Bättre dag idag!

Ja man måste kommentera det positiva med kan ju inte bara klaga heller=)
Igår var jag och tränade på kvällen, körde funk som bara blir lättare och lättare så man tar ju inte i nåt.. lite less över det men men.. Ska köra pump lite tidigare idag för i kväll blir det greys med familjen - stefan=) fast han är ju egentligen bara plast medlem av familjen eftersom Familjen Helena, Anna o Maria har funnits längre.

Har intervjuat vår näst sista person idag och suttit och skrivit ut ännu fler intervjuer....bara en kvar sen!!! Är såå glad för det! den senaste tog nämligen två timmar och min rygg håller på att gå av minst sagt!

Sol åter igen idag och jag satt ute i en halvtimme i solen, nog brände det alltid!! Jag känner på mig att sommaren kommer att bli fantastisk vädermässigt...min lilltå vill envist säga det till mig.

Ska nu ner på stan o lämna tillbaka en klänning som visserligen var jättesöt men som jag aaaaldrig kommer att använda...man måste vara liite realistisk ibland...

Syster yster är fortfarande borta och jag saknar henne helt otroligt mycket! bara vetskapen om att hon inte är i närheten och jag kan ringa känns lite konstigt när jag vant mig vid att hon är hemma....
Du skulle bara våga stanna kvar där!!!!!!!
Älskar dig! det vet du=)

Fisen min, älskar dig också, tack för att du står ut med mig fastän jag vill strypa dig=) haha
Du är bäst!

Nu ska jag kila ner på stan.... Puss så länge och njut av solen!!!!!!

Pissig dag...

ja de måste ju komma ibland de med och måndagar brukar av något oförklarligt skäl bli just de dagarna då jag bara vill lägga mig under täcket o tjuta.

Som tur var blev det inte den reaktionen idag men efter fyra intervjuer var mitt huvud helt slut så när jag kom hem var det ingen idé att försöka fortsätta skriva. Fick dessutom tillbaka en hemtenta där jag blev skitmissnöjd med mina resultat och svar, inte så jag inte klarade mig men jag hade nästan förväntat mig bättre....
Då blir man ju lagomt tjurig!!!!

Gick o la mig en haltimme och tyckte mest synd om mig själv...klev upp och tänkte ta nya tag men det kändes som jag hade en deg på jäsning i huvudet så jag bestämde mig för att istället för att släpa mig bort till step in, gå en långpromenad upp till och runt sidsjön.
Då jag skulle leta fram min ipod hittade jag den ingenstans och frågade stefan som satt inloggad på jobbet och jo visst! Han hade den!!!

Nu var jag vid den punkten då det kändes som hela världen var emot mig och funderade seriöst på att gå å lägga mig igen=) (jag vet det låter löjligt men vadå ni vet precis hur det är=)

Sket i det och gick ut i solen för min fina vårpromenad... det hjälpte!! Knäppte en massa kort på alla små söta änder vid sidsjön och fick en en och el halv timmes härlig promenad. Mer promenader åt folket!!!

Vet inte om jag är lite knepig men jag tycker om att döpa djur och människor jag ser.... det gick inte att döpa alla de 453 änder som simmade runt i sjön men jag döpte de som vågade sig närmast, man ska vara modig. Då blir man döpt! Har till och med jag blivit=)

Imorn ska jag och Annelie köra gärnet med att skriva ut de intervjuer vi gjorde idag och även göra en till imorn...
Nu ska jag gå och umgås med min kära sambo=) har inte ens fått en puss sen jag kom hem! (inte tagit nån heller för den delen)

Helena....det känns som du finns bredvid mig hela dagarna eftersom du är i mina tankar.....
Du betyder så mycket!!! Du vet att jag finns här!

Måste bara avsluta med att ge en liten stjärna i tanken till alla ni som alltid finns och ställer upp för mig på alla sätt och vis. Ni vet vilka ni är och glöm aldrig att jag tycker om er!!!

image74

Stina the singer

image75

Sonja the stoneface

image76

Steve the stranger och Sally the swede

image78

Svea the star and her boys

från kalvar till mandarinklyftor

Ledig helg! och jag har faktiskt gjort så mycket jag bara kunnat=)

I fredags gick jag o Stefan och åt på Kina.....kyckling med bambuskott och champinjoner blev det...smarrigt!
Sedan bio som jag hade bokat (blood diamond) men Stefan ville se en annan ny film som kommit.... Den innersta kresten..... och visst det var många kändisar med i den så vi tänkte varför inte???

Men aj aj aj.... filmen var 2.47 lång och förmodligen den mest utdragna tråkfilmen jag sett!!! Somnade kanske tio gånger och kände nästan att jag hade börjat dregla lite lätt på stefans axel....suck, vad gör man.......?

Lördag och nya tag med resa ner till hälsingeskogarna och Stefans föräldrar.... mysigt att vara där o göra ingenting! Maten serverad på bordet och en tupplur i soffan som resultat av ett mindre lyckat solariebesök tidigare den morgonen..(jag blev verkligen knallröd och ansiktet kändes som en ballong som blivit lätt överhettad.) Men det gick ju det med.

Var ner och tittade på en bedårande lite kalv som nyss producerats fram av en större kalv som egentligen inte längre är en kalv utan kallas Ko eller med slang "kossa". Tänk vad man får lära sig nere i skogarna=) Tyvärr ville den lille illbattingen inte hamna på bild så bra med jag gjorde iallafall ett försök!

På kvällen åkte vi till forsa och lyssnade på mammas o pappas kör som hade konsert. Lika duktiga som vanligt och en mysig avslutning på en lugnt dag!
När vi kommer hem och öppnar ytterdörren på kvällen så väntar vi oss alltid två katter som kommer gallopperande( ja om ni hade sett dem springa så skulle ni också säga att de gallopperar...) Men det kom inga kissemissar och lägenheten kändes spöklikt tom...tittade frågande på Stefan och kom bara på: Balkongen! Jodå visst när jag öppnar balkongdörren så sitter de där i mörkret=) haha vi hade visst råkat stänga dem ute mina katter som max har varit ute i en kvart innan=) men de såg inte ut att ha lidigt några men av det=) Kan nog behöva lite frisk luft sådär i tolv timmar ibland=) Somnade sen som en stock i sängen så fort jag lade huvudet på kudden!

Söndag morgon och en timmes mindre sömn på grund av den fantastiska sommartiden...... Klev upp mindre nöjd över min förlorade sömn och duschade mig igång.... möte på kyrkan där jag skulle hoppa in som solist. Gick bra iallafall och roligt att träffa en massa folk man inte sett på länge. Det där med medhörning är ju bara för amatörer=) haha

Efter mötet bar det av till lillebror som har födelsedag i en timme och tio minuter till... fin liten lägenhet har han! Tårta med mandarinklyftor och farmors bullar...inte tokigt det heller=)

Nu ikväll har det blivit hemmagjord pizza, en kort promenad upp till Linnéa och Magnus för att se att de överlevt helgen i Bruksvallarna och tillslut döende framför tv:n....

Nu sitter Stefan och skriver på datorn bredvid, känns hyfsat fånigt....hur osocialt som helst=) men det är skönt o vara det ibland med när man är social de andra 23 timmarna och 20 minutrarna om dygnet med alla....

Grattis igen lillebror nu är du snart lika stor som storasyster=)

SAKNAR DIG SYSTER!!!!!!

Älskar er!
Puss!


Krusänga=)


Lilla kalven=)


Födelsedagsbarnet!

En glimt av verkligheten

Har varit o vikarierat idag i en femteklass...riktigt roligt att få komma ut i verkligheten och inte bara sitta och ruttna ihop framför datorn med c-uppsatsen...
Ska vara där imorn med.

Ikväll blir det lite fika hos syster som ska åka till USA inatt....hyfsat avundsjuk jag är=) men det kommer att bli kul för henne att träffa sina "roomies"=) och ha lite roligt! Det förtjänar hon verkligen!!

Har så idiotiskt ont i ryggen och det känns så fånigt för man undrar ju om man är nära 70 redan.... Måste väl stretcha mer men vem har tid med det??? Alltid när man är på massage eller liknande så säger de jämt åt en att man ska stretcha!!!! Hur mycket tid över tror de att man har???

Kan aldrig heller sluta faschineras över människor som är så inne i sin egen lilla värld att det bara är deras tider och möjligheter som räknas....inga namn nämnda, ingen fara på taket.

Har gjort en liten planeringslista idag under jobbet.... förmodligen var jag i något slags chocktillstånd över att de satt tyst och stilla alla på en gång och jobbade med matte!? så jag satte mig samtidigt och planerade och kom på något....

Påsksaker??!!!
Varför har man en massa kycklingar överallt??? och massa påskris?
Borde ju veta detta som snart ska bli lärare och skämdes lite...kom därför fram till några möjliga orsaker:

Kycklingar
1. Kycklingar är lika gula som solen och eftersom vi på våren diggar solen , diggar vi också kycklingar
2. Kycklingar kläcks ur ägg..ja inte för att ägg är speciella men något nytt föds ju och gör inte våren det med???
3. Historien om Gullefjun kanske är sann och vi alla vet det innerst inne och det bara poppar till av glädje i oss när vi tänker på den lilla kycklingen som gjorde sitt livs resa som vi alla längtar efter att få göra.

Påskris
1. Vi hämtar in påskris för att vi på så nära och tidigt skede se några gröna knoppar som innan mest funnits i form av människors ansikten i vinterkräksjuketid
2. Vi fäster färgglada fjädrar i riset som ett försök att komma ur våra trista svenska skal och på vårt sätt "balla ur " lite ( man behöver ju faktiskt inte vara lagd åt det andra hållet för att man gillar färger och fina fjädrar.. eller ? )
3. Man behöver inte bara ha riset som prydnad man kan ha det som vad som helst som passar ens fantasi.

Några ideér... kom gärna med andra förslag så vi får nån ordning på det här.....

Nu måste jag städa lite innan min älskling kommer hem.... så vi får lite tid tillsammans idag!

Puss så länge


Måndag!

och ett plaskväder utan dess like igen....hade nyss börjat vänja mig vid sol och torra gator när snön bara började ösa ner... tittar jag ut från fönstret i arbetsrummet ser det ut som december, lite tungt.....
Igår på jobbet stod vi o tittade ut på snöovödret och kände oss bara trötta..det förbyttes snart i rena glädjen när vi efter jobbet insåg att det var tösnö som man kunde göra snögubbar av! Sagt och gjort på två minuter hade jag helena och Anna tillverkat en stilig liten farbror ( för jo det var en farbror det kan vem som helst se). Vi blev fantastiskt nöjda med redultatet och firade inte med tårta med med big boy=) hehe

När jag vaknade idag hade däremot snön sakta börjat förvandlas till detta härliga plask som alltid kommer....
Hann bara gå några steg ute idag innan skorna var dyngsura och mina fötter likaså... strumporna kunde jag vrida ur så de ligger och vilar o torkar på elementet=)

Har haft första intervjun för uppsatsen om man räknar bort den förra veckan med moster som var mest för prov.... det gick rätt så bra! men det gick fort så vi får väl se hur resten går=)

Hade Helena på besök igår som just nu bor uppe i Storulvån så jag ser henne typ aldrig.! Vi hade en hel del att ta igen och gå igenom=) En rejäl uppdatering blev det iallafall=) mysigt att ha såna vänner!

Jobbade hela helgen och hade systers födelsedagsfest i lördagskväll... Blev riktigt lyckat med avslutning på aveny med en massa schlagers=) Maria var i sjunde himlen=) Får man hoppa runt till fångad av en stormvind kan ju en människa inte bli lyckligare eller hur? =)
Tyvärr blev det inga bilder då kameran var störd... lovar att fixa det.....

Dags att gå o träna!!!

Puss

88650-64
Så här såg det ut i morse....




88650-62
Vår lilla farbror!!!

88650-65

Fridolf o Freja i solen
I

SOL I MASSOR!

Det är väl bara för härligt när solen skiner och man kan dricka kaffe på altanen!!!!!!
Jag blir sååå glad!! Det finns inget bättre än våren!
Om jag hade nån minsta plugglust innan så är den som bortblåst nu iallafall=)
Måste försöka väcka min kära syster nu...
See you later....

Puss


Hur kan det göra så ont??

Pratar om huvudvärken som slog till när jag öppnade ögonen i morse.... kände det lite på mig igår kväll men slog bort det=) Huvudet blir som en stor ballong och det dunkar o värker, man svettas och vill kräkas....
Lite jobbigt som tjej när man faktiskt har så ont i huvudet så man inte kan andas nästan o ska förklara det för sin pojkvän utan att han tror att man ljuger=) Turligt nog har jag den bästa som tar hand om mig! =)

Sitter och tittar på en överfull tvättkorg och vet att jag måste ner i tvättstugan och läsa rapporter till C-uppsatsen idag..... roligt....!

Helena & Anna var här igår och såg på Grey´s Anatomy som hade premiär i går i form av två dubbelavsnitt! Fantastiskt bra serie..såklart var mullvaden på tv innan samtidigt som vi zappade mellan till text tv för att försäkra oss om att Timrå vann vilket de gjorde lätt sm en plätt och kvällen var räddad!=)
Stefan lagade god mat och vi drack Dajmkaffe? efter maten vilken hade massa pulverklumpar i som enligt Anna var för att vi hade hällt i vattnet fel..... Nåt att lära sig tydligen!!!

Fridolf & Freja fick sina klor klippta som var vääldigt långa....måste göra det ofta..men man är ju så rädd att göra illa dem liksom=)

Ska sätta igång nu...måste göra ett ryck..... ska duscha sen som belöning när jag pluggat duktigt=)!!
Fika i eftermiddag med syster.... kanske träning?? Hmm..... vi får se=)

Grattis till kusin Vitamin som fått jobb!! Det ska vi fira i helgen.

Puss!!!

Mina älskade kusinabarn=) Världens goaste!

image61

ÅRE

Helgen är över och vi har haft en kanonhelg med rätt så fint väder faktiskt...

Till att börja med skulle ju jag prova slalom igen på riktigt för första gången på typ tio år... Det gick faktiskt bra!
Jo jag skulle ju lära mig att åka carving och visst kan man åka vanlig slalom men det kan ju inte jag göra=) Måste ju lära mig så jag blev bäst=) Tyvärr hann jag inte så långt denna helg men en liten bit på väg=) hehe

Vi åkte i backarna i två dagar och kikade lite inne i byn på lite olika affärer....shoppade faktiskt intgenting! (Kan bero på att jag inte har några pengar)

Vi gick ut och åt en kväll på en italiensk restaurang och var sedan hos Magnus och Linnéa som vi åktes skidor med på lördagen. Det var ju melodifestivalen och faktiskt så vann helt rätt låt även iår=) Även om startfältet såg väldigt skakigt ut....

Nu ska jag iväg o plugga med Annelie, senare idag ska vi göra vår första intervju, hoppas det går bra.

Såg att det ska vara 80-tals spinning på step in ikväll så jag är lite nyfiken. måste nog ta mig dit=)

Puss!

88650-60
88650-5988650-5888650-5788650-5688650-5588650-5388650-5288650-51

why isn´t my coffe as good as yours?

Är såå kaffesugen just nu men sitter hemma och funderar på hur jag ska koka kaffet bäst....
Det är nämnligen så att jag inte kan koka kaffet i den fina lilla silvriga kaffepannan som Stefan fått av sina föräldrar... utan jag kan bara koka kaffe i perkulator eller i bryggare... Visst det vore inget problem om det inte vore för att vi just nu använder en kaffebryggare som jag fick i julklapp. Detta är en budgetvariant och kaffet smakar Inte gott kan jag lova! Så det är ju bara att vänta tills i eftermiddag då Stefan kan koka det=)

Åker till Åre ikväll....inte så laddad just nu när man tittar ut och ser regnet ösa ner.... Men det är bara att göra det bästa av situationen och njuta av en avslappande helg med familj o fisen min!

Har inhandlat en extra underställströja idag så nu borde jag vara helt förberedd i klädväg så jag inte fryser om lilla mig.

Återkommer med bilder och rapportering efter helgens bravader....Håll tummarna!!!!!

På återseende och Puss & kram till er=)

//M

Strumpbyxor.,....

Vem uppfann detta??
Har starkt suttit i funderingar hela dagen medan de har kliat på alla möjliga ställen..... går det inte hål när jag tar på mig dem så kan ni vara så säker på att det har gått hål i dem när jag väl ska ta av mig dem..... Och det är inte det att jag är oförsiktig....nej jag tycker det enda jag gör är att oroa mig över dem och vågar nästan inte sitta på stolar av rädslan över att det ska vara en sticka i som körs upp där bak. tro mig en sån liten sticka kan kännas minst lika mycket=)

Har suttit med studiegruppen idag och arbetat men en tråkig uppgift! tog rätt så lång tid men det är ju halvklart iallafall...skönt att få saker och ting gjorda....

Har ikväll suttit och sett på premiären av mullvaden på kanal 5.... typ världens bästa program!! har väntat i typ två år på att det ska börja igen! Sånt program då man kan sitta och filura på vem det är som är mullvad=)

Imorgon ska jag o Annelie skriva lite metod till C-uppsatsen. Sedan kommer kusinbarnen med kusin och syster o fikar på eftermiddagen o det blir mysigt!!!! Sedan bär det av upp till åre och jag bara hoppas att det inte kommer att pissa ner i helgen.... då får vi väl åka o bada isåfall...men jag måste ju bli kanonbra på slalom! (läs bäst)

Fridolf och Freja fyllde år igår...! redan ett år är de!! stora och tjocka (iallafall Fridolf) och precis lika vilda som vanligt!

Linnéa var här igår och vi tittade på Saw III och den var riktigt vidrig och helt onödig att se.....ettan var ju kanon men sen började det spåra ur..... så se den inte...

Mina snickerskakor som jag bakade bev helt ok!! ska ta med och bjuda LÅL på (mammas sambo Lars-Åke=)
Han gillar sånt! =)

kanske ska ta och packa lite nu... behöver ju ha med sig en del grejer till fjällena... Stefan kommer väl hem från träningen snart.... längtar faktiskt! tomt här utan honom=)

Timrå vann igår!!! Fantastiskt!!! NU gäller det bara att vinna nästa=)
Även melodifestivalen på lördag.....ska bli kul....hejar nog lite på The Ark nu när Nanne åkte ur=)

Puss så länge!

Snön smälter...

Och vart man än går halkar man till lite....egentligen borde man gå med broddar men har samlat tillräckligt med tantpoäng de senaste månaderna=) det räcker nu tycker jag!!!

Har även bestämt mig för att skärpa till mig lite vad det gäller min stil.. har ju säckat ihop fullständigt de senaste månaderna så det börjar bli dags för ändring på det nu! Ska inhandla lite nytt så man känner sig lite kvinnlig igen.. och nej till alla er som blir sur för att jag tror att kvinnligheten sitter i kläderna...nej det gör den inte men nog känner jag mig så väldigt mycket mer kvinnlig i en klänning en ett par säckiga jeans...så det så!

Har klippt mig idag för övrigt...blev nöjd med frisyren och längden men varför måste alla frisörer jämt blåsa upp håret på en så man ser ut som en påfågel??? det ser ju inte klokt ut.....jag drog på mig en mössa så fort jag kom utanför dörren  (kunde inte göra det medan jag var kvar där inne eftersom det kändes dumt emot frisören.. dessutom var det bara typ en minusgrad så det var heller ingen bra ursäkt att jag annars skulle förfrysa öronen)
men annars helt nöjd!!!

Fikade med syster...de hade inte min traditionella kardemummakaka så det blev en barn-kanelbulle. helt ok det med. trevligt var det och vi gick på stan och hittade massa fint som kommer till våren..det gäller att hålla i plånboken=) ska ju renovera köket och tapetsera i vår o sommar.....

Fick midddagen serverad när jag kom hem anfådd sedan jag insett att klockan var mycket mer än jag trodde och jag skulle ut på promenad med Linnéa och Stefan på fotbollsträning.... LAX! så gott var det osså en och en halv timmes promenad på det kändes gott i själen=)

Imorn blir det mer plugg med Annelie och sedan träning tror syrran o jag ska på boxing faktiskt.... osså kommer Linnéa på kvällen så ska vi se Saw 3... har ju sett de två första så det är klart vi måste se denna med=)

Timrå kommer att spöa Modo i den första matchen i slutspelet så det känns bra just nu=)

Puss!

morrn

sista dagen för hemtentan har jag tänkt.....hoppas jag slipper skriva mer imorn bara... Såg just att jag höll på att gå till mödravårdcentralen en hel månad i förväg=) det stod ju 29/3 istället för 29/2...=) ibland ska man ha tur också=)!
Var på Combat igår...första gången på länge o det var väl rätt roligt men jag hade ingen större ork och kanske kan det förklaras med att man har en lite förkylning i kroppen som visade sig när andra imorse har fått en rejäl förkylning...=) Fick även veta att någon på hans jobb fått kräksjukan så jag är väl lite skakis kan man säga tt den även ska leta sig hit till dessa trakter,,,,,men jag hoppas hårt att vi slipper...!

Ska träffa Linnéa ikväll ska bli roligt då det var längesedan nu faktiskt...blir inte samma sak när man inte går i skolan tillsammans , men vi försöker träffas iallafall man får pussla lite mer bara=)
Fjällen nästa vecka och jag måste försöka ta med mig kameran!!! glömmer den jämt....fattar inte de människor som verkar knäppa minst tio kort på sig själva om dagen som vissa gör i olika bloggar och på olika sidor.....gör ni inget annat??? Jag är ändå en sån person som tycker om att knäppa kort har väl bara inte satt i system som vissa mammor gör att alltid ha kameran nära till hands....det händer väl kanske inte så mycket i våra liv här hemma=) haha


Måste äta lite frukost så jag kan koncentrera mig resten utav dagen....! Fil får det bli!


Puss o kram


RSS 2.0