Creepy...

Jag har åter igen bevittnat något magiskt....något som inte har hänt för första gången....
Jag känner att jag måste få dela med mig av det till er.
Jag har alltid varit faschinerad av saker som vi inte kan förstå, saker som verkar helt onaturliga men som någonstans måste ha en vettig föklaring...

Det hände för en stund sedan... inte i någon urhistorisk pyramid eller vid ett hav som öppnade sig plötsligt, inte som vid försvinnandet av dinosaurierna eller möjligt liv på mars.

Nej det hände alldeles nära mig.... i mitt eget universum, i min tidsräkning.
Men tiden stannade om så bara för en stund, och för ett ögonblick isade det till i mig och jag slutade andas.

Jag hoppas någon varit med om samma sak och kan dela med sig för det vore skönt att känna att man inte är ensam.....

För när man suttit i en halvtimme och betalat räkningar....
Är det inte världens största mysterium att allt verkligen bara fösrvinner????

POOFF! Så var det den lönen.... trevlig maj på er alla glada=)

Puss

Jaha...

Vårmässan är gjord och ja vad ska jag säga om den..??
Bara en massa montrar hit och tid med olika tv-bolag, villaföreningar och lite badrum, kök och renkorv....

Vi masade oss igenom alla "gator"utan att hitta mer än rem-ståndet där vi givetvis shoppade...
Sedan skulle vi sätta oss och äta en langos för det gör  jag annars bara en gång per år på Gatufesten om jag går. Men denna langosen var verkligen inte i samma klass som den på gatufesten brukar vara... det stod äkta ungersk langos och det var minsann tvp äkta ungrare som stod i den lilla husvagnen och serverade, tog med fingrarna i alla burkar och slängde på lite hipp som happ.... när jag beställt två stycken med ost och gräddfil så började han gräva i sin olika burkar och slängde på räkor och rom. Jag ifrågasatte självklart varför han gjorde den varianten när jag beställt två andra, svaret blev trumpet att det var slut på ost...... DAAAHHH! Säg då det på en gång!

Jag svarade trumpet tillbaka att då ska jag minsann bara ha en och vi smaskade i oss den tillsammans men det var ingen höjdare tyvärr....får väl se om jag kan få en i sommar med....suck...

Samtidigt såg vi en modevisning på stora scenen....tyvärr var det inte heller mycket till modevisning.... lite dansshow av småtjejer som vevade mest med armarna och sedan tre klädbutiker som visade upp några olika kreationer...vi undrade om det var ett skämt..
Det var det inte.

När vi gick ut kom dock en liten ljusglimt, kvartersteatern som vi alltid går på och i sommar ska de spela upp en rätt okänd Dickens-pjäs som säkert blir jättebra....jag rekommenderar alla som inte har varit och sett denna teater i Sundsvall på somrarna att gå!!! Vi fick tre biljetter till priset av 2 så vi var ändå rätt så nöjda=)

Nu ska jag krypa upp i soffan..det blir inge sound of music orkar inte gå ner och hyra den men nåt annat blir det!

Puss så länge

Vårmässan here we come!

Vi ska iväg en sväng jag och syster på vårmässan... se om vi kan bli lite inspirerade och hitta nåt roligt kanske..mest roligt med sällskapet och gå och strosa men man vet aldrig om man hittar nåt!

Vet inte när fisen kommer hem från Delsbo tänkte hyra sound of music och bara krypa upp i soffan med min favoritglass senare men vi får se hur det blir med det.. längtar ju lite efter fisen med=) När man alltid är tillsammans så blir plötsligt en dag lång.... att inte kunna gå in till rummet bredvid och titta på honom och retas lite.
Man behöver få SAKNA!

Men sound of music måste jag se för mig själv=) Det är ingen film jag ser med andra haha.
Nä dags att åka!

Puss

Glasspremiär och bowling

Igår efter jobbet sprang jag runt som en galning med siktet inställt på att hitta en klänning till det första av alla bröllop vi ska på den 10:e maj...men ingen klänning hittade jag...däremot en massa annat och jag hade kunnat ta hela stan med mig hem men höll mig och köpte det jag behövde och en tunika som jag inte kunde motstå.
Mötte upp Stefan och Märta som promenerat ner från jobbet och vi köpte säsongens första mjukglass!!! Min ser lite skum ut på bilden men det är lakritsströssel med vit chockladdopping=)

Efter att jag regerat hela "så ska det låta" (jo jag kunde ju så mycket och Stefan jobbat klart några timmar på Bishop så styrde vi kosan mot bowlinghallen och mötte upp Mats och Malin. Det blev en jämn match som tyvärr killarna gick precis segrande ur, men jag slog iaf Stefan vilket kändes viktigast=) haha

Idag har jag jobbat på Stadium och ska nu laga lite mat innan vi ska iväg på vårkonsert med mammas kör och sen lite umgäge ikväll det blir spännande att se vad vi gör=)


Puss på er underbara!

     

   

     

Lars!

Känns att det verkligen är vår nu lyssnade på Lars Winnerbäck på promenade hem och sjöng med även fast jag förmodligen hördes en bra bit bort....men jag tänkte att svetten rann på ryggen och trosorna skavde i röven så jag var tvungen att hitta på nåt kuligt...och visst var det kuligt!

Vi ska väl snart ut till mamsen en stund och träffa henne innan hon åker utomlands med kören sin. jag hoppas att hon får det mysigt!

Igår var jag ju till Linnéa på kvällen, och inlägget jag skrev igår verkar inte ha fastnat här så jag säger bara att vi hade trevligt!!! Kul att se hur de bor nu!

Huset vi tittade på låg jättefint och var inte så pjåkigt men ändå inget för oss... vi är ju rätt så långa båda två och så fort vi klev upp på övervåningen kändes det som att vi nästan slog i huvudet..=) Så det var inget intressant, men roligt att titta iallafall...det lär vi ju få göra några år....=)


Nä nu måste jag städa undan lite grejer som ligger och skräpar.. Ha en fantastisk torsdagkväll imorgon är det fredag!!! Tjohoo!!!!

                                                   LARS WINNERBÄCK SOMMAR 2008, söndag 3 augusti 2008, kl 18.00

Ville bara säga

Gonatt!

Har haft en trevlig kväll hos Linnéa och nu ska jag söva lite!!!
Imorn börjar en liten del av mitt nya liv med promenad hem från jobbet ska bli kul att se hur lång tid det tar!!!!

Och hörrni..... gnäll aldrig över småspik.... det är först när de stora tunga sakerna kommer man kan börja darra lite.

Natti!!!

Puss

Solen skiner!

och jag med faktiskt! Ingen huvudvärk så långt jag jag känna och min gulrutiga tunika gör mig glad så fort jag tittar på den=) Ikväll ska vi kika på ett hus ute i Matfors och jag ska ju sen vidare..

Satt nyss och pratade med mina kollegor om hur fort allting går nu när det sommaren närmar sig... helt plötsligt har vi bara 7 veckor kvar att jobba....(några veckor till för mig på Stadium) men iallafall! Och jag längtar efter att shoppa att få hitta lite nya saker som det står nästan Maria på.... har ju rensat ut det mesta av mina sommarkläder då de har blivit för små och urtvättade.. men pengarna finns ju inte i oändlighet direkt så man får väl göra det bästa av situationen... Solen gör så mycket!!! Jag skulle kunna ligga hela dagarna nu och bara lapa sol men får väl vänta med det ett tag=)

Housewifes var iallafall helt fantastiskt igår jag skrattade MYCKET! Ikväll är det äntligen greys med efter det sketna hockeyuppehållet!

Jag längtar.. nu vill jag gå hem... men måste hålla ut några timmar till=)


Puss på er underbara!

jo..

Ok det är sent...måste bara berätta att jag var på intervju idag.....har INGEN ANING om hur det gick faktiskt.. men tror att konkurrensen är för hård tyvärr...men men vi får se bara att kämpa vidare... nu är det dags att sova om man ska orka med dagen imorn...vi ska kika på ett hus faktiskt....får se vad det är....!

Imorn kväll ska jag åka en sväng ut till Linnéa och fika och se Greys, ska bli kul att se nya huset och umgås lite, det var alldeles för längesen nu!!!


Puss o kram!

En egen måne...

Jo det skulle vara härligt... Det skulle inte vara en vanlig måne... den skulle vara grönskande och solig.... jag skulle kunna sitta och pilla med tårna i det friska iskalla vattnet och vinden skulle bara blåsa lite lätt..... en bris.. en pust...
och ingen skulle kunna störa, vardagen skulle försvinna för en stund, inte för att inte vardagen är fantastisk, men de små stunderna då jag bara vill ha min lilla oas, min egen måne, då skulle det vara perfekt.

Det skulle inte finnas några arga känslor på min måne, inga samvetskval eller sorgsenhet över det jag inte har och får, nej jag skulle vara så upptagen med att bara finnas och vara lycklig på min lilla måne. Jag skulle ha fullt upp med att skala alla frukter som växer överallt. Jag skulle vara upptagen med att dansa i en pyjamas till Ricky Martins allra mest förbjudna hits.

Jag är där.... ibland...då ni inte ser mig... för det är något livsviktigt... att få ha min egen lilla måne ibland.

 

PUSS

hrm..

image968

Haha den bjuder jag på!
Dansgala är såhär roligt=)

Vi hade en trevlig kväll=)

Hos kusin vitamin ute på ön=)
Vi åt gott, vissa spelade guitarhero,andra var minst lika nöjda utan att spela och vi avslutade med 1 1/2 timmes "rull"-lek=) Oj vad jag skrattade!

Vi fick även se vissas dåliga förlorarsidor=) det var underhållning det!!!

Mitt dåliga humör försvann och jag somnade stenhårt=) Vaknade halv nio av att solen sken in genom persiennen och jag gav mig ut på en 1 1/2 timmes promenad i morgonsolen...det gjorde mig gott!


Åkte sedan och jobbade i några timmar och har nu ikväll tagit det lugnt, vi har varit och handlat och pantat burkar=) Ett ont måste!

Puss!


Trevlig lördag!

Själv ska jag åka och jobba, jobbar extra hela denna helg=) Ikväll blir lite lite grillning hos kusin Malin och hennes Man Patrik...ska bli trevligt! Igår blev det så ska det låta för hela slanten men inga bra artister med tyckte jag....

Såg sedan "Hairspray" och ja betyget blir godkänt lite gullig tjejig musikalfilm tyckte jag!

Nu ska jag fika klart och sedan åka till jobbet, hörs senare!

Grattis förresten till Lena och Fredrik som igår fick en liten Rasmus mitt på dagen!!!!! Hoppas vi kan ses snart!!!

Puss på er

Lovely day!

Sitter just nu och har lite andrum på jobbet, har haft hemkunskap och lagat korv och rotsaksgryta, det var inte populärt hos de yngre=)

Förstår ni att det är världens finaste väder ute!!! Solen skiner och himlen är så blå den bara kan bli!!!! Livet blir genast mycket bättre!!

Jag ska börja gå hem från jobbet på eftermiddagarna, jag skulle gå till jobbet om jag hann men det tar nästan en timme och ska man hinna duscha (för det vill man) innan jobbet så betyder det att jag måste kliva upp typ vis fem på morgonen, och det gör jag inte innan jag får barn!

Dags att ringa lite föräldrar=)

Njutav dagen! Jag ska ge mig ut på en lååång springtur ikväll!!!

Puss så länge

måndag igen...

Och jag smygbloggar lite på jobbet..har suttit och planerat en stund nu och ska snart ha möte...
Det är så segt med måndag!!!

Längtar tills jag kommer hem och får ge mig ut och springa en stund.. för ut det ska jag, är så trött så jag skulle lätt somna om jag lade huvudet på bordet=)

Inga nycklar hittade än... vet inte när de tänker behaga komma fram! Vi får se...

Filmen blev det inte så mycket av igår, vi började att se på hairspray men då vi pausade för telefonsamtal hittade fisen en annan film han ville se och jag var ändå så trött....helgens bravader har tagit ut sin rätt!

Nu ska jag väl jobba på lite=)

Ha en bra måndag!

Puss

Födelsedagsfirande och Dansgala

Igår hade vi en hektisk dag, först ut på stan för att kika efter något att ha på kvällen men jag gick tomhänt hem, tur det eftersom jag ändå är pank=)

vi åkte sen upp till pappsen som fyllde år och firade honom. Vi åt BÅDE smörgåstårta och tårta=) ingen hejd på ätandet! Hoppas du ger dig ut och testar presenten nu papps!

Hem igen och tacomiddag med ett gäng dansare innan det bar iväg till folkets park och dans till Boogart och Shake..och oj oj oj vad folk som hade kommit! över 1000 pers trängdes och dansade hela kvällen fram till 02.30 och jag var trött men nöjd när jag kom hem.Vi hade en jätterolig kväll både fisen och jag! Ryggen värkte och fötterna likaså men jag somnade väldigt gott!

Idag har jag jobbat några timmar och sedan mötte jag upp mamma och syster för lite quality-time på birsta city. Vi fikade och myste en stund innan det var dags att fara hem. Jag shoppade inget eftersom pengarna inte finns denna månad, men hittade lite te, "vårkänsla" och "mammas mirakel" jag härmade syster som hade köpt dem innan=) Så nu vet ni alla som bor i närheten att det bara är att komma och fika! Jag har gott te!!!

Nu ska vi snart se en film och mysa lite, jag skulle behöva massage kanske kan jag tigga till mig lite=)

Puss så länge

känslan...

Av befrielse. Att få göra som jag vill. Att bara släppa allt jag har och ta av mig strumporna. Och gå ut i gräset. Stråna kittlar mig mellan tårna samtidigt som det värmer.

Att lägga sig ner och bara titta upp i himlen. Titta på alla moln som bildar konstiga små gubbar. Precis som när jag var liten. Att se en humla på nära avstånd och se hur den kämpar i den lilla blomman. Samtidigt som vinden sveper den fram och tillbaka.

Att höra ljudet från den rinnande bäcken. Att tänka tillbaka på alla de lekar vi lekte där när vi var små. Hur vi byggde små rum kring bäcken och lekte spioner. Även om stenarna gav oss fina skrubbmärken på benen.

Att se alla krocketpinnar  uppställda över hela gräsmattan som nu när vi inte spelar gör mer skada än nytta eftersom vi snubblar på dem.
Att spela boccia med morfar, och aldrig inse att han lägger sig.

Jag saknar somrarna när jag var liten och jag längtar efter den sommaren då jag kan gå ut i min egen trädgård och känna på gräset. Den dagen... kommer att vara helt fantastisk=)

Mys=)

Jag sitter i soffan, har hittat mina favoritchips genom tiderna "sourcream & cheese", de finns på ETT ställe i hela stan...hela jag log när jag hittade dem..=)

Daniel från Vara har kommit upp till oss idag och sover här tills på söndag, för imorn smäller det dansgala på folkets park med 1100 dansare som är redo upp till öronen att dansa=)
Det ska bli såå kul!

Som kolasåsen på glassen så är det ju också så ska det låta nu=)

Puss på er!

Suck...

So you think you can dance är förstört.... Av oss puckade skandinaver......
Vi kan inte filma så man ser dansarna på rätt sätt.... vi stjäl danssteg från USA:s omgångar, vi har tre programledare som gör allt helt förvirrat och vi röstar ut paren på konstiga premisser och i orättvis ordning.

Varför skulle vi försöka oss på detta??? Det är tydligt att det inte fungerar...Nu krävs det skärpning om jag ska orka titta på detta...Nu blev det mest jobbigt.

Ska sova nu för huvudvärken är absolut inte borta och lär nog vara kvar imorn...!
Men det är ju fredag då iallafall=)

Sov gott alla söta!

Puss

Det är torsdag!!!

Och äntligen kan jag se slutet på denna vecka=) Såå härligt! Helgen har mycket att erbjuda så det är skönt=)
Har haft en rätt lugn dag på jobbet hann till och med rätta lite nationella prov.... Har fått oerhörd hjälp av mamsen att styra upp diverse betalningar hit och dit så nu känns det som det börjar bli lite ordning igen....
TACK!!! Det betyder så mycket!

Har suttit och tittat på en massa fina vårkläder idag när jag kom hem, de måste ju skicka typ en katalog om dagen bara för att de vet att man tillslut måste öppna en åtminstone....men jag hittar mer på internet=) Har precis insett att jag räknar helt fel på storlekarna i UK alltså jag har ju 36/38 som tydligen är strl 10 i UK men jag trodde att jag hade 12 minst....roligt att prova en sån storlek på en affär bara för rolighetens skull=) hehe
Ja man kan ju inte veta allt! Jag vet ju så himla mycket iallafall=)

Har nyss suttit och översatt lite låtar, brukar översätta engelska låtar till svenska när jag ska sjunga i kyrkan osv
Jenny! Jag har översatt din låt=) "With all I am" den blev bra! Ska sjunga den för dig nån dag=)

Ska snart till farmor en snabbis och lämna över lite satsumas som jag inhandlade i måndags, döden-dagen då jag tappade mina jobbnycklar som förmodligen ligger i en snödriva nånstans på skolgården, den får nog tina fram verkar det som! Jo tillbaka till satsumasen....jag har längtat och väntat och längtat lite mer... och nu har de äntligen kommit!! (vet inte ens om jag vågar tala om vart de finns för jag vill inte att de ska ta slut=) men ok då de finns på Ica Maxi ute i birsta och de är såååå goda!!! Har redan ätit 7 stycken och fler blir det!

Ikväll är det "So you think you can dance" är inte riktigt så imponerad som av originalprogrammet men det duger=)
Blir säkert bättre och bättre!

Puss så länge nu ska vi äta lite så min huvudvärk släpper...

flåt..

men om det är nån fler som vill beställa kan vi väl göra det nu...? jag vill ha......

ASOS Premium Silk Chiffon Ruffle Hem Dress

www.asos.com

Vi

Låt mig bara få finnas.Nära. Så nära som det bara går. Låt mig få gråta. Så tyst jag bara vill.
Håll om mig. Inte för hårt. Men ändå nära. Lova mig att allt blir bra. Lova mig att du kommer att finnas där.
För jag litar på dig. Behöver dig. Älskar dig på ett sätt som inte innan dig var möjligt.
Vi delar verkligen allt. Vi går igenom allt. Det är en häftig känsla. Att kunna dela det med dig.


För alltid.



Lite blondare...

Jo jag var ju hos frissan igår och började min vandring mot det blonda livet, vi vågade inte avfärga helaa håret och bleka det utan jag ska istället slinga det eftersom och på så vis göra det ljusare under en lite längre tid. Känns som ett bättre alternativ än att ha orange hår ett tag. Nu blev det brunt med slingor i så mycket färg försvann iallafall eftersom jag nästan var svart innan! Så det känns skönt det är på rätt spår.

Nycklarna är fortfarande inte funna så om ni har några synska kunskaper så använd dem gärna för jag måste hitta dem!

Har varit en stund hos mormor och morfar ikväll, de blir alltid så glada när man kommer men tiden på veckorna räcker sällan till. Nu blir det mycket jobb på helgerna framöver med.

Ser just nu på vänner och följer med i nyheterna kring lilla Engla som är försvunnen, helt sjuka människor som får går runt efter bara att halvårs strafftid... det är ju pinsamt hur vårt rättssystem fungerar!!!

Så här mörk var jag igår innan jag gick till frissan=)

image966

Vänta bara=)

Puss

Livet...

Ja det är härligt nästan jämt...när det inte är det då???
Jag då sitter man och funderar ut hur lång tid man behöver på sig att betala av alla återkrav och skatteåterbetalningar, man förargas över att jobbnyckeln kan vara borta för evigt och inser att man inte har någon som helt motivation till att träna eller what so ever.
Dessutom har man en katt som går och har kåtslag och skriker dagarna i ända, sedan en katt som älskar att förstöra och bita sönder allt i dennes väg. Att han dessutom börjar att skrika varje morgon halv sex gör ju inte saken bättre...

För att toppa denna härliga vecka ja då faller det ett två decimeter snötäcke sådär härligt och blött som bara gör att man blir lycklig ända in i själen (NOT!)

JAG VILL HA VÅR OCH SOMMAR NU!!!!

Men annars är livet fantastiskt

Over and out. puss

Söndag

Vaknade relativt tidigt med tanke på att jag gick och lade mig halv tre... mrn det blev ingen jättelång utgång... vi hade trevligt iallafall! Fick röra på rumpan lite så tack för det världens bästa Jossan=)

Klev upp och duschade, gjorde mig i ordning och gick över till farmor. Fikade där och gick sedan hem igen så svärföräldrarna kom upp till Sundsvall för besök! Alltid trevligt att få främmande!
Vi begav oss till Claes Ohlson och sedan Birsta för lite minishopping på trädgårdslandet och djurvaruhuset, orkade absolut inte bege oss in i Birsta City, nej tack inte på en helg!

Middag på Ming Palace och dagens första mål (åt en leverpastejmacka hos farmor) maten smakade som alltid bra! Sedan de åkt begav jag mig upp till Syster och Johans nya lya som var kanoners fin! Jag är såå avundsjuk=)
Roligt att ni börjar komma till rätta=)

Nu slappar vi hemma, jag ska skicka in en arbetsansökan, ni som kan håll tummarna nu ett tag framöver!

Lillebror vi får höras och synas i veckan=) Du vet att du är bäst va=)?

Snart dags för sängen, ska planera lite inför veckan först!

Puss på er underbara!


Fisen och svärfar på väg till Claes Ohlson
image965

Stadiumavtackning!

När världens sötaste chef slutar krävs det en fest med god mat, trevligt sällskap, fina presenter och några tårar.....
Vår fest hade ALLT det...=) Vi har inte riktigt förstått att hon försvinner för gott nu vår käraste Majsan som har hållit i trådarna sååå länge nu och gjort det med bravur. Hon kommer att vara så grymt saknad! Men ibland är det dags att göra något nytt och vi önskar henne såklart lycka till!

Det blev en trevlig fest som slutade på lite olika håll men jag är övertygad om att alla hade trevligt så länge vi var tillsammans... Det är så kul att se er!!!! Det blir alldeles för sällan! Även vår fina gamla familj var samlad denna kväll, en högtidlig reunion!!! Love you my darlings!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Puss!

vår lilla resa söderut...

Här kommer lite bilder från den..=)

Först sov vi hos Sandra och Johan i Örebro (vi hade med oss Sandra ner i bilen) Jag gosade med Doris lilla vita kissen som de har skaffat=) Efter det vidare till Daniel i Grästorp (det är hans vita hus som han ska renovera! Där hade vi mysigt med god middag, vin framför brasan och trevligt sällskap! Sen vidare till Moholm (utanför Skövde) och vistelse hos Johan, Kristina och lilla Hilma som är såå söt=) Om ni undrar över det som ser ut som dans mellan Johan och fisen så är det dans=) Träning inför bröllopet!!

Sist ville jag bara visa mina fina disktrasor=) det är ju äckligt men man kan ju göra det roligare=)

     

     

     

     

tung huvudvärk, trötthet och tårar

shit vilken dag...efter att ha skrikit lite åt barnen ( de hade en rätt livad fredag förmiddag) och fått det på rätt köl så kände jag mig på ganska gott humör när jag önskade dem en trevlig helg.
Mitt huvud började banka så fort de gått genom dörren och jag tänkte att oj detta kan bli en tuff eftermiddag. Oj det var bara början....

På bussen ville jag bara kräkas av illamåendet av huvudvärken men tänkte att bara jag får komma hem och vila lite. Kommer hem och ser brev från skatteverket och tänker tjohoo nu får jag se hur mycket jag får tillbaka så jag kan betala tillbaka csn det jag tjänade för mycket år 2007 (dvs 3800:-), öppnar brevet och ser att jag ska BETALA TILLBAKA 4800 i skatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är så paniken infann sig och tårarna började spruta.

Jag vet det är löjligt men just då var det så jädra orättvist och vidrigt så jag ville bara dö... grinade en stund och huvudvärken blev såklart värre (varför inte?) .
Tillslut kom min fis in igenom dörren och har sedan dess peppat mig, pussat mig och nu varit och handlat pizza(!) och jag bara ÄLSKAR honom! Trots att allt är piss så kan han få mig att skratta, det är värt sååå mycket......

Nu ska vi se så ska det låta , Linda Bengtzing är ju med ikväll...=)

Bilder kommer senare!!!

Puss så länge


tröttis...

Det är längesedan jag kände mig så oerhört trött! Har gått lite som i koma hela dagen och önskat mig någon annanstans trots att barnen varit helt fantastiska och det är med sorg i hjärtat jag tänker på varje dag att jag inte får fortsätta se dem utvecklas till hösten... jädra nedskärningar och omförflyttningar....!!!

Skönt iallafall med fredag imorgon,ska passa på att riktigt vila upp mig i helgen, kroppen är inte med till 100 %!
Lovar att lägga in lite bilder snart..jag vet att jag är seg men så är det ibland=)

Hittade ett par dödligt fina stövlar idag, som skulle kunna användas både till vardag men även till fest, tyvärr var de alltför dyra och går inte ens att önska sig i födelsedagspersent eftersom då flera måste gå ihop typ...

Som ni ser så händer det lite grejer här på bloggen=) Gulliga Malin håller på att fixa lite så det kommer att bli så fint! Som sagt det blir en Maria-sida utan dess like=)

På tisdag smäller det! Då börjar min resa mot det blonda livet igen då det är dags att göra första slingingen... Lär väl se ut som en idiot i två månader men vill testa att vara blond igen då jag trots allt varit del hela livet. Den gladaste är hitills farmot Ruth som gav ifrån sig ett litet glädjetjut då hon fick höra att jag äntligen skulle ta bort det "svarta i huvudet" som hon kallar det och bli "hennes tjej" igen=) Jag har VÄLRLDENS bästa farmor=) jag lovar!

Nu ska jag se Timrå förlora och åka ut semifinalen, det är lugnt jag har redan förlikat mig med tanken och sedan ska jag krypa till kojs!

Grattis till min Marcus som nyss förlovat sig! är superglad för er skull!!!!

Vi hörs alla ni underbara=)

Puss o kram på er!

Onsdag

Och jag förstår inte att veckan kan gå så fort=) det är härligt faktiskt!!! Är lite less över att jag inte hittar kabeln som ska användas mellan kameran och datorn så jag kan lägga in lite bilder...det är väl fisen som har lagt den på ett jättesmart ställe. Men dessa saker kan helt enkelt reta gallfeber på mig!!!

Har kommit igång lite med min löpning var ute i måndags och promenerade igår (tisdags) hoppar över det idag och ger mig ut en sväng imorgon tror jag....

Vi var också ut till mamma o LÅL igår , fick middag och klippning=) trevligt, tack för besöket!!!!
Idag har jag sprungit som en liten blå på stan för att hitta ett par skor att gå i i denna mellanperiod men tror ni då kära människor därute att det finns????? Neeeeej då det finns BARA ballerinaskor och pumps!!! HUR SKA JAG KUNNA GÅ I DET NU??? när pölarna bara omringar en ute på gatorna och klarar man sig undan dem jo nog tusan kliver man i en lerhög!!! Nån som känner igen sig???

Ok vad har hänt för nytt annars?? Folk flyttar just nu hit och dit i vår närhet, det är världens rusch men vi sitter lugnt på våra söta små ändor och inväntar den dagen, det tillfället, den stunden då det bara säger klick...... och där finns vår tomt eller vårt hus... det lär väl ta sisådär en 15 år men oj den som väntar på nåt gott..........väntar som känt alltid för länge!

Timrå vill jag inte ens prata om det är jobbigt just nu att inse att de förmodligen inte klarar att vinna mot skitlaget från Jönköping som förr i tiden var "mitt lag" som jag höll på... (När Timrå avancerade kändes lite löjligt att sitta i Norrland och heja på ett lag så långt söderut=)
Men man vet aldrig så jag ska inte se matchen bara glimta lite kanske=)

Ikväll kommer Linnéa och gör mig sällskap till greys, det var ett tag sen vi sågs och jag har missat två avsnitt men jag tror det går bra iallafall och imorn blir det date med Frida=)

Snaaart kommer det en finare variant av min blogg....så håll i er=) Det kommer att bli en RIKTIG Maria-sida!!!

Funderar på att ha en liten tjejträff snart=) ni vet en sån som jag hade förra året ungefär vid min födelsedag, vad tror ni om det tjejer?? favorit i repris???


NU är det snart vänner=)

PÅ MED MYSBYXORNA!!!

Klicka här för en större bild på Terry Robe

Eh just det=) den här vill jag ju ha!!!

www.nelly.com

PUSS!

Äntligen!

Har saknat min blogg!!!
Har haft fullt upp hela eftermiddagen nyss hemkommen från besök hos mamsen och ska nu hoppa i säng fort som attan så jag orkar jobba imorn... Bloggar dock imorn med lite bilder och annat efter jobbet!


Puss och gonatt på er!!!

RSS 2.0