helgen är slut!

den var varit lugn måste jag erkänna...kom hem från jobbet och gick på stan en sväng..hittad en jacka och handdukar som vi desperat behövde byta ut i badrummet....gick till farmor en sväng och hjälpte henne med hårfärgning..hoppas det blev bra!!!

senare kom Per på besök och vi myste lite i soffan och såg Zodiac...se INTE den!! såå seg och tråkig.... Fick en glädjande nyhet som jag kanske inte ska sprida ut här än men grattis till er iallafall...är sååå avundsjuk!

Lördag och jobb på stadium...dagen gick fort och det är roligt att tänka på något annat än barn hit och dit för omväxlings skull...! Kom hem och bestämde oss för att äta tacobuffén på bite line....alltid lika god speciellt efter att Timrå har vunnit mot modo med 4-1=) hehe

Helena joinade oss på middagen och sedan blev det filmmaraton med en beckfilm och en annan fotbollsfilm...riktigt bra båda två faktiskt!

Idag har det varit jobb mellan tolv och fyra och sedan fika med Helena, Jenny och hennes kille Albin som hälsade på härnere....kul att se er!!!!
Sedan kom även Per, Stefan Karin och hennes kille ner så det blev en oerhört lång fikastund!!!! (inte mig emot)

Mamma och LÅL har varit ute på ön hela helgen så de har man inte sett röken av=) inte heller syster som har jobbat som en liten igel hela helgen...men du..på TISDAG smäller det!!! då är det säsongsfinal!!! tjohoooo!

Nu snart sängen!!! Imorn blir det nya tag=)

Puss

thoughts...

idag är det bara jag som vill dela mina innersta känslor.... och ibland bör de få vara där med...

Jobb idag sen ikväll förmodligen umgänge med en del av min älskade tjejer.....!

Puss så länge

premiär..

för första föräldramötet.....hur det gick??
Rätt bra tror jag...men det blir ju aldrig som man tänkt sig och man har ingen aning om vad föräldrarna har för åsikt och uppfattning av en som person...kan bara hoppas på det bästa=)

Fick världens spänningshuvudvärk efter 2 1/2 timme i samma stående ställning glatt leende...så nu myser vi hemma med ost kex och vindruvor.....inget vin för då mår lilla huvudet inge bra...

Första premiärmatchen för Timrå hemma ikväll....hoppas på vinst efter den lite skakiga inledningsmatchen nere i Linköping...!!!

Imorn ljuvliga fredag!!!!!! trots jobb i helgen!

Puss

1 år!

Jag älskar dig
inte bara för vad du är
men för vad jag är
när jag är med dig.

Jag älskar dig
inte endast för vad
du har gjort av dig själv
utan för vad du gör av mig.

Jag älskar dig
för det stycke av mig
som du lockar fram.

Jag älskar dig
för att du lägger din hand
på mitt överfyllda hjärta
och blundar för
alla löjliga, svaga ting
som du trots allt
suddigt förnimmer där
och för att du drar fram i ljuset
alla de underbara egenskaper
som ingen annan sökt
tillräckligt länge för att finna.

Jag älskar dig
för att du hjälper mig att göra
av all bråte i mitt liv
inte ett värdshus
utan ett tempel
av mitt arbete
av varje min dag
inte en skamfläck
utan en sång.

Jag älskar dig
därför att du gjort
mer än någon trosbekännelse
kunnat göra
och mer än något öde
kunnat skapa för
att ge mig lycka.

Du har gjort det
utan minsta beröring
utan ett ord
utan ett tecken.
Du har gjort det
genom att vara dig själv.

Kanske det är det
som menas med en vän
när allt kommer omkring.

image565

image566

Tack för att du finns i mitt liv.... för alltid!!!

Puss

oj då...

Såg just att det är inte något So you think you can dance ikväll...finalen måste vara nästa vecka..! typiskt! jag som är så sugen på att få reda på vem som vinner....

Glömde att berätta att jag shoppade ett par skor idag...ett par barnstövlar som var jättefina!! 340 kr på H&M tyckte jag var helt lagom denna årstid eftersom man ändå måste köpa ett par varma när det blir minusgrader....

Vill även bara säga tack till alla mina vänner (ni vet vilka ni är) som alltid finns och ställer upp till hundra procent. Ni anar inte hur tacksam jag är för att ni förstår när jag har fullt upp och är kass på att höra av mig och ses..... Älskar er iallafall!!!!

Nu en snabb dusch och sängen!
PUSS!

Weekend i sthlm!

Har spenderat helgen i sthlm med ett tjejgäng som jag i och försig inte träffat så mycket men det var trevligt iallafall=)

Träffade syster igår det var så mysigt! Har saknat dig stumpan!!!! Det var en helt fantastisk omgång av So you think you can dance med avgörandet ikväll! blir sent men det struntar jag i......=) Just nu är det greys iallafall så jag är lite okoncentrerad ska försöka att lägga in lite bilder från helgen! Jag shoppade lite bra saker men orkar inte räkna upp allt och myste med Sandra, tack gumman för gästvänligheten! Jag hade jättemysigt!

Showen var inte så jättebra, var nog Måns Zelmerlöw som var bäst i slutet tror jag! Efter att jag hört Cara mia var jag ändå rätt nöjd=) Söndagen blev det möte och lunch med Richard, Marcus, hans tjej Ida och Linda & Sara...Mysigt att få umgås lite med er! hoppas ni kommer hem snart!

Imorgon föräldramöte  med klassen jag är i och älsklingen och jag firar faktiskt ett år... men vi kommer inte att hinna fira det riktigt som jag vill pga att det är så mycket nu....surt men vad ska man göra....
Älskar dig iallafall mest av allt! Tack för att varje dag med dig är en liten fest=)

lite bilder från helgen:

På väg!
image535
image536
image537
image538
image539
image540


Hos Sandra på Gärdet
image541
image542

Redo för shoppingdag!!!
image543

Lunch på Jensens bofhus! kolla kossan i bakgrunden=)
image544

Redo igen lite senare på kvällen för middag och show
image545

God middag på söder!
image546
image547
image548
image549
image550
image551

På väg till globen!
image552
image553
image554
image555


Ladies night here we come!!!!
image556
image557'image558
image559
image560
image561
image562
image563

Fina blommor av fisen när jag kom hem!! TACK!
image564

Tack tjejer för en trevlig helg!!!

kvällsrapport!

Har idag efter jobbet varit ner en sväng på stan för att kolla efter kappa...har ju hittat en på Zarah men tror ni att den finns i min storlek???? neeeeeh! får se om den hinner komma in i veckan annars får jag kolla i sthlm men jag tror knappast den finns kvar där...men hoppas kan man alltid!

Köpt hårfärg med så det ska jag fixa..kanske imorn kväll...om jag orkar=) har APT imorn så jag blir kvar en halvtimme längre än stängningen jag brukar ha på tisdagar....

Har varit i skogen halva dagen idag iförd regnkläder från topp till tå! men solen tittade faktiskt fram efter en stund så vi slapp bli blöta=)

Har zappat mellan rhapsody, CSI och  Nyberg Törnblom på tv:n... inget superfängslande...! Tittade på klockan vid tio för att komma på att jag heeeeelt glömt bort mina tre maskiner som varit klar sedan sex,,,,,SKIT!!! fick gå ner och hänga upp det i torkrummet och får hämta det imorn... fick hänga varenda liten strumpa på strecket eftersom torktumlaren slutar att fungera vid nio...suck vad klantig man är ibland...

Ska strax lägga mig i sängen...fisen är på giffarna.,,, har inte sett röken av honom ikväll...blir ju så ibland.. *saknar*

Imorn är det äntligen premiär för housewifes! Då kommer också mamsen och LÅL hem från Spanien säkert bruna och fina och jag är inte det minsta avundsjuk!!!! =)
Ska bli kul att se er=)

Natti natt!
Puss


UNDERBART...

Om ni inte har sett detta dansnummer i So you think you can dance så MÅSTE ni se det!!

Mia Michaels har koreograferat ett dansnummer som handlar om när hon möter sin döde pappa i himlen... det är så oerhört gripande och fint så ni måste se det...

Önskar jag kunde få dansa så någon gång...!!!


http://www.youtube.com/watch?v=i5CAX9MrLWA

Puss!

helg!

snart slut men har ändå varit kanonbra!!!
I fredags blev det hemmakväll med första Bourne-filmen och Helena på besök...mysigt!

Jobb lördag och sedan väg ut till Ortsjön till Hasse på grillfest....jag Chaufför! Kanonroligt hade vi så TACK snälla Hasse för injudan och självklart ni som var med och förgyllde=) Tack vare min förkylning kunde jag varken bada i tunnan eller vara så pigg som jag velat men höll ut till två iallafall=)

Idag har jag jobbat mellan 12 och 16 och sedan avslutat dagen på big boy=) Nu sitter jag med migrän uppkrypen i soffan i en varm kofta och laddar för den andra Bourne-filmen (är kul att se dem igen innan den tredje)

Stefan sitter och förbereder inför veckans jobb och jag borde läsa en kvalitetsredovisning inför APT:n på tisdag men det känns som om det får bli imorn när huvudet förhoppningsvis mår lite bättre=)

Har beställt en kofta från H&M som jag längtar efter....sån som man bara kan krypa in och mysa i i höstmörkret...
Hoppas ni tar hand om varandra i kylan!

Kramar

Bilder från gårdagens grillfest


image497
image498
image499
image500
image501
image502
image503
image504
kvällens värd=)

image505
image506
Brinnande stubbar runt badtunnan


image508

image509
vissa blev omhändertagna......=)
image510

image511
andra med!

image512
image513
image514
image515
image516
image517
image518
image519
image520
image521
image522
image523
image524
image525
image526
image527
image528
image529
image530
image531

image532
image533
image534

myskväll

har vi haft fast vi kom hem sent!
Det blev tacos och ett glas rött vin (kan faktiskt vara gott även en vardag) och sedan ställde sig min kära sambo och bakade bullar! (jag hade faktiskt inte sagt att han skulle göra det ni som tror det)

Nu sprider sig lukten av nybakta bullar så jag måste provsmaka!!!
Har sett idol men ä fortfarande inte fast som alla andra verkar vara....sörjer fortfarande det sista avsnittet gilmore girls som sändes igår...suck.....skulle kunna fälla en tår....

Är såå sugen på att shoppa men har verkligen inga pengar....visst är sånt roligt?????

Det blir faktiskt inte roligare än såhär just nu.... är lite down idag,,,,

Puss så länge

dammråttor och kattjagis

Har haft en lång dag på jobbet då jag började halv nio och jobbade till halv sex,  hemma efter sex... trött och seg slängde jag mig på soffan och ligger nu och funderar på om jag ska ta och fixa lite här hemma till idol i bakgrunden... ser dammråttor överallt liksom och borde ta tag i dammsugaren en stund...vet bara inte om jag orkar=)

Dubbelavsnitt med Gilmore Girls ikväll vilket gör att so you think you can dance är väldigt sent....får se om jag orkar vara vaken och se på det. Stefan är ute och spelar lite golf....han vill passa på innan det blir för kallt vilket det redan börjar bli..! Är så kallt nu vissa dagar att man går med täckjackor som man normalt har i november....

Hoppas på lite fina dagar framöver...ska försöka göra en lite fotosession någon dag...älskar alla fina höstträd och färger!!! det är det mysigaste med hösten..visst är tända ljus och så mysigt men det eldar jag året runt=) kan inte låta bli!

Har suttit och funderat lite på våren idag när jag hade ett break mitt i.... det är jobbigt att inte veta vad som kommer att hända...helst vill jag ju bara få ett fast jobb nån gång så man kan börja leva på riktigt...!!!

Freja och Fridolf är i gasen och springer runt runt i lägenheten....det är bra säger jag åt dem, spring ni medan jag är ensam hemma...sen kommer stefan att strypa er=)

PUSS!

slökväll i soffan

Jag har inte gjort många knop ikväll....Stefan borta och gör grönt-kort-kurs...!

Har suttit nu och läst lite bloggar....alltid roligt! ska logga in och godkänna min lön snart så jag får någon, sedan ska jag vi sova tidigt ikväll så vi orkar med dagen imorn....ska stänga imorgon och på fredag så detta blir en mastodontvecka....suck!

Har suttit och tittat på ST på massa familjeannonser sedan i januari....förstå vad många som fått barn som jag missat bara för att jag inte har tidningen...gamla klasskamrater osv....vill JAG med!!! men men.... får väl snällt vänta.

Saknar min lilla extrafamilj lite..nu när jag inte jobbar lika mycket på helger och så extremt mycket på veckorna blir det lite tid över och jag är faktiskt dålig på att höra av mig till mina vänner....förlåt allihop!!! det är inte min mening jag vill alltid träffa er!!! tycker ju så mycket om er juh....!

Nu kommer Stefan in i hallen så jag får väl avsluta nu då och vara lite social med älsklingen min!

På återseende

Puss /M

En ledig helg är slut!

I fredags när jag kom hem hade förkylningen fått nog av mitt rännande och jobbande och tog ut sin rätt.....
Jag blev liggande i soffan som en ynklig liten skit och fick klä på mig två huvtröjor och ett täcke....sen låg jag där medan stefan fick plocka fram både det ena och det andra innan han gick och jobbade på Bishop.... själv ville jag bara dö=) Somnade rätt tidigt och fick sova hela natten som tur var, så på lördagmorgon mådde jag bättre trots allt snorande (man kan ju inte få allt=)

Vid tre bar det av till Ö-vik och middag först med lite folk söderifrån...trevligt!! Sedan det halvårliga dansmaraton som vi alltid åker på som håller igång mellan 19-03 på natten.... när vi rullade hem vid kvart över tre var fötterna nästintill avdomnade men som alltid när det gäller dans var det värt det=)

Tror heller inte att förkylningen blev värre...det gick bra till min stora glädje!!!

Idag sov vi till halv ett=) väcktes nästan av svärföräldrarna som ville komma på besök=)  alltid trevligt! Vi åkte en tur till alnö för de ville kika lite och sedan ett besök på Ikea för lite shopping...vi köpte en tavla till arbetsrummet och en ny matta till vardagsrummet (likadan som den gröna vi hade innan men en vit denna gång eftersom jag tagit bort det limegröna och ersatt det med mörklila) inga värmeljus fanns det som nästan var det viktigaste....!!! Vi eldar ju som galningar här hemma på kvällarna=)

Imorn är det tillbaka till jobbet och "kamratvecka" denna veckan...tungt schema dock med två stängningar men det får väl gå.....! Mamsen är i Spanien med LÅL.. hoppas de får en bra vecka!

Linnéa jag tänker på dig och familjen och hoppas ni mår bra trots allt.

Puss

sjuk!

är jag tråkigt nog men så pass att jag orkar jobba,,,,,hoppas inte förkylningen blir värre jag hoppas.....!!!

Hemma nu en snabbis för att äta, byta om och åka till mamsen som fyllde år igår...det blir trevligt!!

GRATTIS STORASYSTER SOM ÄR SÅÅÅ DUKTIG PÅ ROULETTE=)
Jag är stolt lillasyster=)

Puss så länge!

Lila toner...

har bestämt mig för att färgen i vardagsrummet (som hitills gått i limegrönt) ska få gå i mörklila....  kruxet blir bara att hitta gardiner som är fina...var på hemtex men de var så tråkiga de som fanns i lila.. nåt tips någon???

Har stängt idag på jobbet...glömde helt bort det och var inställd på en dag till halv fem...helt senil och blev då ännu tröttare när jag kom på att jag skulle stänga..men men sånt är livet=) har nu lärt mig nästan alla barn och börjar få grepp om de som behöver det där "lilla extra" för att klara skoldagen... de är söta som tur är!!!


Har såå ont i ryggen skulle behöva unna mig en riktig massage.. men det är lite dyrt att gå till hon som jag brukar även om hon är kanonduktig! så jag får väl tvinga stefan men det blir inte samma sak att han ska massera mig i sängen på kvällen typ... 

ikväll är det so you think you can dance! tjoohoo!!! 

Imorgon ska vi knäppa kort med......usch till och med vi lärare måste knäppa enskilda kort,,,,,,,,,why???? det är det sista jag vill även om jag är nyklippt.... klippte JÄTTEMYCKET!!!! det var så otroligt slitet så jag hade inget val, men skönt är det!! kommer kanske nåt kort sen...=) men ingen idolbild denna gång=)!

Puss så länge

GRATTIS MAMMA!

Idag är det din och bara din dag!
Vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig och beundrar dig för din styrka...!
Jag är oerhört tacksam för allt du lärt mig och hur du låtit mig begå mina egna misstag men ändå funnits där i bakgrunden, redo att rycka in när jag som mest behövt dig...
Hoppas din dag blir jättebra så kommer vi och hälsar på dig imorgon=)

ÄLSKAR DIG!

RSS 2.0