Helgens bravader!

Oj har mycket att uppdatera har varit grymt slö med bloggandet senaste dagarna!!! I torsdags fick jag tillfälle att följa med syster och Titti på standup på casinot. En av mina största favoriter David Batra var en av dragplåstren och jag skrattade så tårarna sprutade. Det var en härlig urladdning! Fredag jobbade jag till två (som ändå blev halvtre), åkte hem och städade lite innan jag och Fisen begav oss ut och mötte upp Helena och Thomas på O´learys för middag. Trevligt värre var det och kvällen hade bara precis börjat. Helena och jag gick vidare till stadshuset och såg konsert med Sophie Zelmani som var helt magisk! Att den lilla tjejen kan vara så sagolik är helt grymt så ni som inte har lyssnat på hennes nyaste skiva, gör det! Vi hade ju även sällis av Helenas lilla russin i magen som levde om till trummornas rytm=) Tack vännen för en mysig kväll!

Lördag och vi sov länge (jag tycker halv tio är rätt länge) bestämde oss för att ta det lugnt och skippade Ikea-planerna. Jag begav mig istället ut på en långpromenad med mamsen. Två varv runt sidsjön i strålande solsken gjorde gott! Sedan hem och byte av kläder innan vi pep ner på stan och mötte upp Jonas och Lina för fika. Trevligt hade vi och mycket bebisprat blir det när det kommer en ny liten stjärna om ca sju veckor. Det blir spännande=) Jag inhandlade även årets riktiga första julklapp! Till morfar! Är rätt nöjd, vi ska dra ner på julklappshysterin i år har vi bestämt. Julklappar kan man köpa men få och lite billigare. Det är inte pengarna det ska sitta i. Julen ska vara en tid för mys, tända ljus och umgänge med de närmaste. Kanske några pepparkakor=) På kvällen var vi bara hemma i lugn och ro och fick besök av lillebror, mali, Tobbe och Helena. Vi såg på film och slöade. Så skönt att inte göra nåt speciellt!

Idag sov vi också länge, vi åkte ut på Ikea och bestämde  bänkskiva och diskho till köket, förhoppningsvis kan fisen göra om det nästa helg. Gick till mormor och morfar med mamma och fikade en stund innan det blev alldeles för mörkt ute. Nu ser vi på gossip girl och myser i soffan. Ska se om jag kan muta till mig lite massage sen=)

Puss på er underbara!

Så här såg det ut på vår balkong för exakt en månad sen....


Igår såg det ut såhär=)


Fridolf ute och spatserar... min lilla tjockis-tiger!


Sötaste Alva som sov hos oss med sin pappa i onsdags och jag med dubbelhaka=)


Fredagsfärdiga=)


Min finaste fis=)


Mamsen på prommis!


Massa änder var det i sjön=)


Härligt med sol!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Underbart kort det sista! :D

2008-11-03 @ 09:10:04
URL: http://baratankar.blogspot.com
Postat av: Åsa

Är du sportintresserad?

Jag tycker att golfaren Robert Karlsson ska bli nominerad till Årets Manliga Idrottare. Vad tycker du??

2008-11-03 @ 09:23:15
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: Mams

Hmm vaffö blunda man när man blir knäppt, vaffö vaffö ja man på dette sett. kram kram

2008-11-03 @ 13:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0