Myskväll=)

TIghtsen är på, mysklänningen påtagen och jag ska ladda i en film och bara mysa!
Fisen har varit hemma och vänt, är nu på väg på fotboll Giffarna möter IFK Göteborg ikväll och vinner de inte kan de hälsa hem=) Har fått veta att två av våra vänner söderut väntar sitt andra lilla mirakel och vi är väldigt glada för er skull!
Igår var vi förresten hem till Syster och Johan och firade honom litegrann i förväg han fyller år idag=) Gott fika blev det, det mesta alldeles alldeles hembakat! TACK!

Nu ropar soffan=)

Puss!

GRATTIS JOHAN PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas halsduken är skön=)

Ledig!

Skönt att vakna imorse när fisen gick till jobbet och se solen skina igenom vårt stora träd utanför som är helt gult och rött, så fint! Jag åt frukost och pysslade lite här hemma innan Jossan plockade upp mig och vi for ut på lite ärenden som har med deras nya hus att göra=) Jag agerade sällis och vi hade en mysig förmiddag! Tack stumpan slit inte ihjäl dig nu=)
Fick ett samtal som kanske kan leda till jobbet på Stadium, jag hoppas verkligen det skulle vara ett skönt besked i dessa tider. Ska nu strax ut på en löptur, mycket skönare att kunna träna utomhus så länge det går och få den friska luften på köpet!

Ikväll är det fotboll men jag tror att jag blir hemma, är såå sugen att se sex and the city-filmen som jag har fått av kära kusin med make=) Har beställt den riktiga med bara för att få en exklusiv variant=) hihi.

I lördags firade vi förresten två år tillsammans och sju års bekantskap med middag och bio, mysigt förutom att jag somnade typ tio gånger under bion, inte den bästa direkt! Vi får mer rolig tid nästa helg då vi ska bila ner till sthlm, vi brukar alltid ha roligt när vi reser nånstans=)

NU ska löparkläderma på!
Puss
Klicka f�r att st�nga bilden
Midsommar 2008. Älskar dig!

Yoga och smoothies

Jodå nu har jag jobbat idag igen på skolan, tjafsat med hormonstinna tonåringar och insett vad besvärligt livet faktiskt var då. Det är så mycket som händer både i kroppen och knoppen så jag fasar för den dagen när jag ska vara en efterhängsen morsa som är orolig 24/7. Men kan inte låta bli att längta samtidigt=)

Nu ska jag snart iväg på Yoga med Helena, har insett att jag måste ta det lite lugnt i början nu så min nacke och rygg inte strejkar fullständigt.... då är yoga med mycket streching och avslappning härligt! Dessutom är vädret så härligt så bara promenaden dit blir skön!

Var på bio igår och såg Patrik 1,5, en riktigt gullig film släppte till och med fram en liten tår i slutet=)
Rekommenderar er att se den!

Ikväll när jag kommer hem ska jag krypa ner i soffan i mina bästaste mysbyxor, dricka smoothie och se TImrå spöa Brynäs=)

Puss så länge!

Höst!


Jag tänker inte uppdatera särskilt mycket om helgen nere i söder annat än att en av mina bästa killkompisar ever gifte sig och de var väldigt fina !!!..... resten av helgen är mer mardrömslik och inget jag vill komma ihåg förutom de vackra tu och min härliga blivande "nya" släktingar som jag fick träffa i sthlm. Är lyckligt lottad där! Ni får väl fråga mig om ni vill veta mer, men inget jag tänker skriva om här! Har tappat kameran vilket jag grämer mig för och att jag lät mig själv stressas så till den milda grad att jag tappade all koll på mina saker. Det kommer ALDRIG mer att hända. Det räcker med en gång...Så nu måste vi kolla om vi kan få den på hemförsäkringen annars är det bara för fröken att skaffa oss en ny.... Så ursäkta om bloggen blir lite tråkig och utan bilder... ska försöka lokalisera min andra dåliga kamera som jag har hos Malin=)

Idag är jag ledig och har varit och lunchat med min kära mor, det var så länge sen!! Så mysigt hade vi=) TACK!
Sedan träff med min alternativa familj Helena och Anna som i mars kan man säga får en fjärde medlem i form av en liten tuffing=) Vi längtar efter dig redan=) Vi ska bli bättre på att ses, nästa vecka är det ju storpremiär av både greys anatomy och desperate housewifes.....LOVELY! Det är sååå fint ute nu så jag vill bara ut och knäppa en massa kort!!!
Ska dra fram mitt hatobjekt dammsugaren nu och få lite rent här hemma innan det blir en prommis i höstsolen!
Sedan färga håret och göra nya naglar..jag förstör nagelbanden annars=) Att ha längre naglar är bra terapi...

Denna låt lyssnar jag på nu konstant tillsammans med Duffys "Warwick avenue" kanonbra låtar!




Puss på er!

Å hej åhå

Nu går det trögt med bloggandet för fröken Denkert!!
Har helt enkelt inte haft tid även om jag saknar att skriva av mig.. Idag har jag jobbat elva timmar... kom hem och hann nästan bara fika lite så är det dags för sängen.... vik nu på skolan i två dagar så jag måste vara pigg.

Maran var rolig även om jag var alldeles för trött första dagen.. lördagen roligare även om inte alla hade lika roligt=)
Igår tog jag äntligen mitt gröna kort i golf.. kändes härligt, ska berätta lite mer nån dag när jag har tid...imorn kanske vem vet?

Puss på er alla nu ropar kudden!!!

Har förresten beställt lite från H&M det är min lyx nu att betala via månadskonto när jag är fullkomligt pank såhär i arbetslöshetens tider=)

Nu bär det iväg

Till Ö-vik och hudikmaran!!! Veckans arbete är slut och nu blir det dansa av!
Jag hoppas min förkylning står pall och inte bli värre......=( Hoppas att ni alla får en bra helg!!

På måndag börjar mitt allvar.... suck.. ny diet och träning enligt Herr Jonsson-principen...
Grät igår framför spegeln när jag insåg att jag vuxit ur alla mina jeans utom tre... visst tänker ni tre jeans är väl bra? Ja men inte om man haft 12 par innan.....!!!
Så nu är det verkligen allvar har sagt det förut men inte varit på gråtgränsen innan=)

Tänk snart är det bara tre månader till jul=)


Puss!

Seg kväll..

Insåg när jag gick till jobbet i morse att förkylningen sitter i ganska hårt=) Flåsade som en galning när jag väl kom fram och tröjan satt som klistrad.... tackade tyst min lyckliga stjärna att jag inte hade gått dagen innan i samma tempo. Då skulle jag säkert ha varit sängliggande....

Slet idag med diverse lektioner som jag inte visste jag skulle ha...typ... förundrades över hur jobbiga tonåringar är nästan hela tiden.konstant....JÄTTE alltid.... Hade konferens..... Halvt om halvt sprang hem då jag var tvungen att lätta på trycket (något jag hade velat göra hela dagen men inte haft ro till förrän jag befann mig inom hemmets härliga väggar)

Vi åt god lax (fisen lagade såklart) och gick över ens väng till farmor och drack kaffe och kletade lite färg i hennes hår. Hon är snart 90 och vägrar bli vithårig...... jag tycker hon ska ha eloge för det=) Måste alla bli det bara för att de blir gamla? Nej Hejja farmor jag håller på dig!

Nu är jag så trött och så täppt i näsan...ska försöka ögna igenom lite papper inför morgondagen men har en känsla av att de inte kommer att användas iallafall... sen kanske en stund av So you think you can dance.... om jag inte somnar stående....suck!

Åh vad jag kan längta ibland... ni vet en sån där känsla man har när nåt bara måste hända ibland.... nåt oväntat..positivt.
Det vore lajbans.

Puss så länge

Jo då!

Här är jag.... och jag vet fantastiskt tråkig har jag varit.... har kommit på mig själv med att gå in på bloggen och titta, nej jag har ännu inte uppdaterat nåt mer..=)Men det kan bli så för mig när det bli idiotiskt mycket att göra i en följd... har jag inte varit duktig på att uppdatera då så skiter jag helt enkelt i det... lovar att skärpa mig.

I torsdags fyllde världens bästa mams år och jag tror hon blev nöjd med sina presenter...! Mysigt hade vi och god tårta serverades=) Under veckan har jag haft fullt upp på skolan, mest för att jag inte har en aning om vad som ska ske härnäst (Det har ingen annan heller) och därför blir jag lite inne i allt och inne i mig själv=)

Mitt uppspel har blibit lite uppskjutet jobbet är en anledning så det är dags nästa måndag. Förhoppningsvis hinner jag träna nån kväll denna vecka eftersom det är maran i ö-vik till helgen och då ska det dansas! Hur har då helgen sett ut? I fredags var jag iväg och åt på bishop när fisen jobbade så duktigt.... det var gott och väl hemma vid halv nio slog jag på en film som jag såg ca 15 minuter av... sen sov jag till tolv innan jag vaknade och kunde krypa ner i sängen. Lördag och jobb på dagen. Vi jobbade på som attan... tur att jag har Jonas dessa helger=) Vi var bra ambassadörer tycker jag=) haha På kvällen åkte vi ut och grattade Patrik som fyllde år i fredags och fick tacos, det var en lugn och störtskön kväll.... precis var jag behövde.... Vaknade i morse och visste på en gång vad som var på G, min årliga höstförkylning..... har haft sååå ont i kroppen hela dagen och förstår nu tröttheten i mitt stackars huvud=) Kämpade på iaf och fick skjuts hem av Helena vilket var guld värt!!! Somnade hemma i soffan i en timme innan jag hoppade upp och slet tag i dammsugaren... Jag hatar att börja en ny vecka med skit överallt i hörnen.. så nu skiner golven och det är städat rent och undanplockat.. LOVELY!!!!

Fisen är och handlar lite....(jo han är faktiskt bäst) och jag ska se om jag kan hitta ett bra överkast att beställa samt nya linser... de gamla skaver så det står härliga till.....

Ses!

Puss på er=)

Mamma med sin nya fina lykta!

Tjohoo!

Så har jag iallafall vikariat två veckor framöver på skolan där jag så småningom hoppas hamna. (iallafall en utav de skolor där jag vill arbeta) Imorgon börjar jag och ska ha både äldre barn än jag har haft tidigare men också andra ämnen=)  Matte och NO, det blir en härlig utmaning=)

Är så glad att jag har någonting att göra!
Har annars en soft dag i dag ska försöka ge mig ut på stan fö lite ärenden och senare en promenad i det fina vädret. Vågar inte puscha lilla huvudet för mycket första dagen på bättringsvägen. Det får kanske bli spinning imorn om det är sämre väder annars en löptur.

Puss så länge!

RSS 2.0