag ville ladda upp inför morgondagen... är inte nervös men kan absolut inte koppla av och känna lugnet..egentligen borde jag göra något väldigt aktivt nu men huvudvärken stoppar lite..kanske rensa garderoben en stund..skulle verkligen behövas, jag tänker på något annat + att det blir något gjort!

Slappa en liten stund framför vänner nu bara....=)

Hörs senare....puss!

Sovdags!

Har nyss sett Bourne Ultimatum och ger den klart godkänt även om det var lite väl mycket springande hit och dit=) Nu har man iallafall fått ett slags avslut på den=) Ätit glass och godis som bara den innan det hårda livet börjar igen...Suck!

Igår var vi och fick middag hos Pernilla, Magnus och Roland.... tack ni söta det var roligt att se er!!! Det får vi göra oftare=)

Nu är det sängen efter två treo, mitt huvud är inte som det ska, vi har även tagit ner hela julgranen med allt i den idag så nu är det bara stjärnorna kvar i fönstren...det tråkiga är att de lyser så mysigt så jag vill inte ta bort dem  riktigt än, vet inte vad man bör göra men jag låter dem vara nån vecka till iallafall!!!

Kudden kallar, sov sött!

Puss

Medicinering=)


Så här ser hon ut vår lilla fis när vi måste trycka i henne vätska mot magkatarren=) Hyfsat less!
Men hon är såå duktig=)

image777

image776

Idag lyssnar jag på min favorit genom tiderna och fäller en tår över att jag missar henne i sommar....

http://www.youtube.com/watch?v=RhtdXu1rc_0

Nu: göra mig i ordning och åka till jobbet så det blir överstökat!

Puss

Spunk!

Hittar inget bättre ord för hur jag känner mig efter att ha varit på mitt blivande jobb....stökigt och ingen koll och vi får starta upp allt från scratch kan man väl säga!!!! Ingen viktig information som kan behövas utan det får vi nog hitta på egen hand som det ser ut.... ska dit imorn iallafall och slänga ut lite skit tillsammans med vaktmästaren=) Får se om det ser bättre ut efter det!

Kom hem och serverades en blåbärssmoothie vilket satt som en smäck just då!! Har nu ätit en god middag kyckling med pasta och svampssås...Tack min älskling!!!! DU ÄR BÄST!

Ikväll ska S på bio med pappa de ska se Arn..jag är inte så jättenyfiken på den så de får gå själva=) Jag ska mysa i soffan och planera hur klassrummet ska se ut på bästa sätt....får sätta mig och rita lite!!!

Bild nedan från dansen i Hudik i lördags! Blev fångad av bandets kamera med goaste killen som hade åkt lååångt för att komma på dans här i Norrland!

Puss så länge!


mina minnen i bilder från 2007

image711
image712
image713
image714
image715
image719
image723
image725
image726
image727
image728
image729
image731
image732
image733
image734
image735
image736
image738
image739
image741
image743
image744
image746
image748
image750

image751
image757
image758
image759
image762
image763
image764
image768
image769
image770
image628
image771
image772
image774
image775

Är så lycklig att jag har er alla!!! Puss


Gott nytt år!

Ja så var det här...2008 och vilket år det blir ska bli spännande att se....blir det ett av de oförglömliga åren? Ja för många säkert...vi får se! Är dock oerhört nöjd med 2007 trots den pissiga sommaren men annars har mycket bra kommit i vår väg=)

Nyårsafton firades med nya och gamla vänner ute på Alnö och det blev väldigt trevligt trots att vi var väldigt många! Maten var helt superb! Så TACK Stefan, Sara, Stefan, Sandra och Johan det gjorde ni bra=)

Idag är det slappande som gäller...jag orkar liksom inte ta tag i något.... jobb väntar på stadium imorn så jag borde väl rycka upp mig lite nu... ska snart färga håret, ta en dusch och sedan mysa framför en film ikväll på vår nya fina tv!

Puss så länge!

image698image699image700
image701
image702
image703
image704
image705
image709


RSS 2.0