Rapport från kaoset...

Jag blir tokig!!
De är överallt och skriker och bara rent oförskämda......
Barn.....ibland undrar man varför man studerat till lärare....men bara ibland...
Dagar som dessa..=)

Puss

Ett nytt liv startar idag....

Har precis varit på första passet för mitt nya liv en månad framåt, det vill säga ett gym och kondotionspass med min kära sambo....det var minst sagt spännande....!!
Jag hade:

Kräklust: ca 9 ggr

Svimningskänsla: ca 6 ggr

Lusten att vilja spöa Herr S: ca 4 ggr

Men i det stora hela gick det bra.... ser fram emot en lång löptur i solen imorn!!!!

Mamma har opererat sig.....fick ta bort hela njuren men vi är glada att det gick bra och att hon har en frisk kvar...!

Har jobbat nu i snart två veckor på skola och det har gått bra..bara två dagar kvar sen väntar lite praktik.... ska bli kul det med!
Lämnade in UPPSATSEN imorse!!!! tjohoo!! nu kan man slappna av ett tag...(med ett tag menas en vecka ungefär)

Har även hunnit vara på en intervju....för en förskola.... känns som att det skulle vara en bra start om det inte finns några lärarjobb vilket det ser mörkt ut med just nu.... men den som lever får väl se=)

Hoppas att mina kära vänner som varit på intervjuer för annat också får jobb!! Jag håller alla tummar jag kan!!!!
Nu ska jag se Beck och umgås lite....

Puss!!!

Han kommer snart hem!!!

Min älskling min gulleplutt min allra bästaste bästaste!!!!

Älskar dig gubben....det har varit tomt!!!

Tio timmar uppsats idag....blir aldrig less =) hehe

Farmor är hemma från sjukhuset!! fantastiskt=)

Jobb imorgon och middag med FAMILJEN!!!!!
Stora saker sker ju=) hihi

Blöt puss

Ledig tisdag!

Det vill säga från lite av plugget och jag har passat på att göra massa nödvändiga saker=)

Klev upp sju för att inse att mötet med handledaren blev inställt så jag kröp ner under täcket igen o vaknade inte förrän ELVA!! Det värsta jag varit med om på flera år=)
Snabb dusch och lite dammsugning och lek med katterna (med laserpennan) innann det var dags att åka.
Vädret var inte det bästa så jag, lillebror och storasyster begav oss mot mormor och morfar för lite fika och lillebor skulle byta däck. Fick en munk faktiskt=)

Mätta o belåtna åkte vi vidare i lillebrors nyinköpa volvo S40 och upp till sjukhuset för att hälsa på en nyopererad farmor som inte mår så bra... lite jobbigt då man blir så orolig när det trots allt är över åttio år.....jag håller iallafall tummarna....

Hem och middag framför tv:n (vadå stefan är ju inte hemma o jag kan ju inte bara sitta o se in i väggen heller)
Iväg på Pump med syster som jag inte gjort på väldigt länge vilket kändes i armarna efteråt=) Skulle bära hem matkassen och var halvt död innan jag kom hem=) haha

Är dock liiite ilsken på denna hockey.....Timrå är ju ute så nu är det liksom inte roligt längre... Ännu argare blir jag när de hela tiden ska ta bort alla mina favoritserier!!!! har inte fått se Greys och Hemmafruarna på två veckor!!Skandal om ni frågar mig! Nu beror inte detta på att jag på något sätt är beroende av serier o så=) det lugnar mig bara...min avslappningsgymnastik för hjärnan om man säger så. När man tänker så mycket som jag gör på dagarna kan det bara vara skönt med sjuksköterskor som allmänt har killar som krigar om dem och hemmafruar som bara blir galnare och galnare.... får mig att känna att jag har ett ganska normalt Svensson- lunkigt - liv, och jag trivs alldeles utmärkt=)!!!

Saknar min älskling.... vill att du ska komma hem nu.... sängen är på tok för stor för bara mig!!! dessutom tror jag att det bor en spindel under sängen.....suck

Linnéa du kan gott ta o pallra dig hem nu du med!! du vet väl att våra löpturer sätter igång snart??? Då är det bäst att vara på plats=)

Håller också tummarna för mamma o LÅL som e på väg ner till flygplatsen för vidare transport till Spanien...!

Syster ska på lägenhetsvisning i mitt hus imorn...=) hur ballt vore inte det om hon flyttade dit?????
Hihi I would like it!

Visar några bilder på nya tavlan och de fina påskpresenterna jag fick av min fis i påskägget!!!! ( jag fick såklart godis med, han hade nog inte vågat att inte ge mig det=)

Puss o puss!

                   
vår nya fina tavla!         jag (utan örhängena=)

               
påskpresent 1          påskpresent 2              Mormor!

Long time no seen!

måste medge att jag varit både slö och omotiverad att ens sätta igång datorn den senaste veckan med all hets kring uppsatsen....
Åkte till Delsbo och Stefans föräldrar över påskhelgen...blev riktigt omhändertagna och ompysslade med massa god mat och godis i mängder.... tyckte jag gick med en liten karamell i munnen mest hela tiden ;)

I fredags klev vi upp sex (trots att det var den första lediga dagen på evigheter) för att åka och angla.
Tydligen är det en tradition där nere sen många år tillbaka att åka ut på isen, sätta upp angeldon och sedan sitta i sex sju timmar och frysa häcken av sig medan man dricker öl och tittar på donen för att eventuellt upptäcka om det sker någon "fällning" som det så vackert kallades. Att det alltså hade kommit en ful äcklig gädda som satt i sig mörten på kroken och förhoppningsvis satt kvar så den gick att dra upp om man hade en väldig tur.....

Lyckligtvis lyckades min storfiskare till pojkvän och hans lagkamrat få en fisk på kroken som de även fick upp och som vägde 1,3 kilo, dvs ett hekto mer än de andras....=) Duktiga pojkar!

Förväntingen var ju att solen skulle skina på en vindstilla is och vi skulle kunna ligga och sola och bli bruna o bara koppla av....Ja....solen fanns ju men då det varit storm dagen innan satt det kvar och stolarna flög medan vi desperat försökte att få igång värmen genom att äta minst tre välbrända korvar var och dricka en mugg varm choklad som tog slut alldeldes för snabbt!
För mig innebar min första angling mest bara frusna fötter och händer, en promenad för att återfå värme och en tupplur i en kall volvo.

Var på dans i lördags kväll..roligt då det var längesen och mycket folk var det! Hade förutom Stefan mamsen, LÅL och syster där med så sällskapet var perfekt!
Skönt att ha syster hemma igen! vart väldigt tomt när hon inte var här som hon brukar....=)

Uppsats måndag 12 timmar, uppsats tisdag åtta timmar....VI ÄR SNART KLARA!!!!!! det ska bli så skönt!!
Har ikväll haft delar av familjen på besök i form av Anna och vi har slöat och tittat på prison....=) Alltid lika mysigt!

Helena!!!!! Grattis till förlovningen!!! Du vet väl att du har en toppenkille=) det ska vi fira på lördag!!!!
Tur att jag har er=)

Mamsen ha så kul i Spanien nu och var rädd om er...!!!
Saknar dig min älskling! Hoppas du har roligt där nere och jag längtar tills du kommer hem igen!

På återseende!
Puss!

and the pain only gets worse...

Härligt  med ett forum där man man klaga på precis det man vill och ingen kan göra något åt det annat än att läsa=) hehe
Har både ont i magen och i huvudet och kan inte riktigt känna var det gör som mest ont....dessa dagar är fantastiska verkligen=)


Har haft en fullspäckad helg som vanligt med jobb både lördag och söndag!!!
I torsdags hade vi besök av mamma ochc LÅL som Stefan lagade jättegod kyckling till.... fick årets första påskägg som jag faktiskt inte rört än!!!!! Ska vänta tills på torsdag för då börjar ju ändå påsken enligt mig=)
Jag och mamma färgade håret..eller rättare sagt utväxten...fast mamma hade köpt sin färg på rusta så jag vet inte om den tog så bra=) haha är iallafall nöjd med min=)

I fredags var jag och Stefan och tittade på tapeter och blev lite inspirerade inför inköpet och den kommande tapetseringen (som jag inte vet när den blir än), sen bar det av till min mormor och morfar för våfflor och fika.
Sprickfärdiga åkte vi hemåt för tvättning och besök av Vickan som kom och fikade ytterligare!!!
(jag orkade bara dricka lite te och en bulle som farmor bakat går alltid ner)

Lördag, jobb och sedan hem för snabbt ombyte och tacomiddag med Linnéa och Magnus, vi fick familjemedlemmen Anna med som en liten bonus=) trevligt!!!!! Och framförallt såååå gott!

Helena och Thomas kom lite senare och vi vandrade de 30 metrarna bort till Aveny och såg smalare än Thord, vilket innebär hoppande och sång tills ingen röst finns kvar. Roligt var det iallafall!

Söndag och jobb och dagen gick fort för alla verkade behöva nya skor... Köpte nya löparskor, en skjorta till stefan, ett par till skor,ett linne och födelsedagspresent till pappsen,
allt för 120:- =) det lönar sig att handla asmycket under året på stadium så man får tillbaka det i en bonuscheck=) haha
Stefan hade varit nere i mellanfjärden oich hjälpt till med stugrenovering och vi åt pizza vilket satt fiiint=)

Dog framför tv:n och här är jag nu....
Det är måndag och bara två veckor kvar tills uppsatsen ska in..... det ska bli såå skönt!!!!

Plugg ikväll med Annelie....

Saknar dig syster yster, kom hem nu!

Puss!!!

Bilder från Tacosmiddagen

Magnus, Linnéa och Anna
image80

Helena o Magnus
image81

Linnéa o Anna
image82

Värdarna
image83

Linnéa
image84

Anna o Thomas
image85

Jag o Helena
image86

Jag o Linnéa
image87

Jag spelar solo=)... hehe
image92



Familjen!!!
image89
image90
image91

Klockan är nio...

Och jag orkar verkligen inte vara vaken längre!!!!
Det har varit en tuff helg så jag tackar o bockar för mig just nu och får se mig besegrad av sömnalverna men jag får uppdatera er om helgens bravader imorn=)

Puss o Natti!

RSS 2.0