Kändisbesök

Idag när jag vaknade dunkade huvudet och jag tog mig mödosamt till soffan där jag spenderade de två första timmarna av dagen. Sedan upp och skrubba lite på toaletten så den blev lite fräschare. Åkte och jobbade och kände mig som världens PMS-kärring. Varnade mina älskade arbetskamrater för mig själv och tog tag i dagens arbete. Efter nån timme i kassan dyker plötsligt ett känt ansikte upp och vem handlar om inte JOKER? Ja för mig är han iaf Joker, men han kallas väl för Johannes Brost också. Han stod där och såg precis som som han gjort i alla år, det enda som saknades var de blå glasögonen.... de var så härliga.... Det var tider det när Joker regerade på båten. Härligt....
Sen blev dagen bara bättre och bättre och även om migränen lurar så är jag nu vid gott mod!
PUSS!


Till Linnéa

Den här är till dig gumman....vi är båda riktiga One tree hill - fans och med en av mina favoritlåtar genom tiderna så kan det inte bli bättre=)

Tycker om dig my darling! Och kommer alltid finnas här!

PUSS

fotogenique? =)

Här har jag snott några bilder från idag=) Några fler finns på Malins blogg www.mjke.blogg.se
Det är också Malin som gör om min blogg=) Duktig kicka!






Tack för idag gumman! Du är så duktig=)

Ledig dag

Sov länge idag klev inte upp förrän klockan var halv tio. skönt med sovmorgon även om det inte är likt mig att sova så länge. Snörade på mig skorna och tog en löptur som jag kallar för "kvartersrundan". Jag gillar den för att det är lagomt mycket uppför och nerför samtidigt som det är lugnt och ingen trafik fastän man inte är i skogen.

Var sedan ute en stund med Malin och fotade lite, tyvärr är jag ingen som fastnar på linsen sådär kanonbra men roligt hade vi även om vädret var riktigt kyligt! På med vantarna gott folk!

Hem igen och bytte om för att sedan möta mamma nere på stan för lite fika och prat. Det var en mysig stund och min lediga dag har varit jättebra! Nu är det hockeymatch, Timrå de arma stackarna ska försöka vinna för en gångs skull.
Igår hände en rolig sak på jobbet. Per Styf kom in (Som spelar i Timrå). Jag brukar ha rätt så bra koll på vilka de är och hur de ser ut men kände inte igen honom. Inte ens när han stod och betalade hos mig i kassan med sitt brutna finger i bandage över hela handen så fattade jag att det var han. Jag till och med tvingade honom att skriva sin namnteckning på kvittot=) Då skrattade han bara och sa att då fick jag faktiskt skriva ner numret.
Så det gjorde jag. Så nu du Per Styf är det bäst att du hejar på dem ikväll om det här ska gå vägen.

Har tänkt mycket idag på vänner som har funnits med ett bra tag men som sakta glider allt längre och längre bort. Är det mitt fel? Eller deras? Eller har vi båda skuld till det? Är det för att vi har så mycket att göra och glömmer att höra av oss eller vill vi helt enkelt inte? Jag funderar... Jag vill ju att de ska finnas kvar.

Puss!

Hej o hallå!

Igår kväll såg jag början på Bridget Jones-filmen bara för att jag älskar den=) Sen fortsatte jag med filmen som gick på 3:an "I hennes skor" med Cameron Diaz som jag också gillar. Fisen gick och la sig innan mig och vaknade till när jag gick och tvättade mig i sista pausen. När jag sedan suttit i tio minuter till och fem minuter var kvar av filmen, så kom han utstapplande från sovrummet och tittade sig yrvaket omkring.
- Jag blev orolig, sa han
-Varför då? sa jag. Jag sitter ju här!
- Jo men det blev alldeles tyst efter att jag hört dig borsta tänderna så jag började fundera, sa han,

Jag skrattade först en stund sedan han tussat in igen till sängen och fick sen nästan en tår i ögat. Han får vara hur orolig han vill=) Älskar dig!

Idag mjukstartade jag framför tv:n med fil och branflakes (med mörk chokladsmak) fantastiskt! Förutom att regnet strilade nerför rutorna... Myste hemma med kissarna innan  det var dags att vara duktig och åka till jobbet. Dagen på jobbet gick fort, Josse jobbade ju och vi har äntligen bestämt oss för att åka till gbg och hälsa på Vickan som nyss flyttat dit. I tre dagar ska vi mysa och längta till julen under första advent helgen. Vi kommer att ha det kanonmysigt!!!!!

Nu ska jag se på CSI med fisen och äta babybell-ost=)
Långdag på jobbet imorn!

Puss så länge=)

Sköna söndag!

Igår hade vi supermysigt nere på stan, vi träffade på fisens jobbarkompis Daniel med familj och slog följe med dem för fika efter att vi shoppat lite. Sedan mötte vi upp Syster yster och Johan som vi gick runt med en stund, var tvungen att införskaffa en ny bh som går att ha under jobbtröjan. Mina andra fungerar inte så bra eftersom tröjan är rätt tunn och visar lite för mycket ibland. Vi gick sedan med dem och fikade lite till innan vi köpte med oss Sushi hem (tredje gången ever som jag äter det). Det går bättre och bättre men klarar än så länge inte av wasabi.

Eftersom Jonas fyllde 27 år igår bestämde vi oss för att våldgästa dem och gratta honom lite. Även Annelie och Kobbe var på plats så vi blev några stycken i tv-soffan. Dansbanskampen stod på agendan och oj oj oj...
Vi gnällde och blev fantastiskt upprörda av detta skitprogram som har världens ojustaste regler och tar med band som aldrig har spelat inför en publik. Då skulle jag inte heller ställa upp i tv. Det var iallafall ett program som man kommer att ha många åsikter om, alltså vara tvungen att kika på!

Vi hade en lugn och jättemysig kväll ute i Vintertjärn och är spända på vilken liten krabat som snart flyttar in där=)  Lina blir bara rundare och rundare om magen. Så mysigt!

Just nu är vi nere i Delsbo och ska byta till vinterdäck, det blir några mil om natten nästa helg så vi vill ta det säkra före det osäkra. Ikväll blir det lugnt framför tv:n tror jag.

Puss på er!

Lördag!

Solen skiner och vi ska ta oss ner på stan en sväng jag ska hämta mina stövlar bland annat sen får vi se om det blir lite fika med nån kanske... om nu nån är sugen=) Skönt att ligga i sängen och mysa i morse!

See you later!

Jag har min mysigaste klänning ever på mig idag som jag fick i julklapp av syster förra julen och mina prickiga strumpbyxor...riktig mysdag!

Puss

Fredagsmys!

Idag slutade jag tidigt från jobbet och tur var väl det så jag kunde ge mig ut på en löptur och rensa ur mig lite agressioner som låg och grodde över att livet spelar mig fula spratt. Vädret var kanon och löpturen gav mig energi även om jag varit trött på kvällskanten.


Fisen och jag har tänt ljus, ätit kinamat och sett " Vantage Point" på hyrfilm. Den var helt ok!

Nu är vi rätt slutkörda båda två så det blir nog en tidig kväll för oss.

Skönt att inte ha något planerat för hela lediga helgen! Bara vara och mysa. Det är kanske det man behöver.


Puss och natti på er


Bajs på fingrarna

Jag läste en otroligt äcklig artikel om hur slarviga vi svenskar är att tvätta händerna när vi varit på toaletten. Det är massor som går omkring med miljoner bajsbakterier på händerna och sprider det till höger och vänster. Skärpning! Tvätta händerna! Konstigt att man inte har drabbats av någon mystisk mördarbakterie så många bakteriehänder man säkerligen har att göra med dagligen... Huva. Nej dags för sängen! Puss

Misslyckat...

Började dagen med att tänka enormt positivt och gjorde mig redo att baka inför mitt besök på gamla arbetsplatsen.
Jag tänkte baka enkla goda fantastiskt fluffiga choklad-kärleksmums. Tror ni det blev bra?
Nej.

Tabbade mig redan när jag var tvungen att springa ner på macken två ggr eftersom jag inte hade varken ägg eller smör.
När jag bakat klart och skulle ta ur mästerverket ur ugnen fastnade jag i ugnsluckan och gjorde illa fingret (fråga mig inte hur). Nåväl tänkte jag det smakar säkert jättegott.
Eller hur.
Som skosulor ungefär.

Besvikelsen är enorm.
Det blir bageriet imorn.
Varför är jag så värdelös i köket?
Det handlar inte om vana så försök inte.
Det handlar om en medfödd icketalang.
Jag gör andra saker mycket bättre!

I övrigt har dagen varit helt ok.
Greys Anatomy var underbart... jag blev lycklig ända in i benmärgen!
Ledig imorn...först besök på gamla skolan (arbetsplatsen)
Sen kanske foto ett tag med Malin, om vädret tillåter.
Yoga på kvällen och till sist Aveny! Dags att ta fram danspjucksen!

Puss

Däckad!

Slog upp mina blå kl 04.45 i morse och hoppade i mysbyxorna, kammade håret och drog iväg till Stadium för årets viktigaste inventering. Det var nämligen extremt viktigt att VARENDA vara "blippades" på rätt och och fick en egen "blipp".
Det gick galant.

Vi slet och slet och slet... mattiderna försenades redan till frukostdags men då slet vi lite till.
Jag tror faktiskt det gick väldigt bra=)

Kl 18.45 stämplade Maria ut och försökte hålla ögonen öppna under den långa fyra minuters resan hem.
Sen dess har inte mycket hänt.
Jag har legat i soffan och sovit. Hårt
Satte igång alarmet till 21.00 då mina bästaste husfruar går på tv:n.

Har nu sett det och välkomnat världens bästa fis, min älskling hem som har varit med sina elever på skolan och byggt ett uppehållsrum. Jag är STOLT!

Förresten så hatar jag när folk inte kan svara på sms.
Snart säger jag upp kontakten. Ärligt!

Puss!

Regn

Igår kom min härliga huvudvärk tillbaka och jag blev hemma efter jobbet som slutade 20. Jenny och Albin kom förbi och fika och blev kvar en bra stund, trevligt! Jag hade hyrt film som jag tänkte se men orkade inte utan såg ett vänner avsnitt istället=) Somnade med dunkande huvud samt vetekudden under nacken och vaknade med ömmande nacke och huvudvärk. Har nu tagit en migräntablett och hoppas det släpper.

Snart jobb, efter det åker vi ner till Delsbo för att fira fisens bror som har fyllt år.
Jag har precis beställt ett par gummistövlar! Är så less på detta regnväder och måste ha ett par så nu är ett par varmfodrade små saker på väg hem till mig=)
Varmfodrade Retro gummistövlar från Viking

Tyvärr fanns de inte i rosa med varmfoder men dessa blir lika bra=)
Näe dags att äta frukost och bege sig! I helgen är det jag och världens bästa Jossan mot världen!

Puss

Nya kläder

Aldrig fel med det.... nu har Asos släppt en massa fina kläder igen som man bara kan drömma om när det är så krångligt att beställa..!!! Eller vad sägs om dessa?

ASOS Mixed Ditsy Print Dress  ASOS Pleated Bib Dress

Har varit skönt att vara ledig idag..tvätta och bara finnas till liksom=)
Snart är det dags för Yoga..ska bli skön avslutning på dagen! Sen ska fisen och jag se på ishockey, jag hinner se en bit av andra och sista perioden iallafall. NU är det dags att det börjar hända lite saker för Timrå IK.....

Puss så länge!

Syskonträff!

Dagens absolut bästa var fika med systeryster på Waynes... det andra fiket har vi bojkottat långt innan tidningarna började skriva om det. Är så lyckligt lottad som har världens goaste syskon! Hoppas vi får till vår lilla helg snart=)
Jobbade bara till 14 idag så det var lite panik i fröken Denkerts huvud med att hinna klart allt. Det gjorde jag såklart inte men gjorde så gott jag kunde och det är väl inte illa pinkat det heller=)

Fisen är just nu och jobbar lite medan jag ska bänka mig framför Bonde söker Fru=) Som Herr Jonas uttryckte det idag, "Det är ju så sjuukt bra" haha ja eller hur. Något att se innan Greys startar iaf=)

Satt och kikade i en filmbilaga på barnfilmer förut, samlar ju en massa Astrid Lindgren- filmer och kom att tänka på alla barnprogram man såg när man var liten.... Saknar många av dem! Den enda jag inte saknar är Ika i rutan, det läskigaste programmet någonsin. Hur kan man visa det för barn??? Jag var skitskraj varenda gång hon dök upp och grimaserade i tv-rutan. Det värsta som går idag är lätt teletubbies. Den solen med bebisansiktet!!!!! Creeepy!

Nej nu måste jag jaga tag på Fridolf som river halva lägenheten i jakt på Freja.


Puss!

Detta var jag livrädd för!


Ett av mina favoritprogram då det begav sig=)

Mysig helg i sthlm!

Så är vi tillbaka efter helgens bravader i sthlm. Vi kom hem igår kväll rätt sent eftersom vi hade lite folk vi ville hinna träffa innan vi åkte hem. I lördags sken solen och det var härligt att vara ute och promenera på stan där jag INTE SHOPPADE NÅT! Förstår ni??? Det kan ha att göra med att pengarna inte finns i överflöd denna månad=) Fisen har iallafall ordnat med hotellrum via sitt "andra" jobb åt oss på Elite, som ligger vid St Eriksplan. Ett fint hotell och att rekommendera om man ska bo på hotell! På lördagen blev det god middag hos Stefans kusin med fru som tack för att grabbarna varit toastmasters på brölloppet i somras. Summa sumarum så har vi haft en mysig helg! Bilder kanske kommer, men har lånat mammas kamera och har ingen USB-kabel som passar än.

Idag är det premiär för mig och nya tjänsten på stadium, jag är laddad och ser fram emot många härliga arbetsdagar tillsammans med många fantastiska arbetskamrater!

Vill bara säga grattis till Frida som fått en liten Arvid=) Bra jobbat!

Nu ska jag göra mig i ordning och så småningom tuffa iväg till jobbet=)

Puss!

TGIF!

Har ätit god lunch med mamma idag, mysigt hade vi och maten var kanon även om jag åt dåligt! Tack för att du finns världens bästa=) Har även packat nu en stund för resa till sthlm över helgen. Blir ju en kort resa eftersom vi åker hem igen på söndag men alltid mysigt att komma iväg och göra ngt.

Saker jag tänkt på i september månad:

1. De vedervärdigt fula adidas "calcio"-byxorna är precis lika fula på alla som de ser ut på galgen.... Att dessutom teensen inte fattar att det är en uppvärmningsbyxa och ingen byxa man har på stan det gör det hela ett snäpp värre.
SLUTA KÖP DEM NU!

2. Folk är snåla när det gäller att köpa rosa bandet och använda dem. Oktober är en rosa månad pga rosa bandet kampanjen och vad passar då bättre än att pryda sina jackor med dessa fina band?? Jag har ett på varje jacka som jag använder (dvs 5) det blir totalt en hundring det kan det väl vara värt för forskningen?? Det borde alla kunna göra.

3. Jag gillar verkligen hösten och dess färger. Till och med kylan när den är sådär härligt bitig och solen skiner.

4. Jag hatar att inte jobba, att känna sig helt värdelös och gå och dra benen efter sig. Jag älskar däremot att fika och mysa under en filt tillsammans med mina närmaste vänner.

5. Med fasa har jag insett att jag kanske kommer att införskaffa ett par benvärmare i höst.... men jag kommer bara att ha dem i smyg när ingen ser....=)

6. Jag trivs bäst i mörkt hår. punkt. Önskar bara att jag kunde prova att ha lugg.

7. Jag ska aldrig göra något som jag redan innan vet aldrig kommer att bli som jag vill. Lita aldrig på att någon annan har koll utan ha alltid kollen själv.

8. Jag kommer att sakna världens bästa Anna på Stadium... hon vet nog inte hur tomt det kommer att bli. *suck*

9. Te blir aldrig uttjatat! Jag har hittat ett nytt favorit-te som heter Mums Bums. PROVA!!!!!

10. Ladda med jämna mellanrum över bilder och viktiga saker från kameror du vet aldrig när de fösvinner.

Välkommen oktober=)

Ha en mysig helg alla underbara!!!
NU far vi=)

Puss


jaha ja

Så har bloggen legat nere ett tag och det känns nästan lika bra, så tråkigt att inte ha en kamera och dokumentera dagarna! Ska kolla om jag får låna en kamera av mamsen då vi ska ner till sthlm i helgen. Är alltid kul att kunna knäppa lite kort. Så vad har hänt sen sist? Har fått en tjänst på Stadium så det känns bra, inte den tjänsten jag först sökte men det är iaf ett fast jobb med underbara arbetskamrater och bara det är svårt att hitta! Det kommer säkert att bli jättebra. Vad som händer sen får framtiden utvisa.

Har varit ledig idag och tur är väl det för min rygg gör så vansinnigt ont så fort jag rör mig... vet inte om jag har sträckt mig eller så men jag oroar mig lite inför resan till sthlm i ett bilsäte. Får hoppas att det går bra. Hade hoppats på att få H&M kläderna innan jag åker men de är ju så otroligt sega när det gäller att skicka iväg kläderna! Blir så less!

Förhoppningsvis kommer bloggen snart att se lite annorlunda ut. Även om jag älskar rosa så är det ju höst nu och dags för lite förändring! I övrigt händer inte mycket hos oss just nu...känns som allt går på sparlåga såhär i hösttider, det händer dock massa saker runtomkring hos vänner och bekanta så vi får njuta av det så länge.

Ikväll är det hockey och jag ska sitta bänkad! Kanske kommer pappa och gör mig sällis, fisen jobbar.

Over and out
Puss

RSS 2.0