Oj!

har inte hunnit med mig riktigt sedan vi kom hem, har ju jobbat hela dagen, vart ute på Ikea och sprungit en timme och sen däckat i soffan efter middagen med ett glas vin.

Lovar att uppdatera lite mer imorgon och bilder från vårt lilla tripp söderut, måste visa mitt fynd idag som jag hittade också=)

NU är det sängen, ska inviga nya kuddar som inhandlades på Ikea idag, jag glömde lakanen, visste väl att det var nåt....

TIMRÅ leder just nu  med 2-1 i matcher efter gårdagens strålande upphämtning=) Jag är glad och laddad inför morgondagen.....


Ses imorn!

Puss o natti natt

Nere i Moholm!

Ja det ligger vid Töreboda lte utanför skövde och vi ät hos Johan och Kristina, ett par kompisar som snart ska gifta sig (det blir bröllop den 10:e maj). Igår kväll käkade vi middag och bara myste på och idag har vi inga speciella planer än, vi kommer att åka hem imorn! Får se när det blir, nu är det frukost!

Puss så länge

Födelsedagsbarn

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR SOM FYLLER ÅR IDAG! Tråkigt att vi inte är hemma men nån kommer nog och grattar dig:-D love you!

Dag 2

Efter en natt hos Sandra och Johan och lilla Doris (katten) och en lunch på stan med fisens bror Anders och lite presentshopping så är vi nu på väg vidare till Vara och till Daniel där vi ska sova inatt! Vi har ändrat planerna lite och kommer att åka vidare till två andra kompisar imornkväll och sedan fara hemåt igen på fredag så vi kan jobba lördag och hinna varva ner lite innan jobbet startar på måndag! Solen skiner just nu efter snöovädret och vi lyssnar på Lars Winnerbäck och längtar till sommaren! Puss

Mobilblogg!

Sitter nu i bilen med Sandra och fisen på väg ner till örebro där det första stoppet blir! Vi har ätit pizza i iggesund och snart börjar hockeyn! Heja heja timrå! Puss på er alla som ska tillbaka till jobbet imorn!

Tankar...

Jag fick höra att jag aldrig hör av mig idag.... det var inte det där skämtsamma sättet man brukar säga sånt på, utan det var mer en anklagelse kändes det som.

I vanliga fall skulle jag nog inte ha brytt mig, men nu kändes det verkligen så fel. Visst har jag mycket saker på gång med jobb, sambo och familj, men kontakt är för mig något ömsesidigt, Det går åt två håll och kräver lika mycket tid och engagemang från båda håll. Jag har inte fått det från dig, jag har inte känt engagemang överhuvudtaget, så vad har du för rätt att hävda att jag inte bryr mig? Jag brukar verkligen försöka att berätta för mina vänner och visa att jag tycker om dem och att de är mycket värda. Det finns de som jag ringt och ihärdigt försökt få kontakt med utan resultat och därför lagt ner mina försök, varför ödsla tid på någon som uppenbart inte vill engagera sig lika mycket som jag?

Sedan finns de vänner, gamla som nya som jag alltid vet vart jag har, de ger mig lika mycket som jag ger dem och jag vet att de tycker om mig för den jag är. Det kan gå flera veckor ibland månader utan att vi hörs men ni vet att ni finns i mitt hjärta och när vi pratar är det som att tiden stått stilla.

Ni som känner er som mina vänner, förmodligen är ni då det och kom ihåg att jag älskar er! Tack för att ni har överseende med mig, jag lovar att ha det med er=)

Kramar

ÅÅHH!


OK KAN NÅN BARA KÖPA DENNA ÅT MIG NUUUU???!!!!??? MEDAN DEN FINNS KVAR!!!?


Premium Silk Pleated Ruffle Dress


jag har nog storlek 10-12=) lurigt det där med storlekar!
www.asos.com

Nu ska vi snart fara hemåt ska väcka fisen nu så vi kan vara hemma idag!

Kanske blir det dans ikväll!

Puss

Långfredag i Delsbo

Vi är nere i delsbo hos svärföräldrarna och klev upp halv sex imorse för att åka ut till den årliga anglingen... Jag och Ida (Fisens brors flickvän) lämnade av grabbarna och åkte hem i snöyran för två timmars mer sömn... När vi åkte ut igen vid halv elva sken solen från blå himmel och vädret var helt enkelt kanon! Ingen fisk hade nappat trots 60 angeldon!!! Det lottades ut pris för bästa utklädnad och vinsten för fisken fick lottas ut=)

Vi var nöjda iallafall, hem och ombyte till andra kläder och så åt vi en härlig påsk lunch/middag...magen är såå stor just nu!! Snart bllir det en promenad i kvällssolen innan den går ner och förhoppningsvis lite så ska det låta ikväll=) Vi åker nog inte på dans imorn här nere i hudik utan åker hem vid lunch så vi hinner andas lite innan vi ska åka söderut igen på måndag...

Jag ska lägga in bilder när vi kommer hem, fick inte med mig strömkabeln till kameran!

TACK underbara syskon för att ni hjälper mig med kissarna..det är värt så mycket, ni har innestående!!!
Och mamsen, det är klart att du ska ha det om jag vill det, det hade jag redan köpt iallafall=) Kul att du ville ha det iallafall, titta på det varje dag och kom ihåg att jag älskar dig!

GLAD PÅSK!

Puss o kram

Vissa dagar...

Vill man bara lägga sig under täcket och koppla bort omvärlden.. För kliver man upp känns vet man med sig att allt går bara fel...
Så har det känts idag... Jobbet känns skit just nu eftersom alla mina ansträngningar på ett sätt känns i onödan då jag inte får fortsätta i höst. Barnen kommer antingen att delas i två(vilket är mest troligt) eller så blir det en ny övertalig lärare. Jag måste söka jobb och bara hoppas att jag inte står utan. Jag har suttit på APT i två timmar och bara önskat mig bort då ämnet har varit höstens organisation..men hallå!!! kan jag få gå hem då? Jag är inte där då!!!

Kommer hem, sätter mig och ska fylla i papper till csn för att se exakt hur mycket jag tjänade för mycket för två år sedan...suck jo självklart är det en del för gud bevare om man jobbar vid sidan av studierna för mycket det får man betala tillbaka...

Jag är så trött så jag orkar inte ens vara arg, tårarna bränner i ögonen och man blir bara så less... tur att det går över för det gör det förr eller senare.

Man finner sig i sin situation och inser att det alltid finns de som har det värre...och det ska man väl vara glad för.

Kanske är det skönt med lov, även om det måste bli en hel del jobb.

Nu ska jag snart ta emot Linnéa på besök en stund, vi ska se Greys.. blir bra det!

Puss på er underbara

JAAAA!!!!

TIMRÅ ÄR I SEMIFINAL!!!!

Artikel från expressen:

Men den som allra bäst, eller allra värst, symboliserar Modos totala kollaps i årets SM-slutspel är målvakten Karol Krizan. I likhet med Magnus Wernblom tappade han huvudet fullständigt när ilskan kokade inombords. När Krizan i andra perioden attackerade Timrås Johan Andersson (som puffat lite på honom) med klubban som vapen såg det ut som han tänkte kasta sin stridsyxa på Andersson. Snacka om indianare. Det kostade Krizan två minuter. På utvisningen gjorde Timrå 3-0 - tre sekunder före slutet av andra perioden.
God natt Modo.

Det går att skylla på skadorna. Det går att skylla på oflyt. Det går att skylla på vädret.
Men det går inte att klaga på Timrå.
Eftersom laget åkte ut mot mästarna Modo förra säsongen känns det rättvist att Timrå fick sin revansch mot Modo - som ju valde Timrå i den här kvartsfinalserien...


Jag håller med!!!

Efter att ha krossat Modo med 5-0 så är semifinalen ett faktum!! Åh vi har applåderat skrikit och halvt stått upp hela matchen! Det är såå härligt=)

I övrigt en lugn dag, tog en prommis med Malin sen har hon och Jonas varit här och kikat på ishockeyn, trevligt!

Imorgon blir det hemkunskap, faktiskt potatis- och purjolökssoppa vi är inte så laddade men jag barnen tycker ju att det är roligt=)  På eftermiddagen APT , så det blir en lång dag men det ska väl gå antar jag!
På kvällen blir det Greys med Linnéa, är alltid mysigt=)

Systers födelsedag igår firades en kort stund hos syster innan vi gick ner hit för hockeyn men jag tror hon blev glad för presenten även om det inte var nåt roligt i år, utan något hon hade listat upp. Man kan inte ha tid och fantasi jämt=) hoppas du har överseende my darling!

På torsdag bär det av till Delsbo för angling och middag på fredagen... kanske dans på lördagen, vi får se det blir ju lång tid vi ska vara borta veckan efter...!


Nu är det dags för sängen....!

På den tiden det begav sig...

Var Parlamentet både roligt och nyskapande..nu såg vi tio minuter och inser att det bara är patetiskt och förnedrande.. Skämten är smaklösa och gamla... Nej vi skippar det tills Johan Glans, Robert Gustavsson, Sisela Kyle och Björn Gustavsson är med samtidigt..då kan man börja tala om riktiga komiker...


Nu ska vi strax sova..behöver lite sömn inför jobbveckan!

Puss på er!

Härliga söndag!

Jobbet igår gick väldigt snabbt och vid halv fem träffade jag Jenny en snabbis för fika har inte sett henne på evigheter så efter en snabb uppdate så konstaterade vi att vi ses om drygt en månad, blir bra det!

På kvällen spöade Timrå Modo med 6-3 vilket var helt fantastiskt..men såklart vann Perelli melodifestivalen vilket kändes lite sådär, resten av Europa kommer ju att ifrågasätta om vi bara har två damer att skicka...ja ja det var väl en ok låt men hellre Rongedahl eller Sanna Nielsen nu när inte Linda Bengtzing fick några som helst poäng av snåla svenska folket...jag var riktigt arg....!

Vi hade dock trevlig sällskap av lillebror och Malin, är så glad för hans skull att han träffat en gullig tjej som det är lite riv i =) Ni är så fina tillsammans!!!!

Idag var jag på möte i pingst med Frida och Hanna och fick lite nytändning när jag fick höra om en eventuell ny krydda innanför kyrkväggarna=) vi får väl se vad som händer det skulle vara fantastiskt om det blev så....
Träffade även Marcus och Ida som var hemma över helgen, kul att se er, det blir absolut inte ofta.

Längtar faktiskt till nästa vecka då jag ska få träffa min Sandra, det var så längesen nu och jag saknar henne verkligen..!! Önskar att vi kunde bo på samma ställe hon och jag... men nån gång i framtiden kanske.. man vet aldrig=)

hittade denna på kyssjohanna.se och vill ha den=)

image903
beställde en annan sak som jag inte kan visa än eftersom den inte är till mig=)

Sen bär det av en sväng till Matfors vi ska lämna lite saker till mamsen och LÅL....
Glöm inte alla ni One Tree Hill -fans att det börjar ikväll!!!
Även Parlamentet sparkar ju igång=)

Imorgon är det en speciell dag min allra bästa syster fyller år=) så då blir det lite kalas=)

Puss så länge!

Tjolahopp!

Det är äntligen helg och det känns so oerhört skönt! Ska snart ner och fika med Frida en stund så här på kvällskanten=)

Vi har haft en gulddag idag på skolan, barnen har faktiskt varit superduktiga och mysiga så det kändes bra att gå hem idag! Till och med mitt huvud är bättre=) Ingen huvudvärk!!!
Det enda minuset är att jag numera inte kan gå på stan och prova nåt i någon provhytt när jag s er ut som jag gör.. Alltså man mår pis när man inte känner igen sig själv... så nu ska jag mäta och kolla hur mycket jag faktiskt kan slopa, jag menar inte att jag tänker banta så oroa er inte, men det ohälsosamma måste bort och jag måste helt enkelt komma  form igen...!


Nu:fikadags!

Puss

Underbara Jill!

Har nyss varit på konsert med Världens bästa Jill Johnson...ni som inte var där missade verkligen nåt! Åh vilken skiva hon har lyckats göra!!! Jag gillar verkligen hennes röst, sen att hon är vackrast i världen gör ju inte att det blir sämre direkt=)

Jag satt med ett leende på läpparna konserten igenom och har fått en extra kick i energibalansen!!!
+den tårfyllda stunden jag hade för mig själv på eftermiddagen då jag insåg att det inte är kläderna som har krymt i maskinen....det är jag som håller på att bli väääldigt ohälsosam...detta var droppen, jag har sagt det förut men upplevelsen idag slår allt annat...var och sprang igår på gymmet och en stund idag med Linnea...kanske hinner en stund även imorn....nya tider en ny Maria!!! SÅ det så!!!

TACK älskade syster för en trevlig stund=) Jag håller med om att det måste bli lite oftare nu.... vi har varit för dåliga=) ÄLSKAR DIG!

Lillebror jag har forfarande inte hittat nyckeln...men jag letar! PUSS

Hemskt suddiga bilder men man ser ju lite iallafall=) hon hade en rätt häftig klänning=)

image900
image901
image902

Puss på er underbara nu ska jag gå och heja fram Timrå till seger nr:2 =)

Grattis Timrå=)

Tyvärr har itne vår kanal fungerat på hela kvällen så vi har inte kunnat se nästan nåt av matchen..har fått kolla via internet och vid sammandrag men efter tre tuffa perioder och en förlängning blev det vinst med 3-2 till Timrå..

Nu gäller det bara att inte göra om samma sak som förra året efter första hemmavinsten, nu är det samma fortsättning som gäller!!!

Snart dags för sängen...jag orkar ingenting känns det som...

Sitter och funderar mycket på framtiden, vad händer med jobb.....hus.....hur kommer allt att bli framöver? Visst ska man leva här och nu men man vill ju planera iallafall....=)

Kul att se dig MALIN!!! Så härligt att du fått jobbet=) är så glad för din skull!!!

Puss och kram ni underbara

HOCKEY!

Det är dags för slutspel!!!! ÄNTLIGEN! Och denna gång är det Timrås tur!!!
OM fem minuter drar det igång och jag är laddad! Malin är på ingång för att heja tillsammans med mig=)

HEJA TIMRÅ!!!!

PUSS!


ÅÅh!

Ge mig dessa nån snälla!! skulle kunna hitta hur många som helst...det är rena döden att veta att de finns och jag inte kan köpa dem..=) tänk att fira in sommaren i dem.......aaah=) In my dreams=)

Satin Ruffle Detail Dress  Fairground Vintage Print Frill Front Dress

Chilli Couture Embellished Chiffon Dress


www.asos.com


Puss


Sovdags...

Jo det är väl dags snart... kom inte från jobbet förrän tio i sex... sent med andra ord eftersom jag var på jobbet tjugo i åtta i morse..men jag får ta igen den tiden nån annan dag.. fick sitta och rätta lite hemma och borde egentligen planera veckan mer men orkar inte...krafterna håller på att ta slut för dagen...

Freja ligger bredvid mig med huvudet på datorn så skrivningen blir lite svårare..hon har redan kastat in handduken och sover så gott hon till och med snarkar lillstumpan min=)

Nu längtar jag till våren och värmen!!! Skynda skynda!!

På torsdag ska jag faktiskt på Jill Johnson med syster...kommer att bli superbra! En av mina allra största favoriter, dessutom har vi bra platser!

Sov gott alla därute!

Puss

Någon håller med mig!

Tack för det, att några förstår medias idioti i dessa sammanhang...

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article2015938.ab



Fy vad det regnar!

Och jag som skulle åka skidor ikväll...ja ja än är det inte försent! Jag har en gnutta hopp kvar faktiskt!
Ska nog inte vara kvar så länge på jobbet som jag först tänkte... måste mjukstarta lite så innan fem har jag nog packat ihop och begett mig hem..kan ju ibland vara skönt att sitta hemma med datorn istället iförd mysbyxor..

Nu har jag planerat en stund, dags för mat med juvelerna=)

Puss i regnet!

seg film..

lite tonårsaktig "The perfect man" nja ingen fullpoängare direkt men under tiden jag jobbade så gick det väl an=) Ska nu sova men har försökt att dra ut på det så länge jag kan eftersom jag inte vill vakna imorn och åka till jobbet...blir dessutom en lång dag imorn på jobbet!

Förhoppningsvis kan jag och Linnéa ge oss ut på en liten skidrunda så man får lite frisk luft på kvällskanten!

Fisen har laddat hem alla låtar i melodifestivalen så nu har jag lyssnat på Sanna Nielsens ballad och vi har buggat loss till Linda Bengtzing...helt fantastiskt vad roligt man kan ha i vardagsrummet!!!!

Sov gott ni underbara!

Puss

lite bilder

från gårdagen...! Som sagt vi hade jätteroligt=) Även Petras pappa hamnade på bild hoppas han tycker det är ok=)

       
Mums=)               Johan o Stefan                                       sisters


     Lillebror med sin söta Malin
Petra och Arne          Fisen!


Speltime!
     
                                                                           Freja-bus och Fridolf-tjockis

Jag har funderingar på att bli lite blond igen...inför sommaren....saknar det faktiskt lite nu när jag tänker på sommaren! Så kanske kanske...det jobbiga är bara att det tar sån tid att gå över till blond...men får ju se ut som en idiot i några månader..men jag måste prova en gång till innan jag bli definitivt mörk=)

Så ni får väl se, blir inte alltför förvånade om jag kommer och är lite knepig med en fisig färg=)

Blond år 2006
image897

PUSS!

ok jag vet...

Den är riktigt sorglig men den har liksom grabbat tag i mig och varje gång den kommer på radion måste jag släppa allt annat och lyssna...så gör det...och njut..trots sorgligheten..!!!
 

PUSS

Besök hos svärföräldrarna=)

Vi är i skrivande stund nere i Delsbo och hälsar på fisens mamma och pappa, mysigt med lite god mat och umgänge!

Jag ska jobba lite i eftermiddag/kväll måste planera lite även om det nu bara mest känns upp och nedvänt tycker jag...

Vi hade en mysig kväll igårmen schlager och Rappa Kalja! Bilder kommer lite senare, tyvärr hade alla rikspuckon i Sverige valt att lyssna till medias nedlåtande rubriker kring Carola och bestämt att nej nu räcker det, hon ska inte vara med längre. Att sedan låten var hundra gånger bättre och ändå inte kunnat spöa Perelli, Bengtzing och co i finalen( som många har som favoriter) det betydde inget. Nej vi röstar fram Nordman som inte haft ett rätt sedan sengångarlåten "vandraren" som redan då var värdelös.

Men nu har ju de som inte gillar Carola fått rätt, grattis, kan ni knipa i forsättningen och hitta någon annan att klaga på? Oh nu har jag fått avreagera mig lite...jag förstår alla som inte tål Carola men igår kändes det bara löjligt.

Då så nu har jag sagt mitt, återkommer när jag har något positivare att komma med=)

Puss på er!

jag måste ut!

I det fina vädret, även om det töar som attan så är det faktiskt sol!
Fisen sitter med lillebror och spelar tv-spel ett rent hån mot vädret men jag tror nog att det blir bäst om jag tar mig ut på egen hand=) kanske en liten tripp ner på stan?

Vissa fyller ju snart år.....

See you!

Puss

Bästa sången på länge...

Alltså.. det blir inte bättre än så här..=) hoppas ni har en kanonlördag!
Själv ska jag försöka boka bubbel och solning idag till mig och syster... håll tummarna att det finns någon tid kvar nånstans!
 

PUSS!

Bilder från Åre

En del fina en del betydligt mindre fina...men det bjuder vi på! Man MÅSTE få vara ful i fjällen om man ska trivas riktigt=) hehe Titta nedan hur stilig fisen är i mina solbrillor=)
Jag vet också att jag inte hade hjälm första dagen så ni som vill kommentera det nu men jag hittade en på eftermiddagen och hade min nya fina hjälm den andra slalomdagen! så det så!

Vi är iaf hemma nu, lyckligt och jag tvättar som en liten blå.....vill få undan allt ikväll så inte en massa tvätt ligger och skräpar till veckan då det är dags att ta nya tag med jobbet...

Vill kunna VILA denna helg och bara ta det lugnt och mysa runt lite=)



     

     

     

     

     

      

     

     


NU: hänga tvätten så jag är klar tills "Så ska det låta" om en halvtimme! Ha en bra fredagskväll!


Puss!

Private practice

Ska faktiskt se den andra delen har missat den första! Kan nog bli rätt intressant och rolig serie men den kommer ju inte att slå greys...:-D timrå leder än så länge! 2-1 heja heja! Jag saknar mina kissar nu också...:-D men jag har ju en toppenlillebror som har passat dem under veckan. Du är bäst! Nu ska jag äta ostbågar! Puss

Mobilblogg!

Nu är vår fjällresa snart slut och summa sumarum har den varit bra! (Med vissa irritationsmoment). Idag har det varit snöstorm så jag har inte åkt (bara grabbarna) och imorn drar vi oss hemåt saknar faktiskt hemma och kura i soffan med fisen min! Fick träffa min andra Helena igår vilket var så mysigt! Vi fikade och uppdaterade varann lite:-D i helgen blir det mer mys med syster bland annat! Krya på dig lillebror jag kommer snart hem och letar fram din nyckel:-D ikväll är det ödesmatch, heja timrå! Puss!

ÅRE!

Vi är här och vi har det bara bra:-D måndagen bjöd på solsken och vi tog oss ut i pisterna för lite slalom roligt som bara den trots att låren krampade i slutet! Tisdagen började med snöstorm men vid halv elva sken solen och jag gav mig iväg på en längdrunda med Helena och Björn trevlig tur med härligt väder,sällskap och goda våfflor:-D idag ler inte solen mot oss men det är uppehåll så vi är åter igen ute i slalombackarna... Jag har ont precis överallt i kroppen men vi har det bra! Puss er allihop!

räkningarna...

blev inte roliga denna månad! Usch och fy alla pengar bara rök känns det som...
Nu ska vi snart bege oss upp till Åre! Städar och försöker i panik packa klart efter en lång kväll igår med trevligt sällskap av lillebror med flickvän och mitt onda huvud som vanligt... idag börjar det släppa lite men jag är är rätt trött och seg i huvudet.....

Trevlig helg!
Jag kommer att mobilblogga lite=)

Puss och kram

PS: är oerhört nöjd med melodifestivalen denna vecka...Min favorit Linda Bengtzing drog av en riktig gungig schlager och Charlotte Perellis låt var helt ok...synd bara att inte Calaisa kunde få gå vidare till andra chansen så kunde Nordman kliva av en gång för alla! DS


RSS 2.0