Sommarens sista ryck

Det gör vi nu med sista veckan ledigt och hej vad tiden har rullat iväg! Vi har haft mycket härligt besök här hemma sen flytten och minns det denna semester och absolut inte vädret. Nu är jag lite utav en höst-tjej som gillar lite mörkret och tända ljus, mysiga koftor och goda tekoppar uppkrupen i soffan!
Idag har jag umgåtts med fam. Persson hela dagen och varit lite utav lektant då kort till tidningen skulle knäppas, alltid mysigt att vara med er!! Imorn blir det nog auktion nere i Delsbo eftersom inget händer förrän torsdag med fukten, då kommer snickare hit och river upp så vi får se hur omfattande det är och hur mycket vi ska kräva försäkringsbolaget på=)
Lite bilder från veckorna som gått...
Flytt för syster, Johan och Elmis!
Prommis runt Hofvid=)
Besök av Jenny och Albin!
Skövde-besök=)
Roxette-konsert
Till slut fina fina Elmis=)

Ljuva semester

Det är inte för inte man blir en helt annan människa på semestern=) Lugnare gladare och mer avslappnad!
En skön känsla och genast blir det lättare att ta itu med saker som inte är lika roliga. Det enda negativa är vädret dom pissar oss lite i ansiktet då det bara är regn och mulet dagarna igenom... Tråkigt!
Annars rullar saker och ting på, vi fixar i huset det som går har målat hallen och ska nu ge oss på köksmålning innan det blir att ta itu med toaletterna och sovrummet. Tyvärr har vi nu hittat fukt i sovrummet och måste ta tag i det och se vad som måste göras tillsammans med en besiktningsman, för betala för skiten DET ska vi INTE!!!!
Vi trivs iallafall med lugnet och friden här ute, kissarna STORtivs!!! De är ute och springer dagarna i ända, så roligt att se! Många vänner har förgyllt dagarna här, skriver inte alla i rädslan att missa någon, ni är då allihopa sjukt värdefulla för oss!!! Har hittat bra rundor att promenera och springa så det känns jättebra!
I helgen har även syster och Johan flyttat lite längre bort men alldeles för nära för att kunna undvika att umgås med oss=) Moster måste få lite kärlek med jämna mellanrum=)
Ikväll blir det lite mys med gamla tjejgänget, kanske en och annan kille får vara med=)
I övrigt tar vi det mest lugnt=) Planerar lite bröllop och hoppas det blir när och som vi har tänkt=)
Vi ska på 3 stycken i höst med det första om två veckor så det känns väldigt skönt att vi inte satsade på denna sommar!!
Nä nu är det dags att ta tag i dagen lite mer på allvar=)

RSS 2.0