Slut på gnäll.

Jag tänkte ta några minuter att faktiskt tala om vad jag har har på hjärtat och som har varit i mina tankar hela dagen.
Även om jag gnäller ibland på mycket som inte går som jag vill, så är jag fortfarande oerhört tacksam. Jag ska först passa på att berömma en butik via nätet, www.havetohave.se som bara är så serviceinriktade och har hjälpt mig så mycket när jag velat skicka tillbaka skor. En stor eloge och jag tipsar om att handla där om ni ska handla skor via nätet.

Jag vill dedikera mitt andra beröm och stora tack idag till mina vänner och min familj som är heeelt underbara. Jag har verkligen vänner som ställer upp i vått & torrt (vissa har tom jobbat där=) och som förgyller mina dagar som bara de kan. Jag kan inte vara gladare över att ha er! Jag hoppas ni vet hur mycket jag tycker om er och vill vara där för er lika mycket som ni finns där för mig! Om jag kunde köpa julklappar till alla mina vänner, nära och kära så skulle jag men min ekonomi tillåter inte det=) Så därför hoppas jag bara att ni kan ta er till mina små ord och känna dem i hjärtat hur viktiga och betydelsefulla ni är!

Idag har jag varit ledig och sprungit runt på stan för de sista julklapparna.... härligt att snart vara klar! Har slagit in paket nu till underbar julmusik och försöker att göra varje julklapp olik den andra. Det är charmen med inslagning tycker jag!
Ikväll ska jag tuffa iväg till min käraste Linnéa och byta julklappar och mysa lite! Kanske får jag känna lite nya sparkar men man vet aldrig=) Helgen kommer att bli full av mysiga stunder med nära och kära bland annat julfika hos Frida, middag och spelkväll med kusin och syskon och julkonsert i GA-kyrkan. Även om jag ska jobba i helgen så blir det nog rätt kul eftersom folk är glada och positiva nu innan jul och det är fullt ös!

Puss så länge=)

Den här är till er=) Kan inte bli mer jul för mig!

Trevlig lucia!

Jag klev faktiskt upp klockan sju imorse i mörkret för att kunna njuta av lucia på riktigt. Mysig sång och massa tända ljus och framför allt massa snö! Så härligt! I övrigt går humöret dessa dagar väldigt upp och ner. Jag har masor av tankar i huvudet som jag försöker att bearbeta men så ska det väl vara ibland. Har varit rätt slut hela veckan sen gbg resan som för övrigt var jättemysig. Vi myste hela helgen och bara skrattade och åt gott=) Ska lägga in några bilder om min lånade kamera vill laddas nån gång. Prio ett efter jul blir att skaffa en ny kamera jag håller på att bli galen!
Ikväll ska vi nog iväg till Kusin Malin och hennes man. Det blir en lugn kväll i gott sällskap tror jag. Men nu ska jag och fisen ut i det härliga vädret, några minusgrader, soligt och massa snö!!!!

Puss

Jag blundar ikväll

Ibland undrar jag om någon däruppe bara vill få en ur balans.

Hon är ju fortfarande vid gott mod, jag knuffar henne lite mer.

Tillslut räcker det nu vill jag inte vara med längre.

Nu är det bra.

RSS 2.0