Hanna och mickes bröllop

Det var en utav de finaste vigslarna jag varit på, inte bara för att brudparet var vackert och sångerna fina, utan det var framförallt personligt och härligt. Bruden lade ribban redan när hon steg in genom dörren och brast ut i storgråt när hon såg alla som var där. Då grät alla andra med. Det var fantastiskt=)

VI åkte vidare efter vigseln hem till Frida medan bröllopsmiddagen fortsatte (de hade bjudit in ett mindre antal gäster och hade fest på kvällen för alla som ville komma). Hemma hos Frida blev det kinamat och härligt sörpel till. Vi spelade geni och jag skäms fortfarande över saker som jag inte kunde men borde ha kunnat. Det märktes iallafall enligt de andra att jag ändå är lärare eftersom jag kan konstiga saker ibland som ingen av de andra kan=)

Vi åkte tillbaka till festen vid åtta-snåret och var där några timmar. Vi kämpade tappert att dansa runt och svänga på rumporna men av någon anledning var resten av sällskapet inte lika dansintresserade, vi hade iaf roligt och det var härligt med en heldag tillsammans med tjejerna. Ni betyder så mycket!

Bilder från bröllopet:

     

     

     

   

   

Kvällen var såklart inte fulländad förrän de obligatoriska minerna var gjorda:

   

Puss!

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha, vem är den där giraffliknande kolossen på vänsterflajern??? =)

2008-08-20 @ 15:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0