Tiden rullar iväg...

Ja jag vet att det är sjukt längesen... men jobbar man tio dagar i sträck som jag gör just nu fram till torsdag så orkar man inte riktigt. Dessutom inte när man har jobbat på årets värsta helg...VIP-helgen....
Vi slet som djur och hann ändå inte vara överallt så trött är nog det minsta man kan säga att jag är! Grymt bra jobbat iallafall av teamet som jobbar udda helger=)

I övrigt har inte så mycket hänt i veckan. I köket är bänkskivorna på plats och vi ska sätta in lite kakel bara för att fräscha upp lite. Det blir tråkigt vitt men det känns som att det fungerar bättre i längden. I tosdags var vi på casinot med syster och Johan för lite standup, inte så bra komiker men mysigt iallafall! Har kört ett annat spinningpass i veckan som jag också var ritktigt nöjd med och då är det roligare att variera dagar hela tiden. Allt rullar väl på annars antar jag. Fisen jobbar alldeles för mycket så jag har fått skälla lite för att han inte ska ta på sig för mycket. Det går så bra för honom på jobbet och jag är så stolt över honom!

Nu är det tre dagars arbetande innan jag får vara lite ledig på torsdag. Då ska jag gå ner en sväng på stan och bara njuta av alla ljus som tänts upp längs storgatan. Tänkte få lite julstämning så här veckan innan första advent! Här kommer också lite bilder från Annas avtackning även om skärpan är kass på de flesta:































   




PUSS PÅ DIG GUMMAN!!!! DET ÄR TOMT UTAN DIG!
Men som vi sa så är du rätt snygg i IKEA-dressen med=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0