Längesen

Jo men vissa jobbar ju extra nu i fyra veckor.... hinner inte med så mycket i övrigt känns det som... har inte orkat blogga så mycket heller=) Men jag lovar att jag ska skärpa mig!

Vädret har varit kanon både idag och igår så ni kan ju tänka er hur härligt det då är att stå inne i en bastuvarm butik med svettiga fötter och fuktig panna... dessutom ibland med kunder som man funderar vilken planet de kommer ifrån. Men nog är det härligt att jobba alltid!

Gatufesten är ju i full gång, snart bara en dag kvar och jag är så glad så glad att jag inte betalat dyra pengar för att svassa runt och se på fulla människor, dricka blaskig cider stående och se artister som jag sett 118 ggr förut.
Vi var ner i tisdags  och hade middag med familjen (Anna och Helena), vi åt på oscar som hade väldigt god mat! Den får fyra lakritsremmar av fem!=)

Sedan satte vi oss i daltonstältet och lyssnade på lite musik och surrade med lillebror och Tobbe, flickorna begav sig av tidigt hemåt och jag gjorde sällskap med lillebror och lyssnade på Ständut Blakk två ggr=) De är ju såå bra!
Onsdagen var vi också ner en sväng denna gång så knökfullt på stan så vi fick gå och sätta oss på Bishop och äta... Det gick bra det med maten smakade kanon och sällskapet var trevligt! Vi tussade in till torget och såg Ständut Blakk ytterligare en gång, tog en sväng förbi casinot och såg lillebror ha tur som vanligt, hejade på syster yster som var så fin i sin lilla kavaj och tillslut var det dags för sängen.

Härmed var jag nöjd med gatufesten för i år... det enda jag saknar är en langos som jag ännnu inte hunnit med... får se om jag hinner ta en imorn=) Det värsta med gatufesten är inte att det luktar kräks och kiss i varenda gatuhörn, det är inte att det tar en timme i langoskön, det är inte att biljettpriset är väldigt högt, det är inte att man alltid tappar bort varann....
Det är dessa fulla tanter som verkar vilja ta igen en förlorad ungdom på något sätt.... De är drypsnea och tacklar vilt allt i deras väg med ögonen i kors. Ofta har de på sig en top á la väldigt för liten och gärna skinnbyxor eller tajta vita jeans. Helst blå eller svart kraftig kajal slarvigt målat runt ögonen och hängandes på gärna två eller fler yngre killar. De spiller öl till höger och vänster och gör bara allt som man inte ska göra.
JAG TYCKER SÅ OERHÖRT SYND OM DESSA KVINNOR/MAMMOR!
Varför måste man bete sig så när man är i den åldern? Visst ska man ha roligt och kunna festa till det ibland med att bli fullkomligt redlös och skämma ut sig (säkert många gånger inför sina barn) det är bara pinsamt.
Är så glad att jag har en mamma som aldrig skulle komma på tanken att göra något dylikt. Min är världens vackraste=)

Idag har jag varit och köpt en leksak till herr Persson-Lillbåsk den äldre, när lillebror bara får presenter måste han ju med få något. Kom på mig själv med att gå runt på barnens hus och vara helnöjd=) Kikade på en massa roliga saker...!

IKväll jobbar fisen och jag har varit ensam, men fick besök av mamsen och hennes kompis, fikade glass och kaffe, tack för sällskapet en stund! De obligatoriska vänner-avsnitten är nu sedda för kvällen och jag ska natta, börjar olidligt tidigt imorn (09.00 på en lördag) Ska bara uthärda två veckor till sen får jag vila.....!

Önskar världens bästa Jossan en härlig Mallorca-vistelse är inte ett dugg avundsjuk! =)

Natti på er underbara!

Puss

     

     

   

Kommentarer
Postat av: Mams

Tack lilla gumman du e snäll du.

Känns jättebra att nån tycker jag är världens vackraste. Värmer i hjärtat. Kram kram

2008-07-06 @ 01:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0